Had een opvouwbaar ligbed besteld en had deze de andere dag al in huis. Breedte maat kwam niet helemaal overeen. Heb hier telefonisch contact over gehad en meneer deed mij een aanbod of ik het tegen... Näytä lisää
De geleverde producten deden volledig aan mijn verwachting. Helaas is er bij de eerste bestelling wat misgegaan. Dit moet in het magazijn van de leverancier gebeurt zijn. Dit misverstand heb ik zelf (... Näytä lisää
Een oplader gekocht die de volgende dag al niet meer werkte. Meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice, maar ik krijg geen reactie of geld terug. Oplichters
Ik wilde artikel graag volgende dag bezorgd, maar had voor 3 uur moeten bestellen. Ik heb daarom gebeld en de mensen van rocketshoppers waren zo vriendelijk om persoonlijk mijn bestelling in te pakken... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Koop niks bij dit bedrijf!!
Koop niks bij dit bedrijf! Mijn bestelling kwam in een kapotte doos. De paar onderdelen die van mijn kastje geleverd waren, waren ook nog eens in de verkeerde kleur. Driekwart van de inhoud mistte. Na contact met het bedrijf werd mij geld terug beloofd. Ik heb geen cent gezien en er wordt ook niet meer op mijn mail gereageerd.
Werkt gewoon.
Duidelijke site, makkelijk bestellen en had de dag erop product al in huis.
Retour bedrag niet teruggekregen
Retour bedrag niet teruggekregen, is nu al meerdere weken aan de gang! Reageert op geen enkel contact
Echt hele fijne mensen
Echt hele fijne mensen. Super vriendelijk. En heel attent. Ik wou dat er meer bedrijven waren met zo'n begrip voor hun klanten. Echt een aanrader dit bedrijf.
I'm you are being cheatedannoyed by their fast delivery
I'm annoyed by their fast delivery, I order on March 1st and now on March 10th still nothing, even postnl has not received the package. If you send them an email, you get no answer.
duidelijk en snel
Je aan de afspraak houden met de…
Je aan de afspraak houden met de verzend datum. Een track en tracé door geven maar niet afgeven op post nl kantoor
The goods have been paid for but not…
The goods have been paid for but not delivered.
Snelle levering ( volgende) belooft…
Snelle levering ( volgende) belooft maar na 2 dagen nog niets
Slecht
Terwijl u aan het winkelen was, kreeg u een briefje waarin stond dat het morgen bezorgd zou worden. Ik wacht nog steeds op het product. Je vraagt je af hoe?Jammer voor mij.
Erg snel geleverd
Artikel nog steeds niet geleverd.
Zou de volgende dag geleverd worden nou…
Zou de volgende dag geleverd worden nou het is er nog niet!!
Heel tevreden.
Direct een bevestiging via de mail ontvangen en pakket snel bezorgd.
Goeie ervaring
Goeie prijs, mensen waren vriendelijk via de helpdesk. Product was snel aangekomen.