RegnvandsTanken Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Min første bestilling forløb helt problemfrit. Det var nemt at bestille online, varen var i orden og blev leveret hurtigt.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft en positiv dialog med firmaet, som ringede tilbage, da de kunne se jeg havde ringet - meget positivt. Afhentningen foregik problemfrit fra en udendørs rampe.

Saanut 5/5 tähteä

Vi købte et sæt med en 300 l regnvandstønde incl filter og tilslutning. Vi endte med kun at skulle bruge tønden, og uden problemer, blev resten taget tilbage og krediteret lynhurtigt. Sikke en flot se... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte en tønde og noget tilbehør på nettet som blev leveret hurtigt. Desværre var der noget tilbehør som manglede i en af poserne. Det skrev jeg så en mail om til firmaet en søndag hvorefter de mai... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sadevesisäiliöiden toimittaja
  2. Kastelulaitteiden toimittaja
  3. Nurmikon kastelulaitteiden toimittaja
  4. Työkalutukku
  5. Vedenkäsittelylaitteet

Yrityksen kirjoittama

RegnvandsTanken rådgiver og sælger regnvandstønder, regnvandstanke, regnvandsanlæg, regnvandsbeholdere og andet udstyr til opsamling, behandling og nedsivning af regnvand.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

16. heinäkuuta 2024

Hej

Mange tak for din anmeldelse af Regnvandstanken.dk

Vi er rigtig glade for at du syntes om vores service, vi forsøger hver gang at yde service så vores kunder kan blive glade for den totale oplevelse af det købt produkt

God sommer vi håber du bliver glad for dit køb fra os.

Super fin regnvandstønde

Super fin regnvandstønde - hurtig levering 👍🏻

10. heinäkuuta 2024

Hej Nina

Tak fordi du tog dig tid til at give os din mening omkring vores produkt. Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med dit produkt og med vores service.

Ha en dejlig sommer

Regnvandstønde

Nem Bestilling, jeg 'glemte' en aftapningshane, og bestilte den næste dag. Regnvandstønden sammenlagde selv de 2 ordrer og jeg sparede porto.
Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.

18. heinäkuuta 2024

Hej JHD

Tusind tak for din anmeldelse her, og fordi du tog dig tid til at skrive lidt ord.
Det betyder meget for os som mindre virksomhed at du er tilfreds, vi førsøger at gøre alt vi kan for at alle vores kunder er tilfredse.

Ha en dejlig sommer

Hej Bo

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde RegnvandsTanken og ikke mindst de fine stjerner, det er vi rigtig glade for.

Vi er rigtig glade for at høre du syntes vi yder super service, da det, samme med kvalitet på vores produkt, er meget vigtig.

Speedy.

Jeg har købt en speedy og den var nem at montere og fungerer fint. Helt tilfreds😋

3. heinäkuuta 2024

Hej Peter

Mange tak for de fine stjerner🤩, og ikke mindst fordi du har taget dig tid til at anmelde RegnvandsTanken.

God at høre du er tilfreds med dit køb.

RegnvandsTanken...hver en dråbe tæller

Professionel kontakt!

Det er en ny ting at anskaffe en regnvandstank, og der måtte rådgivning til før det lykkedes. Martin var professionle og effektiv med sin vejledning. Firmaet og deres regnvandstanke kan varmt anbefales.

11. heinäkuuta 2024

Hej Torben

MANGE tak for de finde ord i din anmeldelse, de betyder virkelig meget🙏.

Jeg er rigtig glad for at høre du har syntes du har fået et professionel og god vejledning, det er nemlig der vi forsøger at gøre en forskel, foruden nogen produkter som vi, lige som dig, syntes er god kvalitet💪👌.

Tak fordi du har taget dig tid og for de fine stjerner🤩.

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig og sikker levering

8. heinäkuuta 2024

Hej Tonny

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os, samt de fine stjerner🤩🙏.

Rigtig god dag.

RegnvandsTanken....hver en dråbe tæller

Hej Frede

Mange tak fordi du lige har taget dig tid til at anmelde RegnvandsTanken🙏, samt de fine stjerner🤩

Rigtig godt at høre du er tilfreds med produktet, da det er noget af det der er vigtig for os.

Rigtig god sommer.

Besvare alle ens spørgsmål

Besvare alle ens spørgsmål. hjalp med afhentning. alt skønt

27. kesäkuuta 2024

Hej Tom

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde RegnvandsTanken og for de fine stjerner🤩.

Dejligt at høre at alt var skøt👍👌

Skøn regnvandstønde

Skøn regnvandstønde, der kom som aftalt og der var sørget for kontakt med vognmanden undervejs.

30. kesäkuuta 2024

Hej Susanne

Mange tak for de fine stjerner🤩🙏, dem er vi rigtig glade for og ikke mindst glad for en tilfreds kunde.

Også tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os.

Rigtig god sommer

Super tank

Super tank. Eneste minus er at tuden er for stor til standard vandslanger. Lidt svært at få vandfilteret tik at sidde snorlige med afløbsrør

4. heinäkuuta 2024

Hej Steen

Rigtig glad for at høre at du er tilfreds med tanken og dens kvalitet, da det er meget vigtig med kvaliteten for os.

I forhold til tuden har du helt ret, men det er fordi fabrikken har valgt at det er mere vigtig af få regnvand hurtig ud i sin vandkande.

Vi har nogen kunder der vælger at sætte en lille plasthane der hvor bundproppen sidder. Den har ½ " tud med lynkobling, så kan man hurtig tilkoble sin slange.

Vi arbejder på at finde en tud til vores messing hane også, men desværre ikke lykkes endnu.

Rigtig god sommer🌞🌞

Tilslutning til nedløb

Jeg har monteret Speedy regnvandsopsamler på 2. stk. regnvandstønder, den er nem at monterer og virker fantastisk godt og enkelt.
En smart detalje er at der sidder et filter der meget nemt kan renses.
Hurtig levering, meget tilfreds

25. kesäkuuta 2024

Hej Kenneth

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde RegnvandsTanken og ikke mindst for de fine stjerner🤩

Godt at høre du er tilfreds med dit køb👌👍, og håber du bliver glad for det i mange år.

God sommer

RegnvandsTanken....hver en dråbe tæller💧💧💧💧

Speedy

Nem bestilling på hjemmesiden.
Dejligt, man selv kan afhente på adressen.
God service.
Produktet, Speedy regnvandsopsamler til nedløbsrør, var forholdsvis nemt at montere og fungerer perfekt.

Hej Lone

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde RegnvandsTanken og for de fine stjerner.

Vi er glade for du nævner vores service og vores produkter, da kvalitet på de to ting er meget vigtig for os.

Rigtig god sommer🌞🌞🌞

RegnvandsTanken....hver en dråbe tæller.💧💧💧💧💧

1. heinäkuuta 2024

Hej Katja

Mange tak for din anmeldelse af RegnvandsTanken, fordi du har taget dig tid til det og ikke mindst de fine stjerner🤩, det sætter vi stor pris på🙏.

God sommer🌞🌞🌞🌞💧😊

Som forventet

Jeg fik det jeg havde bestilt og det svarede til hjemmesidens beskrivelse.

1. heinäkuuta 2024

Hej Schneider og Thomsen

Mange tak fordi i har taget jer tid til at anmelde RegnvandsTanken og ikke mindst for de flotte stjerner🤩.

Det betyder meget for os at vores kunder får det de har forventet, så det er vi glade for at høre.

Fortsat god sommer🌞🌞

Fine produkter fin support Anbefales , Steen Lund Andersen

Fine produkter. Rigtig god og hurtig support til montering af tank.
Anbefaler. Steen Lund Andersen

Godmorgen Steen

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde Regnvandstanken, for de fine ord og ikke mindst de flotte stjerner🤩, det sætter vi stor pris på🙏.

Vi er rigtig glad for du nævner produktet og support, da det noget af det er absolut vigtig for os.

Fortsat god sommer🌞🌞

Super god service😀

21. kesäkuuta 2024

Hej Nils

Mange tak fordi du lige have taget dig tid til at anmelde RegnvandsTanken🙏, og ikke mindst for de 5 stjerner⭐, dem sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre du syntes vores service er super god, da det samme med kvaliteten på vores produkter, er noget af det vigtigste.

Fortsat god sommer.

Saanut 5/5 tähteä

Alt i denne online handel fungerede…

Alt i denne online handel fungerede bare.
Desuden var tanken på 300 liter, meget enkel at installere. Alle instruktioner enkle og forståelige.

19. kesäkuuta 2024

Godmorgen Kirsten

Mange tak for den fine anmeldelse🙏 og de fine stjerner⭐, og fordi du har taget dig tid til det.

Vi er rigtig glad for du syntes det den har været enkel og forståelige, det er meget vigtig at vi forsøge at have det😊👍.

Fortsat god sommer.

Saanut 5/5 tähteä

Regnvandstanken er altid meget…

Regnvandstanken er altid meget professionelle og ved hvad de laver. Det virker og det holder.

Hej Betina

Mange tak for de fine ord, samt de fine stjerner🤩, det sætter vi stor pris på🙏.

Håber du bliver glad for de køb i rigtig mange år💧💧💧💧

Rigtig god sommer☀️

RegnvandsTanken...hver en dråbe tæller

Saanut 5/5 tähteä

God vejledning og hurtig ekspedition

God vejledning og hurtig ekspedition. Super

13. kesäkuuta 2024

Hej Peter

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmeld RegnvandsTanken, det sætter vi stor pris på og ikke mindst tak for de fine stjerner🤩

Rigtig god sommer.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin