Pure Enttäuschung!!! Die Qualität hat nachgelassen. Diese Entschuldigungen und „Berechnungen“ könnt ihr euch sparen! Bin seit fast einem ganzen Jahr dabei und die letzten Monate waren einfach n... Näytä lisää
Jag tycker att Boxarna är väldigt bra, det är bra produkter med god kvalitet som uppskattas av både hund och matte. Det fick gärna vara fler leksaker och lite mindre godis, men annars är det toppen. K... Näytä lisää
Detta är en kul & mysig stund att få öppna lådan med vår vovve. Hon älskar att få se, lukta vad som finns. Sen plockar hon ut det hon vill ha först, oftast leksaken. Om man har en vovve från 10kg & up... Näytä lisää
Vi är verkligen superduper nöjda med prenumerationen av Rockybox! Vi blir positivt överraskade varje gång av produkterna 🙌🏼 Alltid alltid är det bra saker där i & godis som hunden älskar! Rekomm... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Life is short - spoil your dog!
Holländargatan 22, 11359, Stockholm, Ruotsi
- hello@rockybox.com
- rockybox.com
Verspätete Lieferung im Juni
Verspätete Lieferung im Juni
Noch immer keine Box angekommen

Omdöme
Hej! Har varit någorlunda nöjd med boxarna men Majboxen var katastrofalt dålig.Ett stort plus för kundtjänsten dom var verkligen trevliga
Bästa vi provat!
Uppskattade leksaker och godis samt fantastisk kundtjänst! Rekommenderas varmt!
Tråkigt innehåll
Tråkigt innehåll, betydligt roligare och mer prisvärt att köpa en egen överraskning till sin vovve.

Vastaus yritykseltä Rockybox
bra godis men mindre bra leksaker till…
bra godis men mindre bra leksaker till stora hundar
Så proffsig service och fantastiska…
Så proffsig service och fantastiska produkter. Rekommenderas starkt!
Kiras favoritpaket!
Kira älskar att vara med & öppna upp sitt paket från Rocky Box. Både hon & matte älskar överraskningar. Perfekt kombinerade!
Die erste Bestellung lief Gut ABER die…
Die erste Bestellung lief Gut ABER die 2 war eine Absolute schlecht....!
Mein Abo läuft über 2 Boxen, im Sendestatus hatten sich die beiden Boxen ca 1 Woche nicht mehr bewegt. Auf Nachfrage hin änderte sich der Sendestatus dann auf „Ware beschädigt“! Bis dahin dachte ich mir, kann alles passieren. Als dann die 1 neu verpackte Box ankam und ich mich bei Rockybox meldete, war von dem Kundendienst nichts mehr zu hören....!!!!!!
Absolut schlecht......

Smidigt och kul
Smidigt och kul! Enda tråkiga är att man inte kan lägga till specialkost eller liknande, då min hund är känslig mot lax och kyckling.

Vastaus yritykseltä Rockybox
Bra godis som verkar vara av bra…
Bra godis som verkar vara av bra kvalite. Bra blandning av leksaker och prylar. Dock lite sen och ojämn leveranstid.
Die Rocky Box ist einfach super..
Die Rocky Box ist einfach super...
Unser kleiner chihuahua liebt die Produkte
Alle sehr hochwertig und super verpackt alles... wir bleiben aufjedenfall bei euch 🙏

vi är super nöjda!
Super nöjd
Super nöjd med Rockybox och tiny älskar allt hon får varje gång. Liten pomeranian på snart 9 månader.
Alltid lika roligt att få boxen!
Spännande för hundarna att hjälpa till att öppna! Det luktar SÅ gott om kartongen! Alltid lika roligt med nya leksaker.
Lite för stora godisar för små hundraser
Jag tycker det mesta är jättebra, men många av godisarna är för stora och hårda för min lilla hund. Skulle önska att ni anpassar bättre till riktigt små hundraser så att godiset passar även dem. Även leksakerna är i största laget ibland.
Annars kul och det mesta uppskattas av min hund.

Super toll
Es ist eine super Sache mein Hund freut sich jedes mal total😊