Saanut 1/5 tähteä

PDN Express geeft aan binnen 24u te antwoorden. Maar ze reageren op geen enkele mail of aanvraag via de website. Ze geven aan dat het adres incorrect is maar dat is niet zo. Het adres is corre... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Goededag, Ik kreeg gisteravond email van Ali Express, dat er een levering mislukt is omdat wij als ontvanger niet thuis zouden zijn, waren gewoon aanwezig hebben geen bel of geklop gehoor... Näytä lisää

Yritys on vastannut

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

1,3

Kaikki arvostelut

(1 153)

918 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Pakketje niet bezorgd en geen reactie PDN Express

Ze geven aan dat het adres incorrect is maar dat is niet zo. Het adres is correct maar ze stonden voor een dichte deur.

Het pakketje moest afgeleverd worden op mijn werkadres. Als ze doordeweeks gewoon langskomen gedurende openingstijden dan is er altijd iemand.

Maar reageer alsjeblieft op de communicatiekanalen wat jullie hebben.

Slechte koerierdienst

Goededag,

Ik kreeg gisteravond email van Ali Express, dat er een levering mislukt is omdat wij als ontvanger niet thuis zouden zijn, waren gewoon aanwezig hebben geen bel of geklop gehoord.

Pakket nummer: PDN0068761868

Hopelijk hebben jullie hier een rede voor.

Als jullie in de Edisonstraat rijden jullie voor laden en lossen gewoon door de rode boog mogen rijden naar het Celsius Snellius.

Randy de la Croix

Saanut 1/5 tähteä

Waar is mijn pakket en hoe leg ik contact???

Pakketje wordt zomaar gebracht zonder afspraak, datum of tijd. Als je dan niet thuis bent hoor je letterlijk niks over wanneer het pakketje wel komt, of waar je dit op kan halen. Ook kan er via de telefoon geen contact gelegd worden. De mails worden niet beantwoord terwijl er staat dat dit binnen 24 uur gebeurt. De bezorging, klantcommunicatie en algehele werkwijze is niet fijn en handig naar de klanten. Of mijn pakketje ooit nog binnenkomt is voor mij een grote vraag.

Ordernummer: PDN0068820145

Niet geleverd - Adres kon niet worden gevonden PDN0069059612

Gisteren heeft PDN getracht om pakket PDN0069059612 te bezorgen. Uit onderstaande status in de volginformatie blijkt dat dit dus niet gelukt is:

Niet geleverd - Adres kon niet worden gevonden.

Ik woon hier inmiddels ruim 11 jaar en heb al vele honderden pakketjes van allerlei vervoerders ontvangen, maar dit is mij nog nooit eerder overkomen. uit de foto blijkt verder dat ze op de juiste locatie zijn geweest, maar het gebouw waarin het adres gevestigd is, staat achter de chauffeur, hoe dan?

Verder is de website volledig gericht op zakelijke klanten (verzenders) en is er geen pagina of telefoonnummer voor de geadresseerden.

Nu maar hopen dat hier wel op gereageerd wordt en ik zo alsnog mijn pakket ontvang.

PDN0069059612

Verdient geen 1 ster

Verdient geen 1 ster! Heel slechte service, mails worden niet beantwoord en hun zijn ook niet telefonisch beschikbaar! Pakket is nooit afgeleverd, geven geen duidelijkheid wanneer een pakket wordt bezorgd en nu heb ik geen pakket en moet zelf een oplossing zoeken! Geen aanrader!

PDN0068576318

0 communicatie

Pakket staat al een week “out for delivery”. Heb ze een mail gestuurd geen reactie, maar zie ze nu wel reageren hier op trustpilot op andere. Hele schunnige praktijken. Ik zou deze pakketdienst ten alle tijden vermijden. Track &trace klopt niks van, ze zijn niet te bereiken.

2. syyskuuta 2026

Schandalig

Ik heb twee zwembroeken besteld bij een webwinkel. Dit bezorgbedrijf zou het pakket bezorgen.

De eerste keer beweerden ze dat het adres niet geldig was. Ik heb zowel hen als de webwinkel per e-mail laten weten waar ze een parkeerplaats kunnen vinden, omdat er voor ons huis geen parkeerplaats is.

De tweede keer zouden ze niemand thuis hebben aangetroffen. Ik was beide keren gewoon thuis en volgens mij past het pakket zelfs door de brievenbus.

Ze bellen niet en sturen ook geen e-mail. Naar mijn mening zijn ze niet eens bij de voordeur geweest.

Ik weet niet wie hier iets aan heeft, maar ik in ieder geval niet. Dit is echt schandalig.

2. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Vaag bedrijf is een understatement

Probeert een pakket op zaterdagavond om half 10 's avonds af te leveren... bij een bedrijf. Bezorgpoging dus mislukt. Reageren niet op email, verder hebben ze alleen een 06 nummer waarvan de mailbox vol is. Een zeer twijfelachtig bedrijf dus. Even ingedoken: De eigenaar van PDN Express BV is Alline B.V. (zelfde adres). De eigenaar van Alline BV is Omni Ship B.V. wat weer beheerd wordt door OMNATIC Holding B.V. welke op haar beurt wordt beheerd door Delaty B.V. Het management en eigendom van de holding ligt in handen van Delaty B.V. zelf, samen met ten minste één natuurlijke persoon (de uiteindelijke eigenaar/oprichter achter de structuur). Een hele rits van obscure BV'tjes die geen telefoonnummers publiceren.

NB voor PDN: We hebben reeds 3 maal een bericht gestuurd via de website, waar duidelijk staat aangegeven dat er binnen 1 werkdag geantwoord wordt. Dus bij deze: PDN0068689964 Graag asap contact over levering.

30. elokuuta 2026

Beste Theo,

Vervelend dat de bezorging zaterdag om 21:30 bij een bedrijfspand is mislukt en dat je ons niet kon bereiken. Dat had niet mogen gebeuren.

In Nederland bezorgen we pakketten nadat ze bij ons binnen zijn in ongeveer 95% van de gevallen binnen 24 uur, en 98% binnen 48 uur. Soms lukt bezorging niet: een onjuist of onvolledig adres, of een pand met poort of toegangssysteem waar de koerier niet in kan.

Zet je PDN-tracknummer onder deze review of mail naar customer.service.nl@pdn.express. Dan kijken we deze zending na en plannen we een nieuw bezorgmoment.

Saanut 1/5 tähteä

MParcel sent to the wrong city and no responsey parcel was correctly addressed to…

My parcel was correctly addressed to Alkmaar — PDN Express’s own delivery photo clearly shows the correct Alkmaar address and postcode on the package.
However, for reasons I still cannot understand, PDN took the parcel out for delivery in Leiden and then marked it as “Unable to Deliver – Recipient not found.” Of course the recipient could not be found in Leiden — the delivery address is in Alkmaar.
What makes this even worse is the complete lack of customer service. I have sent four emails asking where my parcel is and how this obvious routing error will be corrected. I have received no response whatsoever.
My parcel is still not delivered, I do not know where it currently is, and PDN provides me with no way to resolve the situation.
I have now contacted the sender for help and submitted a report to ACM ConsuWijzer.
A delivery mistake can happen. What is unacceptable is making such an obvious mistake and then completely ignoring the customer who is trying to get it corrected.

Hi Natalia,

A parcel addressed to Alkmaar should not go out for delivery in Leiden. We're sorry.

Once a parcel is in our Dutch network we deliver about 95% within 24 hours and 98% within 48 hours. Sending it to the wrong city is not that process — we will trace this shipment.

Please reply here with your PDN tracking number, or email customer.service.nl@pdn.express, and we will redirect it to the Alkmaar address.

Saanut 1/5 tähteä

Koerier geeft aan dat het adres niet…

Koerier geeft aan dat het adres niet klopt en dat ze het daarom niet kunnen afleveren. Ik heb inmiddels al 100+ pakketjes laten afleveren op dit adres, dus ook dit pakket zou geen probleem moeten zijn. Onmogelijk om in contact te komen met deze partij, heel vervelend. Ik wacht inmiddels al 1,5 maand op mijn pakket.

Beste Mischa,

Als dit adres al meer dan 100 pakketten heeft ontvangen, is “adres onjuist” geen sluitende verklaring. Sorry dat je ons 1,5 maand niet kon bereiken.

Na aankomst in Nederland bezorgen we zo’n 95% binnen 24 uur en 98% binnen 48 uur. Wat wél een uitzondering kan zijn: een onvolledig adres of geen toegang (poort, intercom, afgesloten terrein). Dat controleren we voor jouw zending.

Zet je PDN-tracknummer onder deze review of mail customer.service.nl@pdn.express, dan zetten we een nieuwe bezorgpoging klaar.

Saanut 1/5 tähteä

Geen melding over wanneer bezorgd…

Geen melding over wanneer bezorgd wordt.
Pakjes die op de foto duidelijk in de bus passen worden niet in de bus gedaan.
Als ik zou kunnen kiezen voor bezorg dienst nooit meer deze.
Geen afhaal punten of andere bezorg opties mogelijk.
Mail reactie doodleuk niet ons probleem

: PDN0065250778

Beste Kim,

Vervelend dat je geen bezorgtijdstip kreeg en dat brievenbuspakketten niet in de brievenbus gingen. Dat is niet de bedoeling.

Nadat een pakket bij ons in Nederland binnen is, bezorgen we ongeveer 95% binnen 24 uur en 98% binnen 48 uur. Uitzonderingen: een onjuist of onvolledig adres, of geen toegang (poort, intercom).

Zet je PDN-tracknummer onder deze review of mail customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we jouw zendingen na.

Saanut 1/5 tähteä

Dramatisch slecht bedrijf !!!!!!!!

Echt een heel slecht bedrijf je weet nooit wanneer ze langskomen en ze liegen dat ze bij je langs zijn geweest want ze sturen foto’s van een straat waar ik helemaal niet woon, ik snap niet dat mensen met dit bedrijf in zee willen gaan ik geef een ster maar dat is nog te veel!! Ook zijn ze totaal niet bereikbaar en reageren niet op je mail, wat een schande dit bedrijf!! Track PDN0067913220

Beste John,

Sorry dat de bezorger foto’s stuurde van een straat die niet de jouwe is, en dat je ons niet kon bereiken. Dat klopt niet als bewijs van een bezorgpoging.

Zet je PDN-tracknummer hieronder of mail customer.service.nl@pdn.express. Dan controleren we de rit en plannen we een nieuwe bezorging.

Saanut 1/5 tähteä

De bezorger beweerd dat hij het pakje…

De bezorger beweerd dat hij het pakje persoonlijk bij ons aan de deur afgeleverd heeft, hij heeft er een foto bij gezet, alleen jammer voor hem, op de foto is een bruine betegelde vloer afgebeeld, en dat is beneden in de al, bij ons op de eerste verdieping een galerij, met bijna witte betonnen vloer. Ik heb horen bellen via de intercom maar verstond er niks van, en heb de deur niet geopend, toen kregen wij het bericht dat het afgeleverd was. Niet dus, ook niet beneden bij de brievenbussen waar iedereen langs loopt. Dus honderd procent gelogen, en van het bedrijf krijgen we te horen dat we bij de buren moeten vragen, gedaan en natuurlijk zonder succes. De bezorger word geloofd en wij zijn de onbetroubare ontvanger. Een waardeloos bedrijf. Vandaag krijg ik een berichtje van dat flut bedrijf, dat ze het de 28e afgeleverd hebben. Hoe kan dat, ze hebben volgens eerdere brichten het pakketje op 20 augustus aan mij personlijk overhandigd, dus hetzelfde pakketje word twee keer persoonlijk geleverd in 8 dagen tijd. Ze weten zelf niet hoe ze hun eigen er uit moeten praten.

20. elokuuta 2026

Beste Giel,

Als de afleverfoto niet van jouw galerijvloer is, klopt de proof of delivery niet. We controleren de foto, de koerier en de twee “afgeleverd”-meldingen.

Zet je PDN-tracknummer hieronder of mail customer.service.nl@pdn.express. Dan herbezorgen we of openen we een vermissing.

Vreselijke bezorgpartij

Kunnen doodnormale adressen niet vinden (waar andere pakketbezorgers gewoon dagelijks komen) en reageren niet op e-mails.

1. elokuuta 2026

Beste Jonathan,

Vervelend dat we een adres niet vonden dat andere vervoerders wél dagelijks bezorgen, en dat je geen reactie op je mail kreeg.

Na aankomst in Nederland bezorgen we zo’n 95% binnen 24 uur en 98% binnen 48 uur. Als we er niet in komen (poort/toegang) of het adres onvolledig is, kan het misgaan — dat zoeken we per zending uit.

Zet je PDN-nummer onder deze review of mail customer.service.nl@pdn.express.

Slechtste pakketdienst ooit

PDN beweerde dat mijn adres niet correct was, terwijl andere bezorgdiensten hier zonder problemen leveren. Mijn pakket is nooit bezorgd. Meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar er wordt niet gereageerd op telefoon of berichten. Zeer slechte bereikbaarheid en service. Hierdoor ben ik mijn bestelling kwijt en moet ik zelf achter een oplossing aan. Absoluut geen aanrader.

1. toukokuuta 2026

Beste Henk,

Sorry dat je pakket niet is aangekomen en dat telefoon en berichten onbeantwoord bleven. “Adres onjuist” gaan we voor jouw zending controleren; als het adres klopt, plannen we herbezorging.

Stuur het PDN-tracknummer via deze review of naar customer.service.nl@pdn.express.

Wat een slecht k bedrijf

Wat een slecht k bedrijf
Me pakket zou geleverd worden was heledag thuis vervolgens krijg ik bericht dat niemand thuis is onzin heb de nr lopen bellen 2 dagen langs steeds voicemail op de mail reageren ze ook niet uit eindelijk hebben ze het 3 dagen later het pakketje gedonder in de flat hal waar 200+ mensen wonen wat een qqr bedrijf

30. elokuuta 2026

Beste reviewer,

Vervelend dat er “niemand thuis” is gemeld terwijl je de hele dag aanwezig was, en dat het pakket later in een galerij met 200+ bewoners is neergezet. Dat is geen correcte aflevering.

Zet je PDN-tracknummer onder deze review of mail customer.service.nl@pdn.express, dan zetten we dit recht.

Saanut 1/5 tähteä

Ook hier helaas zeer slechte…

Ook hier helaas zeer slechte ervaringen. Een bestelling gedaan bij AliExpress, gaat normaal altijd goed, echter nu was het ineens niet mogelijk om ons huis te vinden. Op de foto zien we dat de pakketbezorger bij ons in de straat staat, echter een paar huizen verderop. Het probleem gooien ze bij ons neer na meerdere malen contact te hebben gehad via de mail, terwijl het adres klopt wat er op het pakketje staat. Wees slim en bestel dus niks meer bij AliExpress want het bedrijf waar ze nu de pakketjes mee laten bezorgen is helaas niet betrouwbaar.

Beste Nicole,

Vervelend dat de koerier je huis niet vond terwijl de foto een paar huizen verderop laat zien, en dat je mails onbeantwoord bleven.

Nadat een pakket bij ons in Nederland is, bezorgen we ongeveer 95% binnen 24 uur en 98% binnen 48 uur. Misgaan kan bij een onvolledig adres of geen toegang (poort/intercom) — dat controleren we op jouw zending, we schuiven de verantwoordelijkheid niet zomaar naar jou.

Zet je PDN-tracknummer onder deze review of mail customer.service.nl@pdn.express.

Saanut 1/5 tähteä

3 x geen duidelijkheid voor bezorgen.

3 x geen duidelijkheid voor bezorgen.
3 weken later nog steeds geen pakket of duidelijke bezorg datum.bagger service.

9. elokuuta 2026

Beste B.,

Sorry dat je na drie weken nog geen pakket én geen duidelijke bezorgdatum hebt. Dat is te lang.

Na aankomst in Nederland is ons doel 95% binnen 24 uur en 98% binnen 48 uur. Zet je PDN-nummer hieronder of mail customer.service.nl@pdn.express, dan geven we je een concrete status.

Oplichters

Oplichters

Beste K Sia,

We lezen je review. PDN Express is de Nederlandse last-mile; we willen dit uitzoeken, niet afdoen.

Stuur je PDN-tracknummer onder deze review of naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we waar het pakket is.

Saanut 3/5 tähteä

Got my parcel.Felt a bit sorry for the driver.

Reading all the reviews I am lucky that I got my parcel. I felt a bit sorry for the delivery people, because I did not expect them yet at my door, so I took a bit of time to respond. The parcel was also delivered in a personal vehicle, so I was not expecting that. I have my parcel, which is what matters.

28. elokuuta 2026

Hi Jessica,

Thank you for the review — glad the parcel arrived. We pass your note about the drivers along. If anything on a future delivery is unclear, you can reach us at customer.service.nl@pdn.express.

PDN Express Nederland

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin