Tracker komt uit China.
Zeer lange levertijd en ik weet zeker dat mijn tracker uit China komt. Het is ook een andere dan ik bestemd heb want ik mis het Apple logo.
Erg jammer…niets bestellen dus.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Erg jammer…niets bestellen dus.
Op zich een prima winkel, maar bij je bestelling ontvang je een retourformulier met een aantal voorwaarden die niet helemaal in lijn zijn met de wet en de rechten die je als consument hebt.
1. Het retourformulier moet volledig ingevuld worden en met de retourzending worden meegestuurd.
Je hebt 14 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen. Dat recht is niet afhankelijk van het invullen of meesturen van een retourformulier.
2. Artikelen moeten compleet en in de originele verpakking worden geretourneerd. Anders wordt minimaal €12,50 in rekening gebracht.
Een verkoper mag alleen een waardevermindering in rekening brengen als het product daadwerkelijk minder waard is geworden door jouw handelen. Hij mag niet standaard €12,50 rekenen omdat de originele verpakking ontbreekt.
3. De verpakking mag niet beschadigd of ontzegeld zijn.
Je mag een product uitpakken en beoordelen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Een geopende of ontzegelde verpakking betekent niet automatisch dat het herroepingsrecht vervalt, behalve bij de wettelijke uitzonderingen, zoals bepaalde verzegelde hygiëneproducten.
Door deze voorwaarden, die naar mijn mening niet in overeenstemming zijn met de wet, bestel ik hier liever niet meer.
Super winkel! Binnen hele korte tijd (max 30 minuten) antwoord op alle vragen!!
Snelle verzending en goede producten!!
Kunnen heel veel webshops een voorbeeld aan nemen!!
Levering weken later dan was toegezegd. Retournering moet via track&tracé en kost bijna 30 euro. Het moet worden getourneerd naar een adres in China.
Wat een flutbedrijf.
Nooit zaken mee doen.
2 wielen besteld voor de doggyride.
Kregen netjes een belletje dat de wielen pas over 2 a 3 weken leverbaar waren.
Helaas voor ons te lang wachten ivm vakantie.
Het geld is keurig terug gestort.
Ik was op zoek naar onderdeel voor doggyride. Kreeg snel antwoord via de website. Daarna toch nog even gebeld en zeer deskundig antwoord gekregen. Top !
Vrijdagavond batterijen besteld voor anti-halsband besteld. Volgens de website levering in 2 werkdagen. Kreeg de bestelling dinsdag met de post binnen. Eindelijk een bedrijf dat zich aan hun beloften houdt en een stuk goedkoper dan in de winkel.
God og hurtig kundeservic. hurtig levering. tilfredsstillende produkt
Goede en snelle klantenservice. snelle levering. bevredigend product
een anti-blaf band besteld voor mijn hond, ik twijfelde tussen 3 antiblaf banden dus heb even de helpdesk gebeld. De mevrouw gaf deskundig advies en vertelde mij de goedkopere blafband te kopen, de volgende dag werd het bezorgd.