Rebel & Rose Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had zelf een verkeerde maat armband besteld en retour gezonden. Kreeg daarop een attente mail dat ze mijn vorige bestellingen nagekeken hadden en ik inderdaad eerder een maat kleiner besteld had... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne service, had een hele mooie armband gekregen van collegae i.v.m. pensionering, echter deze was een maatje te groot. Ondanks dat de omruiltermijn al was overschreden, mailte een gestuurd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een prachtige halsketting gekocht en tot mijn schrik na korte tijd verloren. Contact opgenomen met Rebel & Rose hierover. Zij vonden dit voor mij ook een nare ervaring en zij hebben mij een ni... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Armband besteld. Net zo mooi als op de foto. Maar helaas net iets te klein, omruilen ging super en snel! Zeker een aanrader. Enige jammer dat je de pakketdienst niet zelf kan kiezen. Deze was verstuu... Näytä lisää

1. Koruseppä
  2. Korusuunnittelija
  3. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

272 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Zeer klantvriendelijke houding toen…

Zeer klantvriendelijke houding toen bleek dat het pakketje ergens bij GLS was zoekgeraakt. Zonder aarzelen een nieuw pakketje toegestuurd,

31. heinäkuuta 2026

Bedankt voor je geweldige review! ✨
Super dat we het zo snel voor je hebben kunnen oplossen met een nieuw pakketje.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie armbanden en fantastische service…

Mooie armbanden en fantastische service..! Kreeg een armband van een vriend, moest hem 2 keer terugsturen wegens te groot...(zelf verkeerd gemeten)
Het was totaal geen probleem...zeer vriendelijke en meewerkende klantenservice... Heb uiteindelijk de goede maat (inclusief een cadeautje🙂) en ben er erg bij mee...is zeker niet de laatste armband die ik hier koop...5 sterren meer dan waard...!

30. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je fantastische review! 🎁✨
Super om te horen dat het cadeautje goed in de smaak is gevallen.
Graag tot de volgende bestelling! 💎

Voldoet aan de beschrijving

Voldoet aan de beschrijving. Snelle levering, na ontvangst kregen we tips voor onderhoud.
De maat had kleiner gekund, gemeten met andere armband maar wellicht zijn wij niet oplettend genoeg geweest.

29. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je mooie review! 📏✨

Voor de volgende keer kijken we natuurlijk heel graag even met je mee voor de perfecte maat!

Heel veel plezier met de armband en graag tot snel! 💎

Saanut 5/5 tähteä

Wat een waanzinnig mooie armbanden en…

Wat een waanzinnig mooie armbanden en een geweldige service.

29. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je fantastische review! ✨
Super dat je enthousiast bent over de armbanden.🔥
Graag tot de volgende keer! 💎

Sieraden zijn top

Sieraden zijn top! Duidelijke site met een maattabel die klopt. Goede communicatie over de verzending en duidelijke informatie om je sieraad mooi te houden.

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je top review! ✨
Super om te horen dat onze maattabel je goed heeft geholpen.

Armbandje besteld

Armbandje besteld, deze was van goede kwaliteit. Mijn vrouw was er ook zeer blij mee. Alleen was het armbandje net iets te groot. Terug gestuurd met het bijgeleverde bon waarop je duidelijk kon aangeven waarom je deze terug stuurde, vervolgens de juiste maat hierop genoteerd. En binnen twee dagen weer terug maar de juiste maat. Prachtig verpakt

24. heinäkuuta 2026

Bedankt voor je mooie review! 🎁✨
Fijn dat je vrouw blij is met haar nieuwe armband.

Mooie armband,

Mooie armband, snel verstuurd met een mooie kadobox erbij

21. heinäkuuta 2026

Bedankt voor je mooie review! 🎁✨
Fijn dat de cadeaubox in de smaak valt.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en heel fijne service

Snelle levering en heel fijne service. We hadden zelf een verkeerde maat besteld. Omruilen ging heel gemakkelijk met het bijgevoegde formulier en was super snel geregeld.
Blij met de mooie armbanden!

18. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je fijne review! ✨
Fijn dat het omruilen makkelijk ging.🔄

Saanut 5/5 tähteä

Toen ik de collectie ontdekte op…

Toen ik de collectie ontdekte op Instagram, was ik direct verliefd op de collectie. Nam al snel kijkje op de website. En m’n eerste bandje was dan ook snel besteld. Foto’s komen overeen met realiteit. Snelle levering met zeer mooi doosje. Tot snel, m’n eerste ervaring is TOP!! 🥰
Kristof - Deinze (BE)

21. heinäkuuta 2026

Bedankt voor je geweldige review, Kristof! 🤘🔥
Super om te horen dat de armband precies is wat je ervan verwachtte.
Heel veel plezier met je aanwinst en graag tot snel! 💎✨

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk, snel en een mooie kwaliteit

Alles was duidelijk op de website. De bestelling was snel geleverd en mooie kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je mooie review! 👊
Goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit.
Heel veel plezier met je aanwinst en graag tot snel! ⚡️

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon goed qua levering verpakking

Gewoon goed qua levering verpakking. En de ketting is erg mooi

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je mooie review! ✨
Heel veel plezier met je aankoop en graag tot snel! 💫

Great quality bracelet

Great quality bracelet, loved it!

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Thank you for the awesome review! 💎 So glad to hear you love the quality of your bracelet.
Enjoy wearing it and see you next time! 🔥

Saanut 5/5 tähteä

Na vele bestellingen altijd naar…

Na vele bestellingen altijd naar tevredenheid had ik nu een keer een item die defect was maar ook dit werd perfect en snel opgelost.
Top service.

16. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je trouwe support en deze top review! ✨
Heel veel plezier weer met je sieraden en graag tot snel! 💎

Great service!

The bracelets were a bit too big. I got in touch via e-mail, and R&R then resized them for me. The e-mail communication was very friendly - truly excellent, great service.

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Thank you for the fantastic review! ✨ So glad to hear our team could resize the bracelets for you quickly and smoothly.
Enjoy wearing them and see you next time! 💎

Gewoon super!

Na wat onduidelijkheid, super goed geholpen! Echt super service!

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je fantastische review! 🙌✨
Super dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen.
Heel veel plezier met je sieraden en graag tot de volgende keer! 💎

Prachtige kwaliteit

Op mijn vragen per mail ontving ik vlot en vriendelijk elke keer duidelijk antwoord en de armbanden zijn van prachtige kwaliteit. Heel blij mee!

13. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je prachtige review! ✨
Heel veel plezier met je aanwinsten en graag tot de volgende keer! 💫

Saanut 5/5 tähteä

Mooie armbandjes en bedankt voor de pet

7. heinäkuuta 2026

Bedankt voor je review! ✨
Super om te horen dat je blij bent met je sieraden (en de pet!🧢).
Heel veel plezier met je aanwinsten en graag tot de volgende keer! 💎

Saanut 5/5 tähteä

Mooie kwaliteit en prima service na…

Mooie kwaliteit en prima service na probleem met armband! Top en aan te raden leverancier!

3. heinäkuuta 2026

Bedankt voor je geweldige review! ✨
Heel veel plezier ermee en graag tot de volgende keer! 💎

Saanut 4/5 tähteä

Goede kwaliteit en erg mooi

Ik vind de producten erg mooi en kwalitatief heel goed ik vind ze wel heel erg prijzig, zeker omdat hecgraag combineert wordt het al heel snel heel duur

6. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Wat ontzettend fijn dat je onze producten zo mooi en kwalitatief goed vindt! We stoppen veel liefde in de kwaliteit zodat je combinaties extra lang mooi blijven. Super bedankt voor je review en heel veel plezier met mixen en matchen! ✨💎

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin