Renva Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Siivousaineet
  2. Talouskemikaalit

Renva udvikler og producerer rengøringsmidler i professionel kvalitet — nu også til private hjem. Midlerne er danskproducerede på Fyn siden 2006 og oprindeligt udviklet til professionel rengøring, hvor der stilles krav til både effekt og forbrug. Sortimentet dækker hele boligen. Til køkkenet har vi ovn- og grillrens og grundrent, til badeværelset kalkfjerner, fugerens og Helt Væk mod mug og skimmel, og til bilen autoshampoo. Universal Skumrens kan bruges på de fleste vandtålende overflader, og luksus cremesæbe er til hænderne. Vi samler også produkterne i pakkeløsninger, når de hører til samme opgave — for eksempel badeværelse eller køkken. Produkterne er koncentrerede. De kan bruges direkte på det svære snavs eller fortyndes med vand efter behov, så du selv bestemmer styrken — og så rækker en flaske længere end en færdigblandet spray. Vores hovedkontor ligger i Køge og huser udvikling, kundeservice og logistik. Solvejg, som står på hver eneste flaske, er ansigtet på Renva. Har du et spørgsmål til et produkt eller til en rengøringsopgave, du ikke kan knække, er du velkommen til at skrive til kontakt@renva.dk. Vi svarer typisk inden for én arbejdsdag, og du kan også fange os på chatten på hverdage mellem 9 og 15. Vi giver 40 dages tilfredshedsgaranti på alle køb.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Wauw

Wauw, et fantastisk produkt – kan varmt anbefales!👍😃🤩

​Fedtpletter, olie og sovspletter forsvinder ekstremt nemt med RENVA. Det er ganske enkelt effektivt. Med hurtigt levering.
Især fan af skumrensen

Jeg vender helt sikkert tilbage😊

22. syyskuuta 2026

Perfekt

Overskuelig hjemmeside-virkelige effektive produkter og hurting levering 👍 vil også bruge produkterne fremover.

21. syyskuuta 2026

Gode produkter, der holder længe

Jeg købte skumrensen og kalkfjerneren efter at have prøvet stort set alt fra supermarkedet uden held. Begge produkter virker rigtig godt, og der er rigeligt i flaskerne, så de holder til mange rengøringer. Kommer helt sikkert igen 👍

10. syyskuuta 2026

Renvas produkter til rengøring…

Renvas produkter til rengøring anbefales 100%. Jeg købte universal skumrens, fugerens og kalkfjerner. Rengøringsmidlerne er effektive og nemme at bruge. God og overskuelig brugsanvisning vedrørende anvendelsen. Jeg vil helt sikkert købe flere produkter ved Renva. Tak for god service og hurtig levering.

17. syyskuuta 2026

Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig…

Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering 👍🏻
Jeg bestilte kalkfjerner og universal skumrens - begge produkter er fantastiske og lever fuldstændig op til forventningerne. Jeg giver Renva min varmeste anbefaling - det er ikke sidste gang jeg bestiller mine rengøringsprodukter her 😀

15. syyskuuta 2026

Gode og effektive produkter

Gode og effektive produkter, der blev hurtigt leveret. Jeg er meget positivt overrasket og helt sikker stedet, hvor jeg fremadrettet vil bestille rengøringsmidlerne. Tak for god service.

16. syyskuuta 2026