Köpte ett objektiv som skulle vara i okej skick. För det första är objektivet dåligt packat med all bubbelplast övers. endast ett tunt lager i botten samt nästan inget framför glaset. Objektivet är in... Näytä lisää

Jag gick till många ställen för att fixa min MacBook och betalade en massa pengar och ingen kan fixa det. Och jag träffade den här killen som jobbade där, och han berättade för mig att de har ett bra... Näytä lisää

Min skärm slocknade. Söker på nätet. Refurbee har exakt vad jag söker till ok pris. Problemen börjar. Nej, vi har stängt vår butik; Nej, vi har ingen utlämning; Nej, finns inga undantag; Det tar bar... Näytä lisää

Hej allihopa! Jag bara ville dela min erfarenhet med Refurbee. Jag köpte en renoverad dator från dem och jag är så glad att jag gjorde det. Priset var jättebra och datorn fungerar precis som den ska.... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Käytetyt tietokoneet

Vi ger nytt liv åt använd elektronik 👨‍🔧 Teamet bakom Refurbee har över 10 års erfarenhet av service, reparation och försäljning av konsumentelektronik i Danmark och Sverige, till över 500.000 kunder! Vi kommer alla från olika områden inom elektronikbranschen och har jobbat för, och även drivit, flera av de marknadsledande bolagen inom återanvänd elektronik och reparations-service. Refurbee är vår vision av vad den perfekta begagnatmarknaden för elektronik borde vara – med fokus på miljö, service och konkurrenskraftiga priser. Refurbees vision ✌️ Refurbees mål är enkelt, att reparera och sälja faktiskt grön elektronik, med fantastiska villkor som gör att du som kund kan vara trygg och säker i ditt köp! . Hos Refurbee får du alltid: ⭐ 2 års Garanti 1 år mer än på en ny telefon. Nice. ⭐ 14 dagars öppet köp Även vid öppnad förpackning, något du inte ens får på en ny telefon. Game changer.

2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Helnöjd

Fick en jättebra produkt till en toppenpris. Allt funkar som det ska och är nöjd!

4. elokuuta 2022

Kaotisk service og 3 ugers reperation

Jeg har haft en kaotisk oplevelse af kundeservice og mangel på dialog. Min Macbook som jeg købte hos Refurbee viste sig at være låst til tidligere ejers Apple ID. Da jeg havde sendt den ind til 'reperation' hørte jeg ingenting de første 8 dage. Derefter bad jeg om at få handlenophævet og pengene retur da jeg blev nødt til at købe en anden computer, her fik jeg svar og det var et nej. Det mener jeg simpelthen ikke er fair når det er Refurbee som har lavet fejlen. Jeg endte med at skulle undvære min maskine i mere end tre uger.
Synes ikke de erkender deres fejl og behandler kunden ordentligt og det er temmelig uprofessionelt ikke at have fjernet tidligere brugers Apple ID fra min Macbook.

3. elokuuta 2022

Meget professionel service

Meget professionel service, både på mail og i selve butikken.
En rigtig god kundeoplevelse!

Den ansatte, som vi både havde kontakt med på mail og i butikken, var fagligt kompetent og vejledte udfra vores ønsker og behov - dette uden at være anmasende med fokus på mersalg eller salg af dyreste produkt.

En rigtig god oplevelse, og det er nok ikke sidste gang at vi handler der.
Produktet er som lovet!

At købe brugt der fungerer, fremfor at købe nyt og dermed spare penge og passe på miljøet, er win win.

20. heinäkuuta 2022

Toppenbra köp

Toppenbra köp! Kommer aldrig köpa en helt ny telefon igen. Prisvärt och supersnabb leverans. Beställde på eftermiddagen och leverans skedde dagen efter.
TOPP!

20. heinäkuuta 2022

God service - dårlig telefon

Købte en iPhone 11 til min søn i gave. Da han en måneds tid senere fik den, kunne funktionen “overfør fra tidligere iPhone” ikke bruges, og telefonen kunne ikke opdatere.

Jeg henvendte mig til firmaet, og fik nemt kl takt med dem pr. Telefon. Handlen kunne ikke gå tilbage, da der var gået over 14 dage. Fair nok.
De tog telefonen ind til reparation, og jeg fik en returlabel tilsendt. Jeg fik oplyst at de ville have en Apple specialist til at se på den. Ugen efter fik jeg den tilbage, men funktionen virkede fortsat ikke. Så vi kunne ikke komme i gang med at bruge telefonen.

Jeg tog igen kontakt med firmaet, som denne gang indvilgede i at lade handlen gå tilbage.

Jeg synes det var en ærgerlig oplevelse med telefonen. Til gengæld var jeg positiv over kundeservice, som kommunikerede fint, og var venlige at snakke med. Pengene kom retur på min konto få dage efter.

10. heinäkuuta 2022

Beställde en mobil online

Beställde en mobil online. Enkelt, god service och mobilen var som ny 😁👌
Tack Refurbee för att ni gör en god gärning för naturen och för er goda service!

2. heinäkuuta 2022

Flot IPhone og gode priser

Hurtig levering, billigste priser og super flot IPhone uden nogen brugsspor 👍🏼

29. kesäkuuta 2022

Genial service

Genial service. Jeg havde problemer med at få min nye smartphone til at fungere, men heldigvis tog de telefonen med det samme og problemet var løst på få sekunder.
Kan højt anbefale Refurbee

28. kesäkuuta 2022

Mange tak for den review 🤩♻️

Glad ejer af ny gamer computer

I dag købte jeg en gamer Asus bærbar i jeres afdeling i Glostrup. Alt i alt en meget god oplevelse. Computeren fungerer rigtig godt og bedre end forventet.
Jeg vil anbefale jer til alle mine venner og omkreds. Tak for denne gange :)

17. kesäkuuta 2022

Mange tak for den review 🤩♻️

Jag köpte nyss en iPhone 11 pro hos…

Jag köpte nyss en iPhone 11 pro hos refurbee och är mycket nöjd. Ser ut och fungerar som ny. Supernöjd med service och jag rekommenderar starkt.

15. kesäkuuta 2022

Stort tack för recensionen 🤩♻️

Jeg har vundet en MacBook pro i en…

Jeg har vundet en MacBook pro i en konkurence , og jeg er utrolige glad for! Fordi det havde jeg ikke regnet med, da jeg var ned i butikken for at hent min MacBook , så fik jeg en god oplevelse med deres medarbejde (Michael), hvor han var sød, rar og imødekommende , og jeg vil klar anbefale jer Refurbee og især Michael .

14. kesäkuuta 2022

Mange tak for den review 🤩♻️

Langsom levering og ingen oplader

Jeg valgte at købe et kamera 07/06/2022 klokken 10:56. Jeg fik en mail, 07/06/2022 klokken 15:26 ,om at min pakke er nu afsendt. to dage efter, havde jeg stadig ikke modtaget min pakke og jeg skrev til Postnord om, hvor min pakke bliver af, fordi pakken stod som registreret inde på deres system. De fortalte mig så at pakken ikke var sendt. Jeg ringede så ind til Refurbee, hvor jeg blev fortalt at pakken var afsendt i morges, dvs. 09/06/2022. Det er i selv ikke kun forvirrende, men direkte misvisende at skrive til kunden om at pakken er afsendt, når det i virkeligheden ikke er.
Jeg modtog så pakken 11/06/2022 12:27, hvilket er ikke imponerende, da kamera'et var på lager og det var afsendt fra Danmark. Normal er det dag til dag levering i danske butikker.

Jeg åbnede pakken og den var ellers fint pakket ind og jeg kunne se at opladeren var ikke inkluderet. Det er helt fair, for der står ikke noget på deres hjemmeside om at oplader er inkluderet. Det antog jeg bare, men I kunne godt lige skrive "OBS: oplader følger ikke med" bare sådan at man ved.

Kamera'et stand lever op til beskrivelsen og ellers alt fint.
Købs oplevelsen har været yderligt frusterende, og manglende information om oplader har ikke hjulpet på det sagen, derfor kan jeg desværre ikke give det mere end 2 stjerner, måske små 3 stjerner.

Måske ville man arguementere for, at det er Postnords problem, men det er jeres samarbejdspartner så I skal have undersøgt, hvad der skete der.
Jeg kan heller ikke forstå, at I skriver at pakken er sendt før den overhovedet er afsendt.

Normal skriver jeg ikke anmeldelser, men oplevelsen har bare været irriterende nok til at jeg bliver nødt til at skrive det. Jeg er godt klar over at hurtig levering er ikke noget I reklamerer med, men alle de anmeldelser der nævner hurtig levering kan godt give forkert billede af virkligheden, så er det bare til folk fremover der vil købe, de skal være opmærksomme på det.

Når det hele så er sagt, hvis Refurbee får styr på det, så handler jeg gerne igen.

11. kesäkuuta 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, betjening og butik. Vil fremover altid handle her. Mange tak for en god oplevelse.

11. kesäkuuta 2022

Mange tak for den review 🤩♻️

Jeg modtog kameraet en uge efter…

Jeg modtog Canon EOS 200D en uge efter bestilling, selvom status var "på lageret"! SD-kortlæseren virkede heller ikke (har tjekket 3 SD kort der funger (stadigvæk) i andre 2 kameraer: EOS 77D og EOS600D, fik ingen oplader. Jeg returnerede det, og skulle jeg få mine penge tilbage (info fra kundeservice d. 25. maj.) I dag har vi d.1. juni og der er igen ingen penge fra Refurbee ApS på min konto!!!
P. S. Som jeg fandt ud af fra kundeservice, kameraet er blevet REPARERET, og jeg kan få det tilbage...

1. kesäkuuta 2022

Hej Radek

Vi beklager utrolig meget den dårlig oplevelse. Vi var lidt uheldige med oplader leveringer på grund af nogle udfordringer hos nogle af vores tilbehørs leverandører. SD kort læseren fungeret fint da vi fik kameraet retur 😊. Vi kan godt forstå din frustration og det er igen meget beklageligt 😊 Med hensyn til refunderingen af beløbet, så er den del på plads efter din samtale med bogholderiet, vi håber at du gerne vil give os endnu en chance, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte igen hvis du skal have hjælp.

Hav en god dag 😊

Rekommenderar

Köpte en telefon som var i bättre skick än väntat, den ser ny ut. Snabb leverans också.

18. toukokuuta 2022

Handla INTE här!

Replik på svaret nedan, som inte är korrekt. Datorn var smutsig och operativsystemet korrupt. Kan efter upprepad kontakt med företaget bara ge en rekommendation:
Gör INTE affärer med Refurbee! Det har ingen ordning på sina processer och saknar kunskap om konsumentlagen.

== ===
Den dator som levererades var inte i närheten av specifikationen vid beställningen. Nyskick tycker företaget kan tolkas som skick B - SUCK! Djupa repor i chassit, fel färg och inte ens rengjord! Nordisk version betyder tydligen dansk version för Refurbee. Därtill var det danska operativsystemet felaktigt installerat. Men, företaget acceptera ändå inte alla dessa avvikelser för en reklamation. Galet dålig erfarenhet. Kan INTE rekommendera köp!

28. huhtikuuta 2022

Hej Jeanette! 😊

Vad tråkigt att du inte är helt nöjd med upplevelsen, det är såklart aldrig kul - och något vi djupt beklagar 😔

Precis som förklarat i mejlkontakten mellan oss köpte du en dator i ”Mycket bra skick” och det framgår tydligt på vår hemsida, på ditt kvitto och på packsedel - så det är precis som det ska. Vill man ha den "Som ny" får man köpa den i det skicket. 😊

Alla våra datorer är noggrant rengjorda och testade före de packas, samt efter reparation. Angående operativssystemet så är det bara att välja ditt föredragna språk vid uppstart, om du inte vill ha den på danska behöver du inte det 😊

Vi har gladeligen erbjudit att ta in datorn och ta en titt på de problemen som du beskriver i din recension och som du mejlade oss om - och såklart hade vi löst dem allihopa, helt på vår bekostnad. Återkom gärna om detta blir intressant 😊

Vi beklagar igen din upplevelse, återkom jättegärna om du vill ha ytterligare hjälp, och hoppas du har en jättefin helg i vårvädret 😊 💚

- Marcus

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili