Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zelf mijn pergola aan het bouwen en had beugels voor de muur nodig. De beugels van Rijpex waren precies waar ik naar op zoek was dus die heb ik besteld. Nadat ze binnenkwamen voelden ze meteen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben onlangs een pergola laten plaatsen door Rijpex en zijn er erg blij mee. Vanaf het eerste contact ging alles vlot: snelle reacties en heldere communicatie gedurende het hele traject. De insta... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Contact gezocht via de website en snel geholpen! Zelf hebben wij meermaals dingen aangepast en veranderd maar het contact bleef snel en correct! De materialen hebben wij los gekocht omdat wij besloten... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

De kwaliteit van de pergola is super, mist alleen bouwtekening en customer service

De kwaliteit van de pergola is misschien wel een van de beste te verkrijgen in Nederland. Mooie koppelstukken, pergola zit zeer stevig in elkaar. Besteld als bouwpakket, en dat maakt het voor een klusser zonder juiste gereedschappen lastig. Geen bouwtekening en zeker op een ondergrond/terras dat afloopt is het zelf in elkaar zetten niet haalbaar. Wij hebben een klusjesman erbij gevraagd en staat de pergola er prachtig bij.

8. huhtikuuta 2025

Super

Nadat we uitgebreid hebben rondgekeken en verschillende opties hebben overwogen, hebben we uiteindelijk besloten om onze pergola met zonwering bij Rijpex te bestellen. Daar ging wat emails over en weer aan vooraf om onze vragen en wensen te bespreken. Goed advies gekregen beterft ons huidig terras en duidelijk video betreft montage van pergola en ophanging van schaduwdoek. Uiteindelijk zelf met een hulp alles in een dag opgebouwd. Kortom, we zijn zeer tevreden met het bestelde en geleverde materiaal en de service.

30. tammikuuta 2025

Super service

Afgelopen zomer al erg goed geholpen met de keuze en levering van onze zonwering op maat. Goed contact en snelle levering.
Na het seizoen wilden we de beschermhoes plaatsen, maar deze bleek te klein. Weer contact gezocht en direct werd er een goede oplossing geboden. 3 dagen later werd de beschermhoes in de juiste maat bezorgd. Top geregeld.

29. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Snel geregeld en vriendelijk contact

Wilde graag snel de klus nog klaren, dus - na de bestelling - contact opgenomen via whatsapp met de vraag of ze het onderdeel zsm konden versturen. Binnen enkele minuten reactie en diezelfde dag op de post gegaan en vriendelijk contact. Kortom, top geregeld! 👍🏻

18. heinäkuuta 2024

Top!

In 1 woord: Top! Goede service, hij belde mij in de avond om mijn factuur te controleren, heel erg fijn om zo'n veilig gevoel bij een bedrijf te hebben. En mijn tuin ziet er nu 100x beter uit. Rijpex dank je wel!

20. heinäkuuta 2024

De perfecte muurhouder voor mijn balk

De perfecte muurhouder voor mijn balk
Wat een mooie muurhouder heeft Rijpex!! Hij is echt perfect. Ook al was mijn balk 14x14 en de houder 15x15, het is een lust voor het oog! Het staat als een huis. Ik ben echt super blij ermee. En daarnaast is de service en betrokkenheid van de mensen van Rijpex echt heel erg fijn!!

1. heinäkuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Net zo mooi geworden als dat ik bedacht had

Mijn maatwerkvraag voor de muurbevestigde pergola is snel beantwoord en Bas heeft me daarin zeer goed geadviseerd en hij was ook steeds beschikbaar bij verdere vragen.

De benodigde artikelen zijn voor mij klaargezet in de bestelomgeving zodat het bestellen en betalen heel makkelijk verlopen is.

De bevestigingsdelen en het hout zijn snel geleverd en de harmonicadoeken (op maat) binnen de termijn die was aangegeven.

Leerpuntjes: communicatie over leveringsdata, ouderwetse papieren of digitale werkbeschrijving voor bouwen pergola en/of duidelijke onderdelenlijst bij de harmonicadoek zou fijn zijn. Vooral voor de onervaren pergolabouwer.

11. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende Pergola voor onze Tuin!

Ik ben zeer tevreden met mijn pergola die ik heb aangeschaft. De kwaliteit van het hout is uitstekend en het bevestigingsmateriaal was eenvoudig te gebruiken.

De klantenservice was behulpzaam en reageerde snel op vragen. Het opbouwen was dankzij de duidelijke instructies eenvoudig en het eindresultaat ziet er fantastisch uit in onze tuin.

Een echte aanrader voor wie zijn buitenruimte wil verbeteren.

16. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Bijzonder slechte service

Bijzonder slechte service. Stuurt verkeerde artikelen toe, en bij vraag naar een beetje service geven ze niet thuis. Liegt over opsturen van een pakket, één groot drama en raad iedereen af hier te kopen!

17. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Liever gaf ik 0 punten

Liever gaf ik 0 punten. Ik ben bang dat ik opgelicht bent. Mijn bestelling a €245,00 is niet meer leverbaar en mijn geld wordt niet teruggestort. Op mijn mails wordt niet gereageerd en telefoontjes worden niet aangenomen en de voicemail is vol en wordt niet teruggebeld.
Het adres waar Rijpex ingeschreven staat is een bedrijventerrein alleen heeft Rijpex daar geen kantoor.
Koop hier niets!!!?

23. heinäkuuta 2021
Rijpex-logo

Vastaus yritykseltä Rijpex

Vervelend om te horen dat je het zo ervaren hebt.

Na annulering van uw order hebben wij laten weten z.s.m. resterende terug te storten. Wij hadden voorgesteld om het direct terug te storten op uw bank rekening maar u wou uitsluitend dat het via uw visa account zou lopen, wij hebben toen aangegeven dat dat iets langer zou duren. Uit eindelijk hebben we het bedrag binnen 7 dagen gecrediteerd.

Mooie producten

Mooie producten, snel en gratis thuis bezorgd!
Netjes verpakt zodat het niet kan beschadigen tijdens transport en alle onderdelen duidelijk verpakt met de functie er van.

17. kesäkuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin