Jeg opsøgte Rex Cykler med paraderne oppe - der har før været problemer (som blev løst) med min fede el-MTB. Nu ville den ikke lade og forgaflen kunne ikke låses (uden suspension). Næste dag kunne j... Näytä lisää
Hej, jeg kom op i butikken i Helsingør, og havde et undrende spørgsmål, omkring min nye racercykel, som også er min første, blot hvorfor den nu gjorde som den gjorde, men den helt ubeskrivelig ubehøvl... Näytä lisää
Vi skulle kjøpe sykkel til våre sønner på 9 år og 1 1/2 år og fikk super god service hos Rex cykler i Helsinge. Alle var veldig hyggelig, imøtekommende og profesjonelle. Vi skulle dra tilbake Til N... Näytä lisää
Fantastisk! Hurtig udførelse og rimelige priser. Har fået lavet mine cykler flere gange hos Rex cykler i Køge, hver gang har der været god service og det udførte arbejde har levet op til forventninger... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Virker bare.
Fantastisk service og hurtig reparation
Jeg punkterede på vej til arbejde fra Nivå til Allerød, og da jeg ikke havde lappegrej med, var jeg nødt til at søge hjælp hos en cykelsmed. Jeg gik derfor efter arbejde ned til Rex Cykler i Allerød, hvor jeg på trods af at de havde stor travlhed før lukketid fredag eftermiddag fik min cykel ordnet af den gode mand Søren, der klart forbarmede sig over mig. Ikke nok med at jeg fik ny slange, men jeg fik også meget tiltrængt skiftet dæk på både for og baghjul. Jeg kunne derfor slippe for at mangle cyklen over weekenden, og jeg har samtidigt fået en opgraderet cykel ud af denne punktering. Meget stor tak til Søren for meget god service, der har reddet min weekend 🤗.
Jeg har modtaget ordre som beskrevet og…
Jeg har modtaget ordre som beskrevet og til oplyst tid.
God og hurtig service.
Altid god service.
SUPER service!😄
Vi skulle dra tilbake Til Norge neste dag og Rex cykler gjorde klar sykkelen på bare noen timer.
Kan absolutt anbefales😄
Service altid i orden
Service altid i orden . Vil gerne rose afdelingen i Helsingør , personale kompetente og dygtige .
Super service.
Super service.
En af mine vare var udgået, det blev løst hurtigt,
og på en yderst tilfredsstillende måde.
Jeg vil til enhver tid handle her igen.
Fin og hurtig service.
Fin forretning
Det eneste negativ jeg har at sige, er at de godt kunne være lidt mere gennemsigtige omkring deres reperationspriser. Når der står 299,- for syn, så forventes det, at det faktisk er prisen, og der ikke skal betales 275,- løn oveni.
Rex Cykler - nej tak og ja tak!
Oprindeligt havde jeg skrevet følgende:
“Selv om jeg efterhånden har købt mange cykler hos Rex Cykler, og selv om jeg har fået dem serviceret dér adskillige gange, forstår jeg stadig ikke hvorfor. Da kan da kun være, fordi jeg bor tæt på og har bildt mig ind, at jeg blot har været uheldig.
Men nej. Er ved at indse, at RexCykler bare ikke fungerer for mig.
Her nogle eksempler:
Efter service falder min ene pedal pludselig af; det var svært at undgå skader med 40 km/på vej ned ad en bakke.
Fuldstændig oplagte forsømmelser ifm. servicering.
Dæk, der sidder skævt på. Gear, der ikke fungerer, næsten ingen lift dæk osv.
Ingen hjælp at hente da jeg ville spørge om samling af den hjemmeværnet, jeg lige havde købt.
Min kones elcykel, som der har været så mange problemer med: Støtteben knækker. Baghjul som sad forkert på ad flere omgange. Har lige fået sat ny slange på, men det nytter jo ikke meget, når selve dækket er i stykker.
Der er mere, men jeg gider ikke spilde nere tid på RexCykler.”
To dage efter, at jeg skrev sådan, blev jeg kontaktet af Rex Cykler: Ingen vrissen, ikke noget med bortforklaringer eller dårlige undskyldninger. Man var virkelig ked af disse ting og ville gøre sit til, at det ikke skete igen. Konen skulle naturligvis ikke betale for ny slange og nyt dæk.
Se, dét er service. Og dét er grunden til, at jeg faktisk kunne finde på at købe min næste cykel dér.
Min datter skulle have ny cykel
Min datter skulle have ny cykel, så vi kørte som vi plejer til rex cykler - fik her den mest fantastiske kundeservice! Han gav sig tid og var bare super fin.
Kan anbefale at købe cykler her!
Megagod og personlig service
Megagod service! Blev ringet op og gjort opmærksom på at den hjelm jeg havde bestilt desværre var udgået og vi fandt så sammen frem til en anden med samme pasform. Hjelmen blev afsendt straks, fordi jeg sagde det var vigtigt at jeg havde den til en fødselsdag.
Super service
Købt Orbea aro cykel af Martin i Køge
Super cykel super service kommer gerne igen
Altid god service
Altid god service. Og denne gang en reparation uden beregning:-)
Hurtig og god service