We kochten twee gebruikte vergaderstoelen met stoffen bekledig en Gispen stijl chromen onderdslede. Prima kwaliteit, ik schat éen tiende van de nieuwwaarde. Een groot voordeel is de bezorging met hun... Näytä lisää
Hele prettige ervaring gehad met R&M. We hebben 4 bureaus besteld. Van te voren wat informatie telefonisch opgevraagd en daarin goed en snel geholpen. De bureaus werden binnen 1 week geleverd, na het... Näytä lisää
Twee identieke roldeurkasten besteld, die al na vier werkdagen bezorgd werden. Topkwaliteit: zien er uit als nieuw (deuren rollen ook soepel). Vriendelijke en duidelijke communicatie tijdens het bes... Näytä lisää
R&M had een ruime keuze gebruikte bureau's. Hergebruik (duurzaamheid) was voor mij een reden om hiervoor te kiezen. Het bureau was vlot online te bestellen en is conform voorafgeplande afspraak gele... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
R&M Kantoormeubilair is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte kantoorinrichting. Wij helpen u graag aan bureaus, bureaustoelen en vergadermeubilair die wij professioneel bij u thuis komen afleveren.
Ondernemersweg 13D, 7451 PK, Holten, Hollanti
- +31 (0)572 - 74 52 09
- info@rmkantoor.nl
- rmkantoor.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Mooie stoelen, fijne service
Mooie stoelen. Heldere info over aflevertijden en -afspraken. Fijn contact met chauffeur.
Bestelling en bezorging kantoormeubel.
Vriendelijk en hulpvaardig aan de telefoon en bij bezorging. Snelle afhandeling van de bestelling en snelle bezorging van bestelde kantoorartikel. Alle lof.
Geweldig bureau gekocht
Geweldig bureau gekocht, vriendelijke bezorging (van de eigenar zelf!), goede kwaliteit en prettige ervaring!
Prima service en nette kasten…
De nette kasten zijn op de afgesproken dag geleverd. De service was vriendelijk en behulpzaam.
Het bedrijf bevelen wij aan.
Heel tevreden!
Mooi bureau ontvangen, snelle levering en vriendelijke, behulpzame medewerkers
Top prijs kwaliteit verhouding en super…
Top prijs kwaliteit verhouding en super vriendelijke service
Super ervaring en een top bureau :)
Heel prettig contact gehad, goede service en last but not least een zeer goed bureau. Uitstekende kwaliteit. Absolute aanrader.
Klantgericht bedrijf en snelle levering.
Twee identieke roldeurkasten besteld
Vriendelijke en duidelijke communicatie tijdens het bestelproces, en uitstekende en nette bezorging.
Zeker een aandader! Ik kom ook zeker terug mocht ik meer nodig hebben.
Goede kwaliteit bureau en vriendelijke…
Goede kwaliteit bureau en vriendelijke bezorger. Op de site stond 2/4 weken maar kon de zelfde week al worden bezorgd
De archiefkasten waren van goede…
De archiefkasten waren van goede kwaliteit. Ook de levering is erg netjes en correct verlopen.
Verrassend goed!
Tweedehands elektrisch bureau gekocht. Prima prijs. Snel, betrouwbaar en top geregeld. Ben erg blij met dit bureau.
Top klantenservice!
Geweldige klantenservice met hele fijne communicatie. Eerlijke prijsstelling.
Het bureau wat wij besteld hadden heeft levertijd wat ook netjes gecommuniceerd wordt.
Wij kunnen niet wachten op de levering!
Goede service !