Ik ben opgelicht door Regus locatie…
Ik ben opgelicht door Regus locatie Parijsboulevard. Er zijn schoonmaakkosten in rekening gebracht voor werkzaamheden die nooit zijn uitgevoerd. Daarnaast wacht ik al meer dan drie maanden op de terugbetaling van mijn borg van €600. De service is ronduit slecht: het afdelingshoofd ontwijkt elk contact en laat alles afhandelen door receptionisten die steeds beloftes doen maar niets nakomen.
Wees extra voorzichtig met de gladde verkoper wiens naam begint met MEN, hij praat je er zo in, maar zodra je een contract hebt en de afspraken niet blijken te kloppen, is hij spoorloos.
Ik ben het zat. Regus hopelijk krijg ik op deze manier wel mijn geld terug
Update 10-07-2025
Beste Michelle,
Dank voor uw reactie. Helaas schetst Regus hierin een onvolledig en deels onjuist beeld van de situatie. De ruimte is op 1 maart 2025 volledig door mij opgeleverd en per die datum direct in gebruik genomen door mijn opvolger. Deze overdracht is vooraf besproken met uw collega’s op locatie en bevestigd per e-mail op 12 februari 2025 door Kelly Zimmerman, die mij duidelijke instructies gaf over de contractovername. Dat Regus deze toestemming later ontkent, is een interne communicatiekwestie waarvoor ik niet verantwoordelijk ben.
Daarnaast is er geen schoonmaak uitgevoerd. Mijn opvolger heeft dit bevestigd. Het alsnog in rekening brengen van een eindschoonmaak van €232,32 is dan ook niet terecht. De factuur is bovendien opgesteld voor mei 2025, terwijl ik al in maart vertrokken was.
Verder wil ik benadrukken dat ik vanaf dag één heb geklaagd over structurele gebreken, waaronder geluidsoverlast, slechte hygiëne, een gebrekkige internetverbinding en een ruimte zonder verwarming vanaf december 2024. Dit alles maakte de ruimte onwerkbaar. Mijn klachten hierover zijn per e-mail op 9 januari 2025 opnieuw kenbaar gemaakt, maar bleven zonder oplossing. Daardoor moest ik klanten op andere locaties ontvangen, met extra kosten tot gevolg.
De borg is pas op 8 juli 2025 terugbetaald, een maand na de wettelijke termijn. Ook hierover heb ik herhaaldelijk contact gezocht.
Ik verzoek Regus alsnog om de schoonmaakkosten te crediteren. Als dat niet gebeurt, ben ik genoodzaakt de zaak juridisch voort te zetten, waarbij ik naast de schoonmaakkosten ook de wettelijke rente, huurcompensatie en proceskosten zal vorderen.

Vastaus yritykseltä Regus - Utrecht, Rivoli Utrecht