Saanut 3/5 tähteä

Riktigt bra kontakt med kundservice. Kontakt med kundservice var hur bra som helst. Han ordnade transport av roboten till min sommarhus adress och förklarade en del runt leveransen. Det tog förstås... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och smidig leverans. Kommer definitivt beställa fler gånger om prisbilden är den rätta. I detta fall så skiljde sig priset med nästan 2000kr för en Automower 430X i jämförelse med att köpa en i... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag måste ha fått världens tur med tanke på vilken upplevelse andra människor fått från detta företag. Den 9 Oktober 2021 beställde jag en Bensinmotorsåg Husqvarna 550XP Mark II på denna hemsida. Pri... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en poolpump för en månad sedan. Har frågat och frågat om leverans och fått höra att det är så ovanligt att sakerna inte dyker upp "Kommer nog på tisdag" Står det 3-4 dagars leverans v... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Ruohonleikkurimyymälä
  2. Sähköyhtiö
  3. Elektroniikkaliike
  4. Kotitalouspalvelut
  5. Imurit

Yrityksen kirjoittama

Köp hushållsrobotar & tillbehör ✅ TOPP-märken ✅ Stort urval ✅ 100% LÅGT PRIS ✅ Gratis frakt! | robo-expert.se Vi på robo-expert säljer hushållsrobotar till lågpris i över 13 olika europeiska länder. Genom att centralisera verksamheten i Düsseldorf, Tyskland har vi möjlighet att erbjuda ett betydligt lägre pris för våra produkter än genomsnittet på marknaden. Har du några frågor så står vår svensktalande kundtjänst till förfogande.

2,9

2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Undvik Robotexpert.se

Undvik Robotexpert.se! (OBS, ej att förväxla med robotexperten.se) Klart oseriösa och ingen servicekänsla alls. Beställde en Husqvarna Automover och betalade i förskott den 12 April. Tre veckor senare så undrade jag varför den inte hade kommit. Beskedet jag fick då var att de väntade på min betalning och då fick jag skicka kvittot som bevisade min förskottsbetalning vid beställningen. Ytterligare en vecka senare begärde jag ny information om när den skulle levereras och gräset börjar bli högt! Fick då beskedet att de skyller på Corona, men att de skulle skicka den innan den 20 maj, dvs ytterligare 9 dgr senare. Ingen känsla för att få en prioriterad hantering pga deras egna misstag. Avbeställde och beställer istället från firma som har den i lager för omgående leverans.

12. toukokuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu
Robo-expert.se-logo

Vastaus yritykseltä Robo-expert.se

Beklagar din negativa upplevelse, Patrik. Vi jobbar ständigt för att förbättra våran service, men det är svårt att förbereda för sådant som en pandemi då bland annat en tillverkares fabrik stänger ner. Det var nu länge sedan din beställning genomfördes, men vi kommer ta med din kritik i vårt framtida optimiseringsarbete. Tack för din feedback, från oss på robo-expert.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin