Rijbewijskeuringdirect Arvostelua 440

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

Goed ontvangen door dr R.Saunier. Hij geeft je direct een fijn en rustig gevoel bij binnenkomst. Je voelt je direct op je gemak en daarbij is het een fijn persoon om mee te praten. Deze internist is e... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Zo m’n best gedaan om optijd te komen, om vervolgens 40 minuten te wachten omdat de dokter in file stond… geen telefoonnummer te vinden, alleen via de mail “bereikbaar…” niet dus! Ondanks de frustrati... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Näytä lisää

1. Kuolinsyyntutkija
  2. Ajokortit

Yrityksen kirjoittama

Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.

4,3

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Prettige en begripvolle arts

Beste Anika,

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zich op uw gemak voelde en dat u de keuring als prettig en begripvol hebt ervaren. Dat is precies waar we ons best voor doen.

Afspraak makkelijk gemaakt.

Afspraak makkelijk gemaakt.
Men geeft duidelijk aan van te voren dat je een lijst in moet vullen en de afspraak zelf is mooi op tijd

Geachte heer Janssen,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het maken van de afspraak soepel verliep en dat de informatie vooraf duidelijk was. We doen ons best om het proces rondom de keuring zo overzichtelijk en efficiënt mogelijk te laten verlopen, dus uw feedback waarderen we zeer!

Saanut 4/5 tähteä

ikben opgelucht dat deze afspraak goed…

ikben opgelucht dat deze afspraak goed is verlopen

Beste heer de Jong,

Wat fijn om te horen dat u de afspraak bij ons als prettig hebt ervaren. We waarderen uw positieve feedback! Een hele fijne dag toegewenst.

Saanut 5/5 tähteä

Was een goed gesprek en alles werd goed…

Was een goed gesprek en alles werd goed uitgelegd

23. toukokuuta 2025

Geachte heer Valk,

Dank voor uw 5-sterren review! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Fijn gesprek gehad

Was een fijn gesprek het beviel me beter dan bij de andere locatie’s waar ik ben geweest.

22. toukokuuta 2025

Beste Jeffrey,

Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven, waarvoor onze grote dank! Dit zijn mooie complimenten, en het team is er erg blij mee. Een hele fijne dag toegewenst!

Professioneel en deskundig

Plezierige en neutrale benadering. Alle aspecten en gebeurtenissen open besproken. Duidelijk deskundig en ervaren. Vertrouwenwekkende oordeelsvorming.

21. toukokuuta 2025

Geachte heer Rippen,

Wat mooi om te horen dat u zich prettig en serieus genomen voelde tijdens het gesprek. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en positieve woorden! Wij waarderen dit enorm.

Saanut 3/5 tähteä

Het is jammer dat op mijn uitnodiging…

Het is jammer dat op mijn uitnodiging Poortweg 6 staat des betreffende gebouw staat leeg. Geen enkele verwijzing naar Poortweg 4 na een half uur wachten ben ik opgehaald waar alsnog de keuring plaats vind

21. toukokuuta 2025

Geache heer Laros,

Bedankt voor uw feedback! We zullen dit uitzoeken en, indien nodig, aanpassen in de afspraakbevestigingen. We zijn blij om te horen dat de afspraak wel gewoon plaats heeft kunnen vinden en uw rapportage inmiddels is afgerond!

We zijn goed geholpen

We zijn goed geholpen. Er werd echt naar ons geluisterd.

16. toukokuuta 2025

Beste Sjamanca,

Wat fijn om te horen dat jullie je goed geholpen voelden en dat er echt naar jullie is geluisterd. Dat is precies waar we naar streven. Bedankt voor jullie mooie woorden!

Saanut 5/5 tähteä

Hele vriendelijke neuroloog die wachte…

Hele vriendelijke neuroloog die wachte op mij omdat ik telaat was. Google maps gaf een onjuist locatie aan mij door. Uiterst vervelend.

Geachte heer van Leeuwen,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat de afspraak desondanks plaats kon vinden en dat u de keuring als prettig heeft ervaren. We waarderen uw positieve feedback!

Prima

Fijne vriendelijke ontvangst in mooie ruimte!

Beste heer Prins,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! We zijn blij dat u tevreden bent over de ontvangst en de omgeving.

Saanut 5/5 tähteä

The appointment with the doctor was…

The appointment with the doctor was pleasant and easy. He is a very respectful and understanding person, and definitely worth visiting. I highly recommend him.

Geachte heer Alrawni,

Thank you so much for your kind words. We're very glad to hear that your appointment went smoothly and that you felt respected and understood. Your recommendation means a lot to us!

Kind regards,

Saanut 5/5 tähteä

Rijbewijskeuringdirect and the experience was smooth and professional

I recently had my driver’s license medical examination through Rijbewijskeuringdirect and the experience was smooth and professional. The appointment was easy to book, and I received all the necessary information in advance. The staff at the location were polite and efficient, and the specialist conducted the check thoroughly while making me feel at ease. Everything was on time and well-organized. I appreciate the clear communication and the quick handling of my medical report. I would recommend Rijbewijskeuringdirect to anyone who needs a driving license health check.

Dear Arkadiusz W.

Thank you very much for your detailed and positive review. We are happy to hear that the entire process—from booking the appointment to receiving your report—went smoothly and professionally. It's great to know you felt well-informed and at ease throughout. We truly appreciate your recommendation!

Kind regards,

Veel te duur

Prima op tijd geholpen, maar om voor 3 minuten 271euro te betalen vind ik wel buiten proportioneel. Maak dan vooraf duidelijk wat de te verwachten kosten zijn dan, kunnen mensen nog kiezen om verder te gaan met jullie bemiddeling.

9. toukokuuta 2025

Beste heer Veldkamp,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u goed en op tijd bent geholpen. We vinden het jammer om te horen dat u de kosten als buiten proportioneel heeft ervaren. Graag geven wij hier wat toelichting bij.

Onze tarieven zijn gebaseerd op de richtlijnen van het CBR en omvatten niet alleen de tijd van de fysieke afspraak, maar ook indirecte werkzaamheden zoals administratie, verslaglegging en communicatie met het CBR. Een afspraak duurt gemiddeld 15 minuten.

We doen ons best om vooraf zo transparant mogelijk te zijn: de kosten staan duidelijk vermeld op onze website. We nemen uw opmerking echter serieus en zullen blijven kijken naar manieren om onze communicatie hierover verder te verbeteren.

Saanut 4/5 tähteä

De vragenlijst was niet geheel…

De vragenlijst was niet geheel duidelijk waardoor ik bij een aardige keuringsarts terecht kwam terwijl dit niet nodig geweest zou zijn. Het kostte hem en mij tijd en geld €220,00. Erg jammer.
De heer GHW Mantel in Harderwijk vatte de situatie in zijn rapport haarfijn samen waardoor mijn rijbewijs weer 5 jaar geldig is.

30. huhtikuuta 2025

Beste mevrouw Schram,

Bedankt voor uw positieve feedback!

De vragenlijst die u heeft ingevuld is bedoeld ter voorbereiding van de specialist.

Op basis van de verwijzing die u van het CBR heeft ontvangen, was een keuring door een neuroloog noodzakelijk. Wij voeren deze keuringen uit op basis van de richtlijnen van het CBR. Voor inhoudelijke vragen over de verwijzing of het proces kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met het CBR.

Fijn om te horen dat onze neuroloog u goed heeft kunnen helpen en dat uw rijbewijs weer met 5 jaar is verlengd!

Saanut 4/5 tähteä

Ben tevreden over het contact met de…

Ben tevreden over het contact met de keuringsarts, het enige wat ik niet goed uitgelegd heb gekregen is de reden waarom de keuring elk jaar herhaald én betaald moet worden.

8. toukokuuta 2025

Beste Esther,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat het contact met onze keuringsarts prettig was.

Soms is er sprake van een termijnbeperking op de geschiktheid. Omdat het om een herhaalde beoordeling gaat, is bij elke keuring opnieuw een medische beoordeling en administratie vereist, wat de kosten verklaart.

Wij voeren onze keuringen uit op basis van de richtlijnen van het CBR. Voor meer informatie omtrent een gezondheidsverklaring kunt u het beste contact opnemen met het CBR.

Saanut 5/5 tähteä

Het was een vriendelijke en chille man

Het was een vriendelijke en chille man. Respectvol ook en het was een prima gesprek. Ik voelde mij op mijn gemak

10. toukokuuta 2025

Beste heer Decnop,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je het gesprek als prettig en respectvol hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt, dus het doet ons goed om te lezen dat dat gelukt is.

Team Rijbwijskeuringdirect

Saanut 1/5 tähteä

Geen levering van het eind product

Ik zou verder zoeken, je moet lang wachten in de wachtruimte, de afgesproken tijd maakt niet uit ze kiezen zelf wanneer en wie ze behandeld. De behandeling zelf verliep vlot na 7 vragen was ik al klaar. De betaling ook, ik kreeg al extra rekkingen voordat ze het rapport hadden geleverd. Heb na bijna 4 maanden nog steeds geen eind product gehad. Veel houden reviews zijn nog positief.

20. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect

Geachte Kira van de Heuvel, graag zouden wij van u vernemen wanneer en waar u bent gekeurd, wij kunnen u namelijk niet in ons systeem terugvinden? Rijbewijskeuringdirect stuurt geen rekening voordat de rapportage is afgerond, het lijkt er daarom op dat u misschien bij een andere keuringsinstantie bent geweest? Wij horen graag van u. Hartelijke groet, Team Rijbewijskeuringdirect.

Onbereikbaar

Onbereikbaar, onduidelijk met de kosten, afspraak wijzigen? Je afspraak wordt alleen maar geannuleerd voor de rest hoor je niets, niet gebeld op de dag voor de belafspraak, maar wel kosten voor het annuleren van de afspraak terwijl ik alleen datum wil wijzigen

1. toukokuuta 2025

Beste heer Dogru,

We kunnen u niet terugvinden in ons systeem. Tevens werken wij niet met belafspraken. U kunt contact opnemen met de keuringsinstantie waar u de afspraak heeft gehad. U kunt dit terugvinden in de afspraakbevestiging.

Saanut 1/5 tähteä

In maart al de keuring gehad maar nooit…

In maart al de keuring gehad maar nooit een rapport ontvangen. Bellen gaat niet want er staat nergens een telefoonnummer. Moet mijn examen uitstellen omdat ik niks hoor.

2. toukokuuta 2025

Beste Jan,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw ervaring met Rijbewijskeuringdirect. Graag lossen wij het probleem op. Kunt u een mail uw gegevens sturen naar info@rijbewijskeuringdirect.nl.

Alvast hartelijk dank.

Duidelijk en prettig gesprek

Op tijd gestart. Prettig gesprek. Duidelijk. Prima te bereiken locatie.

30. huhtikuuta 2025

Beste Marjolein,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat het gesprek prettig verliep en alles duidelijk voor u was. We zijn ook blij dat de locatie goed te bereiken was – dat vinden we belangrijk.

Team Rijbewijskeuringdirect

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin