3,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 3/5 tähteä

Tijdens het fietsen op de Movenda heel veel lawaai

Alhoewel een Rih fiets geweldig rijdt, is er bij de movenda een groot lawaaiprobleem.
De accu zit in het frame, maar tijdens het fietsen gaat hij ratelen, rondje fietsen is een crime. Bij de dealer (die altijd behulpzaam is) wordt er dan binnen iets aangedraaid, maar dat kan niet meer, er zit geen speling meer op. Volgens ons lekenverstand zit het in kap op de accu. daar zou volgens ons een rubberrand/ring moeten zitten die het geluid opvangt, of de trillingen.
Geen idee hoe dit opgelost kan worden, iemand een tip?
Alvast bedankt.

4. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Garantie door wegvallen dealer .

2 jaar geleden hebben wij 2 nieuwe fietsen gekocht :RIH MOVENDA.
een dik jaar geleden kregen we van RIH nederland een brief dat onze dealer door omstandigheden gestopt is ,en dat we voor garantie/ service gewoon naar een andere RIH dealer in de buurt konden gaan.
Nu was er aan 1 fiets een defect aan de versnelling en zijn we dus naar andere dealer gegaan.
Nu vraagt deze dealer montagekosten omdat hij deze niet vergoed krijgt door RIH.
ik heb hiervoor RIH gebeld en die doen hier niks mee. Als ik met dit probleem naar mijn dealer was gegaan ( die nu niet meer bestaat ) dan had ik geen montagekosten betaald.
Vind dit zeer vreemd , na brief waarin wordt vermeld dat voor service je gewoon naar andere dealer mag.
Had in deze meer coulance verwacht.
Heb inmiddels al 12 x een nieuwe RIH gekocht. Maar zal bij mijn volgende aankoop van fiets toch nog eens goed na denken ,
Zeer teleurstellend !

22. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Prima fiets !

Een RIH van schoonmoeder over genomen. Fiets is denk ik al 10 jaar oud. Door lang stilstaan moest er wel een nieuwe accu in.
Maar een echte kwaliteitsfiets.
9000 km gereden en ik heb er nooit wat aan.
Voorwiel wil bij bruggetje af weleens trillen. Heb me laten vertellen dat de fiets dan even te veel stroom krijgt.
En bij grote stukken voluit fietsen hoor je 'm zoemen.
Maar ja. Al een wat oudere fiets..

22. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

RIH X-Omega is een zeer slechte fiets.

RIH X-Omega is een zeer slechte fiets.
Op RIH-fietsen krijg je ook geen garantie.
Mijn versnelling was binnen de garantieperiode kapot en werd vervangen door een andere RIH-dealer in verband met vakantie van de RIH-dealer waar ik die fiets bij kocht. Geen garantie dus op deze Enviolo versnelling.
De fiets is nu 4 jaar oud, en ik heb voor al meer dan € 700,- aan reparaties gehad.
De spaken breken ook constant. Onlangs nog laten vervangen, en nu zijn er zelfs vijf spaken kapot.
Volgens de verkoper moet ik dan ook maar niet met meer dan een paar blokjes ondersteuning fietsen.
Maximum snelheid dan slechts 22 km/h.
Voorwiel zit nu ook los in de vork.
Koop geen RIH-fiets!

28. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin