Rlvnz Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Stor tilfredshed med kvalitet af tøjet, samt ordre håndtering. Vi havde et par bukser som skulle byttes, hvilket var nemt og hurtigt, da man i sin retur ordre nemt og hurtigt kunne bytte varen til a... Näytä lisää

tøjet er af lækker kvalitet. firmaet er hurtig til at få sendt varen afsted. også når det gælder ombytning hvis str. ikke passer. tøjet er til den store side. vi klager ikke. :-)

Fantastisk oplevelse! Jeg købte noget tøj sent om aften fra torsdag til fredag, og tidlig lørdag morgen fik jeg en besked om at den var leveret. Det er noget lidt dyrt tøj (i mit tilfælde öhouse) m... Näytä lisää

We believe there are enough platforms out there selling what everybody else sells. So we wanted to be different, we wanted to be relevant. Hence, we created RLVNZ - the first platform dedicated entirely to supporting exciting creators realising their dream of building and marketing their own brands. Brands that reflect the inspiring universes of these creators. Brands that are relevant for everyone who’s already excited by these individuals. Hence, we named the platform RLVNZ. We took this a step further by focusing entirely on a drop-based model of limited quantity items. That way we bring the very best from these creator brands at any given point time - while eliminating the rest - the unexciting items. So we take great care in supporting our creators in their product designs. We hope you will appreciate it. Stay tuned as we grow the RLVNZ community and bring new and exciting brands & projects to the platform in the near future. We hope you will join us on our exciting journey!

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Dejligt tøj

Dejligt tøj, god kvalitet

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Vi er glade for at høre fra dig – mange tak for din anmeldelse.

Mvh RLVNZ

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Rlvnz! Hurtig levering og virkelig lækkert tøj. Jeg er så glad for mine køb – kvaliteten er i top, og alt levede fuldt op til mine forventninger. Kan helt klart anbefales!

8. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os.

Overall god service

God kvalitet, samt hurtigt levering. Nemt returnering. Størrelserne er tilsvarende størrelsen, altså målene. Overall god service

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Det gør os virkelig glade – tak for din feedback.

Mvh RLVNZ

Easy and intuitive navigation on…

Easy and intuitive navigation on website. Product are good described. Delivery fast and on time. I recommended to all!

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Thank you for your review – we truly appreciate it.

Best regards,
RLVNZ

Super

Flot tøj, fin kvaliter - ik noget dårligt at sige

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Mange tak for de fine ord – det sætter vi stor pris på.

Kan klart anbefales!

Tøj i mega god kvalitet, har købt en del både fra Cape Cape og Öhouse, og er mega glad for det.
Virkelig hurtigt levering også.
Kan klart anbefales at købe fra Rlvnz.

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Det er vi virkelig glade for at høre – tak for din anmeldelse.

Super kvalitet i tøjet

Så god kvalitet tøjet er i. Man kan virkelig mærke det og vi har købt derfra flere gange nu. Super hurtig levering og service.

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Tusind tak for din feedback, det betyder meget for os.

Skøn kundeservice og kvalitet

Har købt hos RLVNZ siden de startede med de to første brands og altid haft en god oplevelse. Første gang var det der en fejl i optællingen af et par bukser jeg købte men jeg fik en helt vildt sød mail om det og de stod klar til at hjælpe hele vejen. Har aldrig haft en dårlig oplevelse med deres kundeservice, det skinner igennem at de faktisk går op i at man som kunde får en god oplevelse. Deres tøj er også bare super lækkert. Har aldrig modtaget noget der var dårlig kvalitet eller ødelagt. En enkelt gang har der været fejl i produktionen men her var kundeservice faktisk dem der rakte ud til mig for at rette fejlen. Kan kun anbefale dem❤️

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os at høre.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det er noget, hele teamet bliver glade for at læse.

Tak igen :)

Mvh RLVNZ

God kvalitet i deres tøj

God kvalitet i deres tøj. Hurtig levering og god kundeservice.

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Hurtig levering

Hurtig levering og varerne var ligesom jeg ønskede. Kan varmt anbefale!

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os!
Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

God kvalitet🤩

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Hvor er det dejligt at læse. Mange tak for de pæne ord!
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse :)

God service

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Mange tak for din anmeldelse.
Vi værdsætter din støtte og håber at kunne betjene dig igen snart.

De sender deres pakker helt vildt…

De sender deres pakker helt vildt hurtigt. Tøjet er mega god kvalitet

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Tak for din flotte feedback!
Det gør os virkelig glade at høre, at alt levede op til forventningerne.

Jeg bestilte en t-shirt fra capecape

Jeg bestilte en t-shirt fra capecape, og pasformen var helt perfekt. Kvaliteten er lækker, og leveringen var der ingen problemer med. Alt i alt dejligt✨

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rlvnz

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os.
Det betyder meget for hele teamet at læse din feedback.