Köpte ett objektiv som skulle vara i okej skick. För det första är objektivet dåligt packat med all bubbelplast övers. endast ett tunt lager i botten samt nästan inget framför glaset. Objektivet är in... Näytä lisää
Jag gick till många ställen för att fixa min MacBook och betalade en massa pengar och ingen kan fixa det. Och jag träffade den här killen som jobbade där, och han berättade för mig att de har ett bra... Näytä lisää
Min skärm slocknade. Söker på nätet. Refurbee har exakt vad jag söker till ok pris. Problemen börjar. Nej, vi har stängt vår butik; Nej, vi har ingen utlämning; Nej, finns inga undantag; Det tar bar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hej allihopa! Jag bara ville dela min erfarenhet med Refurbee. Jag köpte en renoverad dator från dem och jag är så glad att jag gjorde det. Priset var jättebra och datorn fungerar precis som den ska.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Vi ger nytt liv åt använd elektronik 👨🔧 Teamet bakom Refurbee har över 10 års erfarenhet av service, reparation och försäljning av konsumentelektronik i Danmark och Sverige, till över 500.000 kunder! Vi kommer alla från olika områden inom elektronikbranschen och har jobbat för, och även drivit, flera av de marknadsledande bolagen inom återanvänd elektronik och reparations-service. Refurbee är vår vision av vad den perfekta begagnatmarknaden för elektronik borde vara – med fokus på miljö, service och konkurrenskraftiga priser. Refurbees vision ✌️ Refurbees mål är enkelt, att reparera och sälja faktiskt grön elektronik, med fantastiska villkor som gör att du som kund kan vara trygg och säker i ditt köp! . Hos Refurbee får du alltid: ⭐ 2 års Garanti 1 år mer än på en ny telefon. Nice. ⭐ 14 dagars öppet köp Även vid öppnad förpackning, något du inte ens får på en ny telefon. Game changer.
Murmansgatan 124C, 212 25, MALMÖ, Ruotsi
- +46406820600
- ahib@refurbee.se
- refurbee.dk
Svarade inte på epost inom 24h gällande…
Svarade inte på epost inom 24h gällande reklamation. Mindre hjälpsam och trevlig person som svarade i telefon. Sitter fast med mitt ärende.

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic
Köpte datorn via tradera på en…
Köpte datorn via tradera på en budgivning, alla fel och all info om den var med och inga konstigheter så sätt. Ända lite negativ i min mening var kartong dom skicka MacBook i var lite väl svag även om de va mycket bubbelplast för och dämpa så var kartongs kvalitet dåligt, men annars var de en klockren uppleves med snabb leverans
Ge ut felaktig information angående…
Ge ut felaktig information angående priset på datorn

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic
A watch doesn’t only tell tiJag är inte riktigt nöjd med enhetens batteritid. TACKme
A watch doesn’t only tell time. It tells your story. Shop Breitling’s online boutique or visit us in person to find your next watch from our air, land or sea collections.
mycket professionell personal mycket…
mycket professionell personal mycket snäll och hjälpsam jag köpte PC super över

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic
Snabb leverans, skicket var okej
Support svarade snabbt lite problem med dvd spelaren
Edit en reklamation har upprättats
Ang dvd strul,sdkort strul o batteri tveksamt så vi får se hur detta slutar

ødelagt mac
Hej, jeg havde købt en Mac i “Okay stand” og da jeg fik den, faldt T knappen af. Jeg vil så refundere den nu.

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic
Fick hem en produkt i mycket bra skick
Fick hem en produkt i mycket bra skick! Snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic
Er glad for min Macbook Pro :)
Købte en refurbished macbook pro, og var lidt nervøs for standen og funktionaliteten, nu da den er brugt. Men den virker perfekt, og har ubetydelige små ridser på undersiden. Ingen ridser på skærmen. Det føles næsten som en ny macbook til en brøkdel af prisen.
Refurbees kunderservice var også hurtige til at svare på mails, hvilket var rigtig skønt.
Kan kun anbefale at købe din bærbare her, man sparer penge og skåner samtidig miljøet. :)

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic
Fin pris og godt produkt
Fin pris og godt produkt (iPad 6 i “okay stand”), som svarer rigeligt til forventningerne. Anbefaler køb hos refurbee

Vastaus yritykseltä Refurbee Nordic
Snabb leverans av en mobil i mycket…
Snabb leverans av en mobil i mycket fint skick. Beställde en iPhone 12 och hade den på 2 dagar. Bra packat och bra garanti.

Fel kvalitetsdefinition
Objektivet skulle vara i Mycket bra skick. Så var tyvärr inte fallet. Repor på metallen ett lite inslag bula i metallen mm. Efter kommunikation med företaget kom vi överens om ett nytt pris. Båda parter är överens. Skall nu bara kontrollera bildkvaliteten.