Inmiddels reactie op mijn klacht gehad. Mijn 2 mails waren niet aangekomen blijkbaar. Er worden keurig nieuwe schijven opgestuurs onder garantie. ---------------- Ik heb problemen met mn aangeschaf... Näytä lisää
Heel goed geregeld, duidelijk, er word met jou mee gedacht. Super snelle levering (voor 9 s'avonds besteld volgende dag al in huis). Ik had nog even gebeld vanwege adres verandering snel opgelost en... Näytä lisää
Overzichtelijke website! Toen ik had besteld kreeg ik email dat bestelde product niet voorradig was en kreeg een gratis upgrade. Je kan chassisnummer controle laten doen gratis waardoor je nooit verke... Näytä lisää
Jagerserf 13, 3851 SM, Ermelo, Hollanti
- 0341267637
- info@remonderdelen.nl
- remonderdelen.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Alles goed gegaan bestellen ne…
Alles goed gegaan bestellen ne ontvangen. Bedankt
Geweldige ervaring
Geweldige ervaring. Juiste onderdeel, wat extra's erbij, de dag erna in huis. Blij mee!
En trouwens; de prijs was ook meer dan ok.
Very fast delivery without any…
Very fast delivery without any surprises.
Gewoon goedOnderdeel snel ontvangen en het past…
Onderdeel snel ontvangen en het past ook
Kortom gewoon goed
Alle stukken correct en optijd geleverd
Goed en snel..👍
Snel geleverd
Onderdelen dinsdag besteld en donderdag in huis. Alles past dus goed gedaan. Ook de prijs is goed.
Snelle levering, alleen jammer dat de remblokgeleiders er bij de 1e levering niet bijzaten. Dacht eerst dat deze er dan niet bijhoren, waardoor de remblokken met de oude geleiders zijn gemonteerd. Graag volgende keer vermelden als het een deel levering is.
makkeleijk bestellen
je kijkt op kenteken en je ziet snel wat je nodig hebt.
was ook snel bezorgd .
had al eens eerder besteld dat ging ook goed.
let wel op als je het wil laten monteren dat gaat via ermelo/
ik ben zeker tevreden.
goede prijs en prima product
goede prijs en prima product . snelle levering
Alles snel geleverd en in perfecte…
Alles snel geleverd en in perfecte samenstelling. Snelle levering. Super tevreden.
Je besteld een draagarm voor een opel
Je besteld een draagarm voor een opel. Vandaag voor 23.59 besteld morgen in huis.
Mooi je huurt een brug. Komt het onderdeel niet. Dan bel je van hoe gaan we het doen. Ja meneer dat is u probleem.... betalen jullie de rekening nog even ?
Doe geen beloftes die je niet na kunt komen. En verschuil je vervolgens niet achter je vervoerder. Maar geef de fout toe en kijk mee voor een oplossing. Ipv geen gehoor te geven
Voor 17:00 is voor 16:00...of een dagje langer wachten
De juiste onderdelen en de juiste levering.
Wat jammer is, is dat op de site staat dat als je voor 17:00 besteld het de volgende dag geleverd word.
Echter als ik om 16:54 bestel (en betaal!) wordt de bestelling pas de volgende dag verwerkt en dus pas na 2 dagen geleverd.
Dit heb ik vaker meegemaakt; geen wereld ramp, maar niet helder.
Mijn tip: verander de tijd op de website naar 16:00 ipv 17:00, dan kunnen de klanten helder verwachten dat ze een dagje langer mogen verwachten als ze na 16:00 bestellen.
Verkeerd geleverd en ze hebben zelfs…
Verkeerd geleverd en ze hebben zelfs nog gecondoleerd met het chassis nr. De fusee kogel pas niet die is te dun.
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden. Klantenservice reageerd nergens op al weken. Meerdere mails gestuurd en helemaal geen reactie. Echt zeer slecht en €20 statiegeld wat ik nooit heb gehad
Levering op tijd
Levering op tijd. Prijs oké onderdeel past was alles maar zo simpel. Bedankt.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.