Jag gick till många ställen för att fixa min MacBook och betalade en massa pengar och ingen kan fixa det. Och jag träffade den här killen som jobbade där, och han berättade för mig att de har ett bra... Näytä lisää

Min skärm slocknade. Söker på nätet. Refurbee har exakt vad jag söker till ok pris. Problemen börjar. Nej, vi har stängt vår butik; Nej, vi har ingen utlämning; Nej, finns inga undantag; Det tar bar... Näytä lisää

Hej allihopa! Jag bara ville dela min erfarenhet med Refurbee. Jag köpte en renoverad dator från dem och jag är så glad att jag gjorde det. Priset var jättebra och datorn fungerar precis som den ska.... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Käytetyt tietokoneet

Vi ger nytt liv åt använd elektronik 👨‍🔧 Teamet bakom Refurbee har över 10 års erfarenhet av service, reparation och försäljning av konsumentelektronik i Danmark och Sverige, till över 500.000 kunder! Vi kommer alla från olika områden inom elektronikbranschen och har jobbat för, och även drivit, flera av de marknadsledande bolagen inom återanvänd elektronik och reparations-service. Refurbee är vår vision av vad den perfekta begagnatmarknaden för elektronik borde vara – med fokus på miljö, service och konkurrenskraftiga priser. Refurbees vision ✌️ Refurbees mål är enkelt, att reparera och sälja faktiskt grön elektronik, med fantastiska villkor som gör att du som kund kan vara trygg och säker i ditt köp! . Hos Refurbee får du alltid: ⭐ 2 års Garanti 1 år mer än på en ny telefon. Nice. ⭐ 14 dagars öppet köp Även vid öppnad förpackning, något du inte ens får på en ny telefon. Game changer.

2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

ADVARSEL TIL ALLE DANSKERE

ADVARSEL TIL ALLE DANSKERE

Jeg vil gerne advare mod Refurbed, da min oplevelse med virksomhedens service desværre overhovedet ikke har levet op til de standarder, vi normalt forventer i Danmark.

Jeg købte en lettere brugt MacBook Pro i sommers, som kort tid efter købet holdt op med at virke og ikke kunne starte. Jeg sendte den til reparation hos Refurbed, men fik den retur med beskeden om, at bundkortet skulle være ødelagt af væske. Dette stemmer dog ikke, da computeren aldrig har været i kontakt med nogen form for væske. Som resultat har jeg nu mistet 4.500 kr. på mit køb hos Refurbed, hvor jeg ellers troede at kunne gøre en god handel.

Order ID: 14205703

10. marraskuuta 2025

Jeg har købt en 27" tommer iMac 2019

Jeg har købt en 27" tommer iMac 2019
Med rimelige gode specs, til mit formål, nemlig noget videoredigering
Dog kunne den ikke leveres med 64GB ram, som jeg gerne ville have, så jeg bestilte med 32GB, som var max, ellers ville det gå ud over dansk tastatur og/eller harddisk/SSD/FusionsSSD
Efter bestillingen, blev jeg lidt i tvivl om ram konfigurationen, for med de 32GB, så kunne der jo være 1X32GB, 2X16GB eller 4X8GB, så jeg skrev en besked til dem med mit spørgsmål.
STOR var min undren, da der kom en besked tilbage, at min 13" tommer Macbook kun havde 8GB og altså ikke andre konfigurationer. Hvad f.....
Jeg har sgu ikke købt en 13" tommer MacBook, men en 27" Tommer iMac
Hvordan pokker kan I da tage sådan fejl????
Nå, men I er jo kun mennesker og selvfølgelig kan der ske fejl
Jeg modtager så en besked om at selvfølgelig var det en fejl besked, og at svaret på mit tekniske ram spørgsmål angående ram konfigurationen, så ville den blive leveret med 2X16GB ram, og altså stadig 2 ram slots ledige, sådan at jeg kunne få bestilt 2X16GB ram mere, så jeg kan komme op på de 64GB

Så modtager jeg min iMac og skal så til at putte mine nye indkøbte ekstra 2X16GB ram i...
MEN hvad helved!!!!! Alle 4 ram slots er fyldt ud med 8GB stiks

Så nu står jeg med 32GB ram, som jeg ikke kan bruge til en skid, plus at jeg nu må nøjes med de 32GB, som den nu er leveret med

HVAD SYNES I AT JEG SKAL GØRE NU????
Vi ved jo alle, at lige nu, har ram priserne steget mega meget i pris, så det er bare penge i lokummet nu
Synes virkeligt godt at I kan give mig lidt refundering eller noget, da I jo har løbet fra jeres aftale og lovet mig hvordan ram konfigurationen ville være, når jeg modtog min iMac

JEG ER VIRKELIG MEGET SKUFFET!!!!!

28. marraskuuta 2025

Købte en iphone 16 pro

Købte en iphone 16 pro, de havde sat et nummer og en del af min mail som modtager navn sendt fra ups som skulle havde underskift for at give mig pakken, adressen var også forkert så måtte ringe flere gange til ups for at kunne få min pakke, dertil skrev de at det var mig der havde skrevet det forkert på. Dårlig kundeservice!!!

19. syyskuuta 2025

Bestiller en venstre AirPod Pro

Bestiller en venstre AirPod Pro , modtager en Højre, i havde et job og det magtede I ikke, holdkæft jeg er sur og skuffet, og nu kan man sikkert stå med det sædvanlige beeeep, med at skal bruge tid på at sende retur op til min ferie , fordi i klokker i det :-((((

Order 14085314
1 x Enkelt Apple AirPod Pro 1. Gen | venstre | hvid x 12 måneders garanti
Salg & levering: Mack Invest

2. heinäkuuta 2025

Har handlet her for sidste gang.

Købte en Iphone 11 - Grade A i december 2023 som min søn skulle have i julegave. Da hans far så også havde købt telefon til ham, blev den lagt til side og kom først i brug i november 2024 til hans fødselsdag. Fra starten af var telefonen dårlig. Scrollede når man ikke rørte ved den, zoomede ind vilkårligt, reagerede forkert på touch. Den blev sendt til Refurbed's underleverandør (lidt en overraskelse, da jeg troede at jeg handlede direkte med Refurbed) og kom tilbage efter 10 dage med ny skærm, fik jeg oplyst. Efter modtagelsen begyndte den at slukke ned vilkårligt og genstarte med 10% i batteri. Ved hard reset, åbnede den med f.eks. 59% for blot at slukke ned / restarte efter få minutter med 10% igen. Batteriet har rimelig god kapacitet (92%), så tror slet ikke det er batteriet. Men nu skal vi så igen indsende telefonen og jeg har mistet troen på at de kan få den "Grade A" telefon til at virke, samt at vi ikke står i en situation hvor min søn kan undvære en telefon så længe igen og denne gang har jeg ikke en reserve. Jeg har bedt om refusion / delvis refusion men det bliver afvist. Øv. Slut med at handle her.

15. tammikuuta 2025

Theft?

1 month ago I send in my laptop that I bought from the Malmo office in for repairs. I was told that it would take roughly 2 weeks. Now I haven’t heard back from them, even after asking for an update. I do some research and I see that they closed down, but they never sent me my laptop back!

No way to reach them, thinking about getting the police involved.

24. toukokuuta 2024

Købte en bærbar som ikke var helt ok…

Købte en bærbar som ikke var helt ok den er låst til en mail konto så jeg ikke kan bruge den og er der noget hjælp at hente fra dem slet ikke nu har jeg skrevet både til Refurbee og CDON som jeg købte den igennem men igen af stederne er der nogen der svare så hold jer langt væk fra dem.
PS og for at det ikke skal være løgn så fandt jeg selv ud af at den lå på posthuset og der havde den lagt nogle dage uden at jeg havde fået besked.

2. helmikuuta 2024

Köpte ett objektiv som skulle vara i…

Köpte ett objektiv som skulle vara i okej skick. För det första är objektivet dåligt packat med all bubbelplast övers. endast ett tunt lager i botten samt nästan inget framför glaset. Objektivet är inte komplett. Vilket inte stod i beskrivning. Saknar motljusskydd samt främre objektivlock. När jag testar objektivet visar det sig direkt att det är trasigt! Låter hemskt när det försökte hitta focus.

1. helmikuuta 2024

Ej apples originalbatteri

Ej apples originalbatteri. Så man kan ej verifiera batteriets påstådda kvalitet.
Ej apples glasskärm.
Bra kundtjänst som svarar på Mail snabbt.
Köpte iPhone 11 pro betyg okey men ser ju perfekt ut eftersom apples glasskärm är bytt. Är väl därför de kallar den okey inte perfekt.
Skulle önskat en gratis returlapp som motsvarande företag har.
Men seriöst och pålitligt! Så handla här.
Pga sen frakt fick jag med ett skärmskydd. Bra kundbemötande!

26. tammikuuta 2024

Snabb leverans och okrånglig garanti.

Beställde ena dagen och hade telefonen i handen dagen efter.
Fick ett fel på en skärm efter ca 6mån. Skickade in och den byttes på garanti snabbt och utan krångel.
Har fortsatt att köpa av refurbee.

10. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba och enkla garantihantering. Kundens tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och det är fantastiskt att höra att du har fortsatt att köpa av oss.
Tack igen! 😍 💚 Önskar dig en fin dag!

Bort med klistermärken

Enkelt att köpa, rimlig beskrivning av skicket på datorn. Men batterikapacitet (hälsa) bör nämnas, samt dumt och onödigt att sätta stort klistermärket på locket.

2. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic

Tack för din recension och för att du valde att handla med oss. Vi beklagar eventuella olägenheter med batterikapaciteten och klistermärket på locket. Vi tar dina synpunkter på allvar och strävar efter förbättring. Vi är glada över din feedback och hoppas att du väljer oss igen för framtida köp.

Tack igen! 😍 💚 Önskar dig en fin dag!

Beställde MacBook i okej skick men den…

Beställde MacBook i okej skick men den var ju nästan i nyskick :)
Mycket snabb leverans !

29. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att MacBook-en överträffade dina förväntningar och att du uppskattade den snabba leveransen. Hoppas att du kommer att njuta av din nya MacBook! 😍 💚 Önskar dig en fin dag!

Snabb affär

Snabb affär, snabb frakt, väl inpackat.
Har inte testat telefonen än eftersom det är en julklapp.. 😬

19. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du upplevde det som snabbt och enkelt. Om du har ytterligare kommentarer eller frågor, är du välkommen att kontakta oss. Tack igen 😍 💚 Önskar dig en fin dag!

Kundeservice helt i top

Kundeservice helt i top, hurtig levering, og computer i rigtig god stand. Perfekt!

22. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic

Det gick snabbt och enkelt

12. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic

Købte en computer d.13/12-23 og det…

Købte en computer d.13/12-23 og det eneste der sket fra deres side af er kvitteringen ! 🤬

15. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic

Tak for din anmeldelse. Vi bemærker, at du købte en computer den 13/12-23, og at du kun har modtaget kvitteringen indtil videre. Vi vil gerne oplyse, at din ordre blev behandlet hurtigt, og du modtog produktet den 16. december, hvilket betyder, at det kun tog omkring 2 arbejdsdag, selv i juleugen.

Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig og problemfri. Vi sætter pris på din feedback, og vi ser alle anmeldelser som vigtige punkter, der hjælper os med at forbedre vores ydeevne. Hvis der er noget, vi kan gøre for at belønne dig eller forbedre din oplevelse, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Tak igen for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen 😍 💚 Önskar dig en fin dag!

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili