1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Terveysruokakauppa
  3. Urheiluravintokauppa

Yrityksen kirjoittama

Nutrie är en svensk webbutik som fokuserar på hälsa och välmående. Hos oss hittar du noggrant utvalda produkter inom kosttillskott, vitaminer, mineraler och wellness – alltid till bra priser och med tydliga produktbeskrivningar så att du kan välja rätt. Vi tror på transparens och enkel service. Beställningar som läggs före [14:00] skickas normalt samma dag, och leveransen tar vanligtvis 1–3 arbetsdagar inom Sverige. Du har 14 dagars öppet köp enligt lag, och enkla returer om något inte blev som du tänkt. Vår kundtjänst pratar svenska och arabiska och franska samt spanska och engelska finns här för dig via e-post [admin@nutrie.se] och WhatsApp/telefon [0767463560] [vardagar kl. 10–16]. Skriv gärna ditt ordernummer när du kontaktar oss, så hjälper vi dig snabbare. Nutrie drivs av [hanaa] med organisationsnummer [8105265147] och lager i [stockholm]. Vi arbetar bara med seriösa leverantörer och kontrollerade varumärken. Vårt mål är att göra det tryggt och enkelt att ta hand om din hälsa. Vi uppskattar all feedback. Läs gärna vad kunder säger om oss här på Trustpilot och lämna ett omdöme efter ditt köp – det hjälper oss att bli ännu bättre. Tack för att du handlar hos Nutrie!

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Hej.

Hej, jag är väldigt nöjd och glad med produkterna jag köpte, särskilt glutationet. Det är mer än underbart. Lycka till.

2. syyskuuta 2025

Nöjd kund

Produkterna har varit precis som de beskrivits, har använt flera gånger. Jag rekommenderar hennes produkter, speciellt Day Detox. Från en mycket nöjd kund.

24. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nutrie+

Hej Ghadah, stort tack för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar våra produkter – extra roligt att 28 Days Detox fungerar bra för dig. Härligt att höra att produkterna motsvarar beskrivningen och att du återkommer. Hör gärna av dig om du vill ha tips kring användning eller vid nästa köp. Varmt välkommen tillbaka!
/Nutrie

Sanningsintyg

Affärsupplevelsen är fantastisk, produkterna är underbara och mycket användbara, och förklaringen av produkterna är ärlig.

1. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nutrie+

Hej Hanade, stort tack för ditt varma omdöme! Vi blir verkligen glada att du upplevde affären som fantastisk och att produkterna är både underbara och användbara. Transparens är viktigt för oss, så det betyder mycket att du uppskattar våra ärliga produktförklaringar. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa med något mer.
/Nutrie

Fantastiskt

لاmycket nöjd med produkterna och bra service 👍

Vastaus yritykseltä Nutrie+

Hej Asal, stort tack! Fantastiskt att höra att du är mycket nöjd med produkterna och vår service. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller tips. /Nutrie

Utmärkt och snabb leverans

Vastaus yritykseltä Nutrie+

Hej Aya, varmt tack för dina fina ord! Vad kul att leveransen var snabb och att du är nöjd. Hoppas vi ses igen snart! /Nutrie

Det var bra och fint

Det var bra och fint

Vastaus yritykseltä Nutrie+

Hej أم البراء, tack så mycket för din recension! Härligt att du tyckte att allt var bra och fint. Vi finns här om du behöver råd kring produkterna. /Nutrie

Rekommenderar mycket

Jattebra service och snabb leverans
Rekommenderar!
* Produkter som beskrivet och snabb hjalp pa
svenskal arabiska. Mycket nojd!

Vastaus yritykseltä Nutrie+

Hej Nesrin, stort tack för ditt fina omdöme och rekommendation! Det gör oss glada att servicen var jättebra och leveransen snabb, och att vårt stöd på svenska/arabiska hjälpte. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa till med något mer. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!
/Nutrie-teamet

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra service och snabb leverans

Jättebra service och snabb leverans. Rekommenderar!
Produkter som beskrivet Jag är nöjd

Vastaus yritykseltä Nutrie+

Hej Zinah, stort tack för ditt fina omdöme och rekommendation! Det gör oss glada att servicen var jättebra och leveransen snabb, och att vårt stöd på svenska/arabiska hjälpte. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa till med något mer. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!
/Nutrie-teamet

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin