RemOnderdelen.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Van begin tot einde een goed gevoel. Controle of de onderdelen wel op het voertuig passen..het bestelgemak. En de snelle verzending. Netjes verpakt..Helemaal top

Saanut 5/5 tähteä

Top... was snel verstuurd en ze Checken ook je parts toepasbaar op de auto.. Dubbel checken.. ook via je Chassie nr. Perfecte,, keuze prijs kwaliteit! Tevreden Klant!!

Saanut 4/5 tähteä

Inmiddels reactie op mijn klacht gehad. Mijn 2 mails waren niet aangekomen blijkbaar. Er worden keurig nieuwe schijven opgestuurs onder garantie. ---------------- Ik heb problemen met mn aangeschaf... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel goed geregeld, duidelijk, er word met jou mee gedacht. Super snelle levering (voor 9 s'avonds besteld volgende dag al in huis). Ik had nog even gebeld vanwege adres verandering snel opgelost en... Näytä lisää

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

55 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Gewoon zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort. Nette prijs, Het juiste product. Op tijd, en netjes verpakt. En ook nog de juiste service! Keurig een cleaner erbij gedaan. Chapo! Ik ben een terugkerende klant.

13. marraskuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

Verkeerde merk ontvangen

Schijven/blokken pakket besteld van ABS en heb een goedkopere merk opgestuurd gekregen die bepaalde eigenschappen niet heeft (oa. Coating om roest tegen te gaan!)

Aangezien ik met de auto naar het buitenland wou rijden en een dag na bezorging al een afspraak had voor montage, heb ik de spullen wat opgestuurd was er toch op laten zetten en inmiddels (ben terug van vakantie) elders beter spul besteld en laten vervangen!

Als het je niks uitmaakt wat voor spul tegen welke kwaliteit je opgestuurd krijgt plaats dan gerust een order bij ze! Maar als je graag hetgeen wil waar je voor tekent dan vermijdt deze toko! Het scheelt je minstens het terugsturen van onderdelen en weer wachten op de juiste. Ik heb er in ieder geval geen tijd voor!

29. elokuuta 2021
RemOnderdelen.nl-logo

Vastaus yritykseltä RemOnderdelen.nl

Hoi Mo,

Bedankt voor je kritische review. Dat is niet de bedoeling. Het gebeurt inderdaad wel eens dat wij een ander merk leveren als we ABS niet op voorraad hebben. Maar dit hoort altijd in overleg te gaan. Ook moet het product minimaal dezelfde specificaties hebben. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Dit moet wel even netjes opgelost worden.

Ik kan helaas geen order vinden via je Trustpilot gebruikersnaam. Zou je ons willen bellen of mailen?

Het nummer is:
0341 267 637

Groeten Ruben van Remonderdelen.nl

Erg gemakkelijk

Op sites van de concurrentie, verzijl je in een doolhof van subcategorieën, bij remonderdelen.nl, werd meteen het geschikte onderdeel getoond, en via het chassisnummer gecontroleerd, de volgende ochtend al in huis, alles paste probleemloos, perfect, groeten johannes.

29. elokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Super kwaliteit & perfecte service!

Super kwaliteit ook me monteur en ik waren er verbaasd van ondanks de vergeten remblokken voor die net zijn geleverd perfecte service ik bestel hier altijd weer als ik remblokken en remschijven nodig heb!

19. elokuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Snelle service, netjes verpakt... Alleen jammer dat het vet niet is mee geleverd. Verder alles goed.

1. heinäkuuta 2021

Top!

Weeral super geholpen door remonderdelen.nl! Top service, snelle levering en altijd de juiste onderdelen in huis!

16. kesäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Onderdelen voor verkeerde auto gekregen

Ik bestelde 2 kitjes voor reparatie van remklauwen voor een Honda S2000. De kitjes werden snel bezorgd maar 1 kitje was voor een Lada...
De volgende dag contact gehad en ze stuurden direct een nieuwe kit. Top service. Foutje kan iedereen maken maar als je het zo oplost dan krijg je 5 sterren.

30. toukokuuta 2021
RemOnderdelen.nl-logo

Vastaus yritykseltä RemOnderdelen.nl

Beste Yuri,

Bedankt voor je kritische review. De verkeerde spullen krijgen is niet de bedoeling. Weet je zeker dat de geleverde reparatieset ook daadwerkelijk niet past? Of klopt het artikelnummer op de verpakking wel met wat je besteld hebt?

Omdat een type remklauw op meerdere automerken geplaatst kan zijn, past een reparatieset voor het ene automerk vaak ook op andere automerken. Soms zie je dan "lada" op de verpakking staan maar past die reparatieset ook op een "honda". Ik raad je aan om dit nog even te checken.

Mocht bovenstaande niet het geval zijn, bel ons dan gelijk even op. Dan gaan we gelijk een vervangend artikel regelen.

Ruben van Remonderdelen.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin