Virkelig lækre produkter i god kvalitet, og hurtig levering! Nemt at bytte på deres returportal. Kan varmt anbefales!
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Stor tilfredshed med kvalitet af tøjet, samt ordre håndtering. Vi havde et par bukser som skulle byttes, hvilket var nemt og hurtigt, da man i sin retur ordre nemt og hurtigt kunne bytte varen til a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
tøjet er af lækker kvalitet. firmaet er hurtig til at få sendt varen afsted. også når det gælder ombytning hvis str. ikke passer. tøjet er til den store side. vi klager ikke. :-)
Fantastisk oplevelse! Jeg købte noget tøj sent om aften fra torsdag til fredag, og tidlig lørdag morgen fik jeg en besked om at den var leveret. Det er noget lidt dyrt tøj (i mit tilfælde öhouse) m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
We believe there are enough platforms out there selling what everybody else sells. So we wanted to be different, we wanted to be relevant. Hence, we created RLVNZ - the first platform dedicated entirely to supporting exciting creators realising their dream of building and marketing their own brands. Brands that reflect the inspiring universes of these creators. Brands that are relevant for everyone who’s already excited by these individuals. Hence, we named the platform RLVNZ. We took this a step further by focusing entirely on a drop-based model of limited quantity items. That way we bring the very best from these creator brands at any given point time - while eliminating the rest - the unexciting items. So we take great care in supporting our creators in their product designs. We hope you will appreciate it. Stay tuned as we grow the RLVNZ community and bring new and exciting brands & projects to the platform in the near future. We hope you will join us on our exciting journey!
Yhteystiedot
Løngangstræde 37b, Copenhagen K, Tanska
- contact@rlvnz.net
- rlvnz.net
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 44 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hurtig levering og virkelig behagelige…
Hurtig levering og virkelig behagelige varer. Havde købt Sweatpants fra capecape og har gået med dem hver dag siden jeg fik dem! De er møj behagelige

Nemt og hurtig levering
Nemt og hurtig levering. Havde lavet en fejl, med forkert med e-mail. Men fik de osse rettet. Så god kundeservice.

Alt spiller !
Handlede fødselsdagsgave hos Rlvnz.
Kendte dem ikke i forvejeni forvejen, og er positivt overrasket.
Forsendelse var hurtigt og tøjet er fedt og af god kvalitet - vakte stor glæde hos den unge fødselar.

Vastaus yritykseltä Rlvnz
Jeg har altid gode oplevelser når jeg…
Jeg har altid gode oplevelser når jeg bestiller fra RLVNZ. Nemt sikkert og hurtig levering!

Vastaus yritykseltä Rlvnz
Hurtig levering og god kvalitet varer.

Nemt at bestille
Nemt at bestille - hurtig levering og superkvalitet

Vastaus yritykseltä Rlvnz
Virkelig god service og levering!!

Vastaus yritykseltä Rlvnz
Hurtig leveren og god kvalitet :-)

Vastaus yritykseltä Rlvnz
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering og god kvalitet, prudoktet lignede det på billederne

Vastaus yritykseltä Rlvnz
Hurtig levering og super god service
Hurtig levering og super god service, bestilte en ordre søndag aften og tirsdag formiddag var den leveret i pakkeshop 👍🏻
Ikke sidste gang vi handler her.

Vastaus yritykseltä Rlvnz
Hurtig levering og produktet er helt…
Hurtig levering og produktet er helt perfekt

Vastaus yritykseltä Rlvnz
Købte ny öhouse hoodie elsker den det…
Købte ny öhouse hoodie elsker den det helle spiller

Vastaus yritykseltä Rlvnz
Det gik helt nemt undtagen at min ordre…
Det gik helt nemt undtagen at min ordre kom 4 dage senere end min vens som bestilte 1 dag efter mig men ellers helt fint

Vastaus yritykseltä Rlvnz
Go kvalitet og hurtig levering
Jeg har et par gange shoppet fra DUO22 og prøvede nu også ÖHOUSE. Fornuftige priser til at kvaliteten er så god. Begge ordre har jeg modtagen dagen efter jeg bestilte og det tøj jeg sendte retur (havde bestilt flere str.) modtog jeg pengene for dagen efter jeg havde sendt min pakke tilbage. Ikke sidste gang jeg shopper her👏🏼

Mega lækre t shirts
Mega lækre t shirts. Gode basics af god kvalitet. Der er ingen andre t shirts der sidder så flot

Vastaus yritykseltä Rlvnz
Hurtig levering og kvalitet i top😊👍

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.