Bruger kun min iPad 4 til sangtekster. 2 dage før et stort arrangement stod batteriet af. Efter 6 opringninger i Østjylland turde ingen garantere et nyt isat batteri med så kort varsel. Heldigvis ring... Näytä lisää
Ødelagt OLED-skærm på en Pixel 9 Pro udskiftet på en time til en meget fornuftig pris. Så den samme reparation til næsten dobbelt pris ved nogle andre værksteder... Skærm samt fingeraftryks-læse... Näytä lisää
Super behagelig og imødekommende. Skulle skifte batteri på min gamle S21, og der har gjort en kæmpe forskel på hvor længe den holder strøm. Ham på værkstedet var også rigtig flink, at rense telef... Näytä lisää
Super nemt at bestille på hjemmesiden. Meget overskueligt, og alle priser fremgår. Var lidt forsinket, men ringede inden og oplyste herom. Den ene mobil lavede de på stedet. Den anden skulle de h... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi reparer alle slags fejl
skelagervej 5, 8200, Aarhus N, Tanska
- info@repphone.dk
- repphone.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Virkelig profesional og hurtig ydelse…
Virkelig profesional og hurtig ydelse som sparede mig for mange penge i forhold til andre steder. USB-Con porten på en Samsung tablet skulle udskiftes og det blev klaret uden at skærmen knækkede hvilket ikke er så let.
Super god service
Super god service, fornuftige priser og hurtig behandling. Vejledning i forhold til behov var upåklageligt. Kun positive ord herfra 🫡
Byens bedste service ka kun anbefale…
Byens bedste service ka kun anbefale har brugt stedet flere gange👌
Meget professionelt - god service.
Var lidt forsinket, men ringede inden og oplyste herom.
Den ene mobil lavede de på stedet. Den anden skulle de have med, hvilket jeg var oplyst om inden. Der var fin kommunikation undervejs, de ringede og sagde at nu var den færdig, og at de var på vej med den.
Simpelthen så dygtige, søde og serviceminded personale.
Super hurtig og god betjening!
Nægtede at fixe min telefon
Havde snakket med dem over telefon omkring min Flip 6 skærm der skulle udskiftes, de sagde det kunne de sagtens men da jeg så kom derind nægtede de at lave den, dårlig service

Vastaus yritykseltä RepPhone
godt og hurtigt
Meget imødekommende og super godt…
Meget imødekommende og super godt arbejde.
Hurtig og god service
Super hurtig skift af skærm
Super hurtig skift af skærm - 45 minutter
Super service 😊
Inkompetence og nedladende betjening
Skejbycenteret Århus! Var inde med et Apple Watch som havde smadret skærmen - fik en ny skærm på og 2 dage efter faldt den af igen - var tilbage i forretningen og fik den limet igen…. Nu er skærmen faldet af igen og jeg har ikke lyst til at betale 1450kr for noget som ikke holder! Så jeg vil under ingen omstændigheder opfordre nogen til at få lavet noget som helst der…. Jeg har ihvertfald kun oplevet inkompetence og en nedladende betjening!

Vastaus yritykseltä RepPhone
Kanon service og priser
Kanon service og priser, kan varmt anbefales 👍🏻👍🏻
Professionelt udført og god kundepleje
Professionel sted og god service.
Ringede og spurgte om han havde nogle dele på lager hvilket han havde.
Skyndte mig til Skejby og 40 min havde jeg en repereret telefon.
Priserne er også rigtig fair.
Kæmpe anbefaling herfra. 💪
Hurtig og professionel
Hurtig og professionel. Han fiksede telefonen mens jeg stod og ventede i butikken. 10 minutter og jeg var afsted igen. 👍🏻
God service og hurtig information
God service og hurtig information. Billige priser. Kan varmt anbefales.
God service😃