Rep af skærm på MacBook. Super hurtig udskiftning, fantastisk service og en låne computer. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen.
Fik lavet min mobil hos FlixbyDrive, og jeg er super tilfreds! 🙌 De lavede den helt perfekt, og den fungerer nu 100% igen. Hurtig service, god kvalitet og virkelig professionel behandling. Kan klart... Näytä lisää
Super Service. Min Mobil kunne ikke åbne front og bag kamera, Lommelygten virkede heller ikke. De var ret sikker på problemet, bestilte reservedele hjem, og lavede min mobil på 20-25 min. Prisen holdt... Näytä lisää
Hos FixByDrive brænder vi for professionel reparation af elektronik med fokus på kvalitet, ærlighed og hurtig service. Vi har mere end 20 års samlet erfaring indenfor reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Vi reparerer blandt andet Apple iPhone, iPad, MacBook, Samsung, Xiaomi, Huawei, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch og mange andre enheder. Vores teknikere arbejder dagligt med alt fra skærm- og batteriskift til avancerede bundkortreparationer og fejlfinding på komponentniveau. Vi går op i kvaliteten af vores reservedele og bruger originale dele hvor det er muligt, samt nøje udvalgte premium reservedele med høj kvalitet og lang holdbarhed. Vores mål er altid at levere en løsning vi selv ville være tilfredse med. Hos FixByDrive får du: • Hurtige reparationer • Erfarne teknikere • Professionel fejlfinding • Fokus på kvalitet og holdbarhed • Reparation af både hardware- og bundkortfejl • Service med ærlighed og gennemsigtighed Vi ved hvor vigtig din enhed er i hverdagen, og derfor gør vi altid vores bedste for at få dig hurtigt videre igen. Tak fordi du støtter en lokal virksomhed i Herning.
Bredgade 41, 7400, Herning, Tanska
- info@fixbydrive.dk
- fixbydrive.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Rep af skærm på MacBook
Rep af skærm på MacBook.
Super hurtig udskiftning, fantastisk service og en låne computer.
Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen.
Jeg har fået skiftet batteri på mit Apple Watch.
Super god og hurtig service.
Super hurtig reparation af iPhone
Super hurtig reparation af iPhone, Service helt i top med tilbud om låne tlf. aftalt pris samt meget venlig betjening.
Super service
Super service, og hurtig til at lave min telefon, man kan jo ikke undvære sådan en længe efterhånden:)
Virkelig god service og super…
Virkelig god service og super ekspertise. De fiksede bundkortet i min iPhone og reddede uerstattelige fotos.
Fantastisk service
Fantastisk service! Super nemt og anbefaler helt klart😁
Rigtig god service
Rigtig god service. Kan klart anbefales til andre 😊
Iphone
Jeg er bare super glad for min nye IPhone jeg købte.
Hurtig og god servide
Fik min mobil repareret og nu virker den som den skal 🎊Desuden var der hurtig service og medarbejderen var utrolig hjælpsom.
Fik lavet min mobil hos FlixbyDrive
Fik lavet min mobil hos FlixbyDrive, og jeg er super tilfreds! 🙌
De lavede den helt perfekt, og den fungerer nu 100% igen. Hurtig service, god kvalitet og virkelig professionel behandling. Kan klart anbefales, hvis du skal have repareret din mobil! 📱✨

Dårlig oplevelse
Urimeligt gebyr for intet arbejde
Jeg kan desværre ikke anbefale denne butik baseret på min seneste oplevelse med en reparation af min Huawei P20 Pro.
Forløbet:
• Tirsdag: Jeg indleverer telefonen til ny bagside (pris: 800 kr.) og får at vide, den er klar onsdag.
• Torsdag: Modtager mail om, at reservedelen er forsinket.
• Lørdag: Da skaden i mellemtiden har spredt sig til skærmen, så reparationen ikke længere kan betale sig, kontakter jeg butikken for at annullere. Her viser det sig, at de stadig ikke har fået bagsiden hjem.
Selvom butikken ikke har udført noget arbejde og ikke engang har modtaget reservedelen endnu, kræver de at beholde 500 kr. af de 800 kr., jeg har forudbetalt. At tage 500 kr. i "gebyr" for en reparation, der aldrig er startet, og som blev forsinket af deres egen leverandør, er efter min mening helt urimeligt – især når selve reservedelen koster mellem 100-135 kr. i indkøb
Og hvorfor kan jeg så ikke få udleveret bag stykket

Helt igennem uovertruffen service
Helt igennem uovertruffen service. Kan kun anbefale FixByDrive. Fik enda skiftet panzerglasset på min telefon uden at bede om det. 10/10 kommer gerne igen 👍

God service. Fik en god pris. Er til at snakke med. Kan klart anbefales

Fantastisk 🤩
Altid god, professionel og hurtig hjælp, når uheldet er ude. Så kan kun varmt anbefale gå til fixbydrive, hvis du uheldig og står med en smadret fon!

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Professionel og god service.
Professionel og god service.
Var der med en xbox der havde dybe problemer. Fik billeder og opdateringer hele vejen igennem og selvom den ikke var til at rede fandt vi også ud af det. Helt klart en anbefaling herfra. Slet ikke sidste gang jeg bruger dem

Fantastisk god service
Fantastisk god service . Jeg fik repareret min iPhone og Macbook første gange uden problemer. Kom med en Nintendo switch et par dage senere og det blev færdig samme dag. Fedt med virksomheder der stadig tager det seriøst efter flere år. Kan klart anbefales hvis man bor i Herning og skal have repareret sit elektronik!

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Fantastisk god og hurtig service
Fantastisk god og hurtig service. Er meget meget tilfreds 🤩