Reim Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Nettbutikken reim.no har adresse i Oslo. Uten at de opplyser om det i nettbutikken, så får jeg tilleggskrav fra Posten på importavgifter, dvs mva og fortollingsavgift. Varen ble plutselig 40% dyrer... Näytä lisää

De 5 stjernene kommer av kundeservice over forventning. Klaget på at jeg ikke hadde mottatt pakke, ba om pengene tilbake, fikk en beklagelse og penger tilbake på konto med en gang (men det ble sagt... Näytä lisää

Jeg ga det først en stjerne fordi ingenting skjedde. Men så dukket pakken bare opp i postkassen. Det er solide remmer, og sitter perfekt. Det er stretch-stoff, så det blir interessant å se på lang sik... Näytä lisää

Enkel bestilling. Litt kunstige beskrivelser / "adjektiv" til alle produktene. Levering som antydet innen 10 dager. Lær-reima hadde litt annen farge enn på bildet, men den endrer seg nok ved lang tids... Näytä lisää

1. Puhelintarvikekauppa

Tietoja yrityksestä Reim

Välkommen till Reim.no

Strap Kontakt oss Apple Watch reim Fitbit reim Garmin reim Samsung reim Alle modeller

Reim.no - Alt til din smartklokke!

Hos Reim.no har vi samlet Norges største utvalg av reimer og annet tilbehør til din smartklokke. Hos oss finner du derfor alt du trenger for å beskytte klokken din mot hverdagens slitasje i form av deksler og skjermbeskyttelse, ladere som sørger for at batteriet alltid er fullt og klokken klar til bruk, samt massevis av reimer i ulike materialer, farger og stiler som holder smartklokken din både trygg og stilig på håndleddet ditt.

Reim.no tilbyr:

• Reimer, deksler, skjermbeskyttelse og ladere til (nesten) alle smartklokker ⌚

• Lave priser på alle produkter💰

• Rask levering på alle bestillinger⚡

• En rask og høflig kundeservice📞

Keskitasoinen

59 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

25. huhtikuuta 2025

Hej,

Hvis det er forsinket, anbefaler jeg, at du kontakter vores support på mail@reim.no, så vi kan hjælpe dig med det!

Vi ønsker dig en fortsat god dag!

Ingen varsler om forsendelen

For nesten en måned siden, bestilte jeg en klokkreim, som jeg enda ikke har fått. Jeg har heller ikke fått noen meldinger eller mailer om at jeg kan hente pakken, så jeg regnet med at reima bare kom i en konvolutt i postkassen (den burde jo være liten nok til å gå som brev). I dag prøvde jeg å lese den ene mailen jeg har fått om forsendelsen litt nøyere. Da var det et sporingsnumner, som først tok meg til den danske, svenske og finske versjonen av postnord, som jeg lastet ned. Der sto det bare at reima var sendt, så ingenting mer, men appen registrerte at jeg var i Norge, og spurte om jeg ville laste ned den norske postnord-appen. Den har jeg allerede, så jeg la inn sporingsnummeret manuelt der, men fikk beskjed om at det ikke var de som håndterte pakken i Norge, så jeg prøvde Posten isteden. Der dukket pakken opp når jeg la sporingsnummeret inn selv (noe jeg egentlig aldri trenger å gjøre), og den har tydeligvis vært tilgjengelig på et hentested i nærheten av meg uten at jeg har fått varsel. Og jeg skjønner heller ikke hvorfor en klokkereim ikke bare kunne vært levert direkte til meg istedenfor til et hentested. Det er uansett for sent nå å hente pakken siden pakken er returnert til avsender.

17. maaliskuuta 2025

Reimen skulle passe min klokke etter…

Reimen skulle passe min klokke etter beskrivelsen, den passet ikke.

7. huhtikuuta 2025

Hei Martin,

Så trist å høre!

Jeg anbefaler deg å kontakte oss på mail@reim.no så kan vi hjelpe deg med det!

Vi beklager omstendighetene, og ønsker deg en fortsatt fin dag.

Bilde viste annen farge en det…

Bilde viste annen farge en det virkelige produktet var. Konkret var det en mer fremtredende blå farge på reim-bilde. Produkt som kom var nærmere sort. Heller ikke like god passform som original reim. Var trang i bevegelse så virket litt for stor.

2. huhtikuuta 2025

Hei Stian,

Takk for din anmeldelse.

Så trist å høre, jeg anbefaler deg å kontakte oss på mail@reim.no, slik at vi kan hjelpe deg med dette!

Vi ønsker deg en fortsatt god dag!

Har ventet veldig lenge uten å få…

Har ventet veldig lenge uten å få pakken min. Har heller ikke mottatt noen oppdateringer på pakken og hvor den er. Den skulle vørt levert for lenge siden. Er meget skuffet

17. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Reim

Hei Stina, så trist å høre.

Jeg anbefaler deg å kontakte vår kundeservice på mail@reim.no så kan vi hjelpe deg!

Vi ønsker deg en fortsatt god dag!

Frakt tok lengre tid en lovet.

Frakt tok lengre tid en lovet.

4. maaliskuuta 2025

Hej Morgan,

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det trist at høre - så har du ikke modtaget det endnu?

Sidste leveringsdag ifølge din ordre er i dag, hvis du ikke modtager den i løbet af dagen, så kontakt os på mail@urrem.dk så hjælper vi dig!

Vi ønsker dig en fortsat god dag!

Feil farge på produkt.

Bestilte en grønn reim, fikk svart. I realiteten har jeg fått feil produkt.

20. helmikuuta 2025

Hei Martin,

Så trist å høre!
Jeg ser at produktet du har bestilt er veldig mørkegrønt, men du skal selvfølgelig kunne se det grønne i det!

Hvis dette ikke er tilfelle, anbefaler jeg at du kontakter vår kundeservice på mail@reim.no så kan de hjelpe deg!

Kundeservice over forventning

De 5 stjernene kommer av kundeservice over forventning.
Klaget på at jeg ikke hadde mottatt pakke, ba om pengene tilbake, fikk en beklagelse og penger tilbake på konto med en gang (men det ble sagt at det var sendt) - flaut som det er, jeg hadde mottatt pakken, men ikke vært i postkassen (!), trodde den skulle komme via hentepunkt... Sendte mail tilbake og ba om unnskyldning og hvordan jeg kunne betale, fikk mail om at de forstod at det var er menneskelig å ta feil av og til og ønske om en fin dag.
Så, de fortjener en offentlig beklagelse og en ekstra takk for ekstra god kundeservice!

16. tammikuuta 2025

Bestilte 3 klokkereimer, 2 passet ikke, 1 var bra

Bestilte 3 klokkereimer. 1 Passet og var bra. 2 passet ikke. Dvs selv om de ihht beskrivelsen skulle passe klokken.

31. tammikuuta 2025

Hei!

Takk for din anmeldelse.

Det var tråkigt att höra! Jeg anbefaler at du kontakter vår kundetjeneste på mail@reim.no så at vi kan hjelpe deg med det!

Vi ønsker deg en fin dag!

God kvalitet

24. tammikuuta 2025

Hallo,

Takk for din anmeldelse.

Så trist å høre - hvis det blir forsinket, anbefaler jeg at du kontakter vår kundeservice på support@lux-case.com slik at vi kan hjelpe deg!

Vi ønsker deg en fin dag!

Svarer ikke på henvendelse om reklamasjoner, og opplever at de kun trenerer saken ved bruk av angrefrist

Bestilt reim i gave til jul. 11-12 dager før. Kom ikke frem i tide. Fikk etter jul svar på henvendelse om at min bestilling med standard frakt var årsak. Den ene reimen var ikke mulig å montere på klokken, den andre var en str som ikke passet en herre hånd. Ønsket å reklamere /returnere. Får ingen kontakt på tlf eller mail om forespørsel om reklamasjon. ( les de reglene tydelig) Sender returen via HeltHjem m sporing. Men siden retur adressen ikke er noe annet enn en norsk adresse får ikke distributøren levert( ref distributør) . Så de må hente returen på hente mottak . Mailet og purret med kundeservice i England om at jeg har sendt en retur som de ikke henter. Hver 3-4 dag svarer de det samme. De henter ikke returen. Så den får jeg nok i retur neste uke.

Har fått refundert hele ordren jeg sendte i retur 5 feb 2025 det krevde 11 mail oppfølginger og noe undersøkelse. Returen hentet de aldri. Styr unna, ikke vært bryet.

Reim.no er samme butikk som strapshop.com og lux-case.com

30. joulukuuta 2024