Saanut 1/5 tähteä

Jag har gjort flera köp och de har inte registrerats. Har inte fått något svar på mina rapporter för dessa oregistrerade transaktioner... låter som en bluff! Webbplatserna ser ofullständiga ut och ge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bästa cashbacksajten! Dom ger helt klart mest tillbaka i återbäring! En annan stor fördel är att om jag väljer att tipsa om dom och på det sättet skaffar fler medlemmar till sajten, så får jag åt... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De stänger ner sidan men inga svar. Det står att man skall skicka in bevis på att man är medlem på refunder för att få ut sina pengar. Hur gör man det? På Facebook är kommentarsfältet nerstängt!! I... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fick reward strul på första köpet som inte registrerats och efter några dagar kontaktade jag support som konfirmerade att jag köpt via deras länk och rewarden blev reggad .oftast har rewardnetwork hög... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Cashback-palveluntarjoaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Reward Network - Den mest generösa cashbacksidan i Sverige

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Inga svar ingen kommunikation

Ingen snygg sorti!!

11. elokuuta 2025

Klassik rugpull (scam)

Detta är tyvärr något som man kallar för en klassisk rugpull.

De ger lockande erbjudanden och fina cashback tills tillräckligt många tror på de och sedan är det klart. Inga utbetalningar, utan allt går i deras ficka.

14. heinäkuuta 2025

Oseriöst och inga svar

Webbplatserna ser ofullständiga ut och ger dig inte tillräckligt med information om dina transaktioner, utklick, nekat köp osv.

25. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Kontakt

Dom svarar aldrig tillbaka när man försöker skicka meddelanden till dom på deras Kontakt sida. Har försökt kontakta dom minst fem gånger nu.

24. kesäkuuta 2025

Bästa cashback sidan

Bästa cashback sidan! Önskar dock snabbare uttag då man ibland får vänta några dagar. Annars är allt klockrent!

23. toukokuuta 2025

Mycket nöjd

Provat fler, men det här är den bästa. Även fått se prov på den utmärkta kundtjänsten när frågetecken uppstår.

7. elokuuta 2024

Bra cashbacksida

Bra cashbacksida. På många butiker har de högre cashback än andra cashbackföretag. Har löst problem med utebliven cashback bra. Tar kanske lite längre tid att få cashback utbetald än andra cashbacksidor men inget som stör min upplevelse.

2. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin