Rexproduct Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Mooi product, precies naar verwachting, snel en makkelijk besteld, updates over de productie en verzending. Simpel om te monteren en onze hond is er gelijk helemaal gek op.

Saanut 5/5 tähteä

Goede klantenservice. Denken pro-actief mee wanneer er een probleem optreedt. Reageren snel op mails. Materiaal zelf is van zeer goede kwaliteit. Een aanrader. 1 puntje waar misschien aandacht ma... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Prima service. Bestelde kussens voor in de tuin voldoen meer dan goed. Goede pasvorm, dikte van de kussens, goed schoon te maken met vochtig doekje ivm hond. Haren vd hond heel makkelijk te stofzuigen... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Moest twee maanden wachten op mijn bestelde binnen hondenhok. Werd alleen geïnformeerd als ik vroeg hoe het ervoor stond. Redenen lopen uiteen van oorlog Oekraïne tot zoekgeraakt bij DHL. Uiteindelijk... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Rexproduct combineert de liefde voor huisdieren met comfort en aandacht voor detail. Het is een passie voor eenvoudigheid, maar ook een functioneel en Europees ontwerp waarin een Scandinavische stijl domineert. Elk product is met precisie en individueel ontwikkeld.

Hyvä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Prachtige kussens besteld voor onze…

Prachtige kussens besteld voor onze palletbanken maar helaas zijn de palletbanken niks voor ons, we passen er met onze korte benen niet op😬
Dus met Maartje gemaild of we de kussens konden retourneren. Geen probleem was de reactie!! Kussens terug en binnen 2 dagen het aankoopbedrag keurig op de bankrekening teruggestort.
Goede en snelle service en netjes te woord gestaan.
Dank

12. toukokuuta 2022

Dag Louwrien,

Bedankt voor de leuke complimenten, dat wordt enorm gewaardeerd.

Wellicht dat we je in de toekomst weer van dienst mogen zijn :)

Saanut 5/5 tähteä

Super service en mooie producten!

10. toukokuuta 2022

Hi Leonie,

Heel leuk om te horen dat je ons service prettig hebt ervaren en natuurlijk dat de product je goed zijn bevallen.

Mooie palletkussens besteld

Mooie palletkussens besteld. Bij ontvangst bleek een deel van de levering kwijt te zijn geraakt. Snel opgelost door zeer behulpzame meeewerker van Rexproduct.

28. huhtikuuta 2022

Hoi Wouter,

Blij om te horen dat alles goed is gegaan. Wij doen ons best voor tevreden klanten.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden van mijn bestelling!

Zeer tevreden van mijn bestelling!! Bedankt, een echte aanrader.

25. huhtikuuta 2022

Dag Eline,

Hartstikke bedankt voor de goede complimenten.

Saanut 5/5 tähteä

Duurzaam en van goede kwaliteit

Duurzaam en van goede kwaliteit. Onze hond is gek op zijn nieuwe softpet matras, hij wilt er niet meer vanaf!

24. maaliskuuta 2022

Hallo Tim,

Wat goed om te horen dat je hond geniet van onze SoftPet dierenkussen.

Bergamo kussenset

Ik heb het kussenset Bergamo gekocht nu het mooier weer wordt en ik ben zo blij!! de kussens zitten heerlijk en onze hond komt er niet doorheen met zijn nagels! kleine tip: leg je kussens verticaal neer als het regent, zo komt er ook geen water in de naadjes van de rits en blijven de kussens droog

23. maaliskuuta 2022

Hoi Inge,

Wat gaaf om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn van onze Bergamo palletkussens.

Team Rexproduct

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin