Van begin tot einde een goed gevoel. Controle of de onderdelen wel op het voertuig passen..het bestelgemak. En de snelle verzending. Netjes verpakt..Helemaal top
Top... was snel verstuurd en ze Checken ook je parts toepasbaar op de auto.. Dubbel checken.. ook via je Chassie nr. Perfecte,, keuze prijs kwaliteit! Tevreden Klant!!
Inmiddels reactie op mijn klacht gehad. Mijn 2 mails waren niet aangekomen blijkbaar. Er worden keurig nieuwe schijven opgestuurs onder garantie. ---------------- Ik heb problemen met mn aangeschaf... Näytä lisää
Heel goed geregeld, duidelijk, er word met jou mee gedacht. Super snelle levering (voor 9 s'avonds besteld volgende dag al in huis). Ik had nog even gebeld vanwege adres verandering snel opgelost en... Näytä lisää
Jagerserf 13, 3851 SM, Ermelo, Hollanti
- 0341267637
- info@remonderdelen.nl
- remonderdelen.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Gewoon zoals het hoort
Gewoon zoals het hoort. Nette prijs, Het juiste product. Op tijd, en netjes verpakt. En ook nog de juiste service! Keurig een cleaner erbij gedaan. Chapo! Ik ben een terugkerende klant.
Perfect hoor
Vandaag besteld morgen huis is correct…
Vandaag besteld morgen huis is correct , had een verkeerde zijde besteld , teruggestuurd ben benieuwd hoe ik de juiste kan bestellen en de eerder betaling geregeld gaat worden voor de rest ben tevreden
Gewoon goed
Alles snel en correct afgeleverd
En prima service
Goede en snelle service.
Goede en snelle service.
Duidelijke uitleg van t product.
Binnen één dag het pakket binnen!
Verkeerde merk ontvangen
Schijven/blokken pakket besteld van ABS en heb een goedkopere merk opgestuurd gekregen die bepaalde eigenschappen niet heeft (oa. Coating om roest tegen te gaan!)
Aangezien ik met de auto naar het buitenland wou rijden en een dag na bezorging al een afspraak had voor montage, heb ik de spullen wat opgestuurd was er toch op laten zetten en inmiddels (ben terug van vakantie) elders beter spul besteld en laten vervangen!
Als het je niks uitmaakt wat voor spul tegen welke kwaliteit je opgestuurd krijgt plaats dan gerust een order bij ze! Maar als je graag hetgeen wil waar je voor tekent dan vermijdt deze toko! Het scheelt je minstens het terugsturen van onderdelen en weer wachten op de juiste. Ik heb er in ieder geval geen tijd voor!

Vastaus yritykseltä RemOnderdelen.nl
Erg gemakkelijk
Op sites van de concurrentie, verzijl je in een doolhof van subcategorieën, bij remonderdelen.nl, werd meteen het geschikte onderdeel getoond, en via het chassisnummer gecontroleerd, de volgende ochtend al in huis, alles paste probleemloos, perfect, groeten johannes.
شركة محترمة لها مصداقية انا سعيد جداً
منتج صحيح تسليم سريع أقل من الوقت المحدد انا سعيد جدآ بتعامل مع هذا الشركة
*************************************
Goed product, snelle levering, minder dan de afgesproken tijd. Ik ben erg blij om met dit bedrijf om te gaan
Super kwaliteit & perfecte service!
Super kwaliteit ook me monteur en ik waren er verbaasd van ondanks de vergeten remblokken voor die net zijn geleverd perfecte service ik bestel hier altijd weer als ik remblokken en remschijven nodig heb!
Saab 9000
Saab 9000
Mooie prijs voor schijven en blokken, snel geleverd
Perfecte afhandeling
Perfecte afhandeling. Duidelijke communicatie. Goede website. Dit bedrijf is aan te bevelen
Snel en netjes verstuurt.
Snel en netjes verstuurt.
De bestelling klopt met wat ik heb besteld.
Snelle service, netjes verpakt... Alleen jammer dat het vet niet is mee geleverd. Verder alles goed.
prima ontvangen
Top!
Weeral super geholpen door remonderdelen.nl! Top service, snelle levering en altijd de juiste onderdelen in huis!
Netjes snel en optijd aan gekomen
Netjes snel en optijd aan gekomen. Alleen stond bij het artikel dat er een bus remmenreiniger bij zou zitten deze zit er helaas niet bij.
Alleen de remblokjes afgeleverd maar de…
Alleen de remblokjes afgeleverd maar de keramische pasta en vloeistof niet meegeleverd
Goeie service,snelle aflevering.
Perfect gedaan
Onderdelen voor verkeerde auto gekregen
Ik bestelde 2 kitjes voor reparatie van remklauwen voor een Honda S2000. De kitjes werden snel bezorgd maar 1 kitje was voor een Lada...
De volgende dag contact gehad en ze stuurden direct een nieuwe kit. Top service. Foutje kan iedereen maken maar als je het zo oplost dan krijg je 5 sterren.

Vastaus yritykseltä RemOnderdelen.nl