Repaircenter i Horsens har en service, løsningsorienteret attitude og kompetencer, som er ud over det sædvanlige. Jeg har fået sat panserglas på min mobil for 150 kr. med det samme, fået repareret sa... Näytä lisää
Jeg har benyttet RapairCenter mange gange de sidste 3 år, af den årsag at de levere og yder en helt unik og upåklagelig service man ikke finder andre steder. Køb af ny telefon Udskiftning a... Näytä lisää
Var inde med min Samsung galaxy s10+ som var knust foran og bagpå, fik den tilbage som var den splinterny og fik sat panserglas på for små ekstra penge :-) alle mine data var der, de var venlige, glad... Näytä lisää
Fremragende service. Meget imødekommende og behjælpelig. Jeg fik skiftet skærm og sat panserglas på 2 telefoner. 2 panserglas ink. montering var halvt så billigt som 1 montering og køb af panserglas... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
smartphone tablet reparation
Allegade 3 st th, 8700, Horsens, Tanska
- info@repaircenter.dk
- repaircenter.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Skærm reparation
Super hurtig skærm reparation af min Samsung galaxy s22+!
De havde en ny skærm hjemme og lovede at lave den på en times tid, den var færdig efter 45 minutter.
God service og kan kun anbefale dem :)
Super god service
De arbejdet hurtigt og havde meget billige priser, kommer helt klart tilbage hver gang jeg har it problemer
Nu har jeg fået lavet lidt af hvert hos…
Nu har jeg fået lavet lidt af hvert hos repaircenter i Horsens. Alt deres udførte arbejde, er blevet lavet og leveret af professionelle.
(Kan klart anbefales, kæmpe smiley herfra)😁
Jeg fik skiftet en skærm på en iPhone…
Jeg fik skiftet en skærm på en iPhone 13 pro original kvalitet, servicen var top og skærmen er original som de fortæller
Kan kun anbefales herfra
10/10 herfra!
Bedste service nogensinde og top…
Bedste service nogensinde og top kvalitet
Fik repareret en iphone 11 alt var godt…
Fik repareret en iphone 11 alt var godt 5 stjerner herfra
Super god service
Super god service, virkelig fleksibel, har fået lavet 4 telefoner derinde, alt virker som det skal, så kan 100 % anbefales.
God service og oplevelse
God service og oplevelse af skærm skifte på min Samsung S21 mobil.
Handler der helt sikkert igen.
Mvh. Peter Frandsen
Rigtig god service og rigtige dygtige…
Rigtig god service og rigtige dygtige til deres arbejde:))
PERFEKT hele vejen igennem, meget dygtige
Igen, købte en brugt iphone der overførte alt hurtigt til en rigtig god pris. Super Service, kan kun anbefale dem, Peter Sønderup.
Ny skærm på min Samsung
Ny skærm på min Samsung.
Super god og venlig service, god pris, hurtigt, og alt som aftalt.
Meget flinkt og rart menneske.
Kan kun anbefales.
Great service 👍
Over al forventning
Jeg har handlet mine sidste par telefoner i Repair Center og får altid repereret mine telefoner ved dem. Forleden dag købte jeg en Samsung Galaxy s10 hos dem, men fortrød købet to dage efter (længere historie) og fik det fulde beløb tilbage uden problemer med det samme, trods de ikke havde behøvet at tage den tilbage. Det var jeg virkelig taknemmelig for og det er sådan noget der skaber tillid og stamkunder! Ydermere fik jeg vejledning i at lave YouTube videoer, det var mega hyggeligt.
Sletter alt kundens data på telefonen…
Sletter alt kundens data på telefonen for at reparere den, uden først at spørge kunden om lov til at slette alt data. Telefonen skulle have skiftet skærm og batteri, netop for at få adgang til det nu slettede data. Så penge direkte ud af vinduet. Og de ville ikke tage ansvar. Find et andet sted at på repareret dine ting og ikke spild dine penge på repaircenter.
God service billige REPRATION Bedste…
God service billige REPRATION Bedste Sted i Horsens
Hurtig og professionel service
Hurtig og professionel service. God information og kommunikation undervejs.
Vil klart bruge dem fremover!!!
Repaircenter.dk kan klart anbefales
Repaircenter.dk kan klart anbefales. Selvom jeg bor i Århus, tager jeg gerne turen til Horsens for, at få fikset min telefon af Repaircenter.dk. Altid god service og det er endda til en billig pris.
Leveres til aftalt tid
Leveres til aftalt tid, god service. Kan varmt anbefales. Gode priser. Samt god rådgivning😍
Bevidst snyd
Jeg fik valget mellem en uoriginal skærm til 900,- eller en original til 1300,-. Valgte den originale. Farven på skærmen var helt gul da jeg tændte den. Da jeg ringede tøvede ejeren ikke med at jeg blot kunne komme ind, så skulle han nok skifte den dagen efter. Dagen efter, da jeg står i butikken tilbyder han mig at jeg kan få de 400 tilbage, så jeg kun har betalt de 900,- som en uoriginal koster. Helt bevidst strategi, for går den, så går den - det er bare en rigtig uprofessionel måde at drive forretning på. Hans forklaring var, at hans leverandør nogle gange kom til at lægge uoriginale glas ned i de originale indpakninger. Men skal vi lige være enige om, at original betyder at det er producenten af telefonen -ergo apple- der også har lavet glasset. Det ville være yderst besynderligt, hvis de havde lagt et uoriginalt glas ned i kassen (for at det er uoriginalt kræver det jo, at det er nogle andre end dem selv der laver det). Ergo er glassene, som tilsyneladende skulle være originale ikke engang det. Jeg valgte at få mine 400,- igen, for at finde et andet sted at få skiftet skærm.
Uanset hvad, sendte han mig ud af butikken med en uoriginal skærm, selvom jeg havde betalt for en original, blot for at se om han kunne tjene lidt eksta.