Goed ontvangen door dr R.Saunier. Hij geeft je direct een fijn en rustig gevoel bij binnenkomst. Je voelt je direct op je gemak en daarbij is het een fijn persoon om mee te praten. Deze internist is e... Näytä lisää
Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zo m’n best gedaan om optijd te komen, om vervolgens 40 minuten te wachten omdat de dokter in file stond… geen telefoonnummer te vinden, alleen via de mail “bereikbaar…” niet dus! Ondanks de frustrati... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.
Hollanti
- rijbewijskeuringdirect.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
De afspraak met de keuringsarts is prima verlopen.
De afspraak met de keuringsarts kon snel plaatsvinden, in de buurt van mijn woonplaats.
De informatie was heel uitgebreid en duidelijk zodat je precies wist hoe het werkte.
Ik had een kundig arts, die uitgebreid het onderzoek verricht heeft.

De arts was duidelijk
De arts was duidelijk als ik moeilijkheden had. Mijn complimenten daarvoor. Hij was ook zeer geduldig.

Medisch onderzoek
Duidelijke informatie vooraf aan het onderzoek. Medisch onderzoek werd deskundig uitgevoerd.

Zo kan het dus ook.
Gisteren op afspraak geweest bij neuroloog mevrouw Y.Zuurbier en binnen 24 telefonische op de hoogte gebracht over de uitslag van het onderzoek en hoe het verder gaat richting het Cbr.

DE ARTS WAS DUIDELIJK IN DE VRAAGSTELLING
DE ARTS WAS DUIDELIJK IN DE VRAAGSTELLING EN JE KON MERKEN DAT HIJ OP DE HOOGTE WAS MET DE EFFEKTEN VAN PARKINSON.

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Het was een goed gesprek
Het was een goed gesprek en rapportage is gedaan

Snel en kundig

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Lokatie niet geschikt voor kwetsbare ouderen
De Rijbewijskeuring is doorgaans voor mensen op een hogere leeftijd (80+), al dan niet met een medische aandoening. Deze zijn niet meer gewent om de weg in een drukke stad te moeten vinden en te voet per trap naar de 2e etage van een kantoor te
lopen. Ik heb mijn schoonvader echt met een zwaar hart naar de onafhankelijk neuroloog laten gaan, midden in het centrum van Arnhem, velperstraat,ergens in een kantoorpand.

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Zeer prettig gesprek van een vakkundige…
Zeer prettig gesprek van een vakkundige man.

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Hele prettige internist.en makkelijk te…
Hele prettige internist.en makkelijk te vinden.

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Arts was duidelijk vriendelijk en…
Arts was duidelijk vriendelijk en geduldig.
Goede uitleg. Top

Dank aan Neuroloog
Neuroloog had stukken gelezen en onderkent dat het politierapport onzin is. Uiteraard was de benadering van de neuroloog gebaseerd op zijn vakkennis, maar vooral ook op gezond verstand. Het contrast met het "aangedikte" politierapport dat gekenmerkt door leugen bij omissie kon niet groter zijn. Mijn dank voor de menselijke benadering. Het blijft echter triest dat een politiebeambte hiermee weg komt en mij met in de orde van duizend euro schade benadeeld, waarvoor dus geen redelijke aanleiding is gebleken. Het proces waaraan ik mij diende te onderwerpen is op zich een sanctie die in geen enkele verhouding staat tot het verzuim van het onsteken van mijn verlichting.

Super snel en duidelijk
Super snel en duidelijk, hele fijne vrouw om tegen te praten en ze praatte op een goed niveau en duidelijk

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Keurig op tijd en duidelijk .

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Vriendelijke ontvangst en behandeling.

Professioneel en prettig
Korte Wachttijd. Zeer prettige benadering door neuroloog. Professioneel en vriendelijk. Ook ter zake kundig (ben zelf medicus).

Prima consult
Prima consult. Dr Mantel was vriendelijk, luisterde goed, is deskundig en prettig in contact.

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.