Rebel & Rose Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had zelf een verkeerde maat armband besteld en retour gezonden. Kreeg daarop een attente mail dat ze mijn vorige bestellingen nagekeken hadden en ik inderdaad eerder een maat kleiner besteld had... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne service, had een hele mooie armband gekregen van collegae i.v.m. pensionering, echter deze was een maatje te groot. Ondanks dat de omruiltermijn al was overschreden, mailte een gestuurd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een prachtige halsketting gekocht en tot mijn schrik na korte tijd verloren. Contact opgenomen met Rebel & Rose hierover. Zij vonden dit voor mij ook een nare ervaring en zij hebben mij een ni... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Armband besteld. Net zo mooi als op de foto. Maar helaas net iets te klein, omruilen ging super en snel! Zeker een aanrader. Enige jammer dat je de pakketdienst niet zelf kan kiezen. Deze was verstuu... Näytä lisää

1. Koruseppä
  2. Korusuunnittelija
  3. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

272 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

complimenten gekregen

De levering was correct en snel. Het is een kwalitatief zeer goed product en zeer mooi afgewerkt. Fijn om te dragen

15. elokuuta 2026

Bedankt voor je prachtige review! ✨

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering van een mooi armband

Snelle levering van een mooi armband. Garantiebewijs erbij en na een week nog onderhoudsadvies gekregen. Ik hoop jaren plezier te hebben van dit sierraad.

23. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je mooie review! ✨

great service

quick processing of the order via the online shop and on top of that a personalised approach! Very much appreciated.

21. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Thanks for the awesome feedback! ⚡️💎

Top service

7. elokuuta 2026

Bedankt voor je review! 🙌✨

Super om te horen dat onze service goed bevallen is.

Saanut 5/5 tähteä

Great variety of quality products

Great variety of quality products. Shipping was super fast for me, but customer support was even better. Super fast replies and very helpful.

Great stuff, great brand, would recommend

14. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Thank you for the awesome review! ✨

Glad to hear our customer support team could help you out so quickly.

See you next time! 💎

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, en zien er mooi en stoer voor de man en prijs is niet te duur.

14. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je mooie review! 👊✨
Super dat je blij bent met de sieraden.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer mooie armbanden van hoge kwaliteit

Drie super mooie armbanden van hoge kwaliteit gekocht. Zeer snelle levering.

8. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je prachtige review! 💎✨
Super dat je blij bent met de hoge kwaliteit van de armbanden.
Graag tot snel! 👊

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

13. elokuuta 2026

Bedankt voor je review! ⚡️✨
Super dat je tevreden bent met de sieraden.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Keurige verpakking met nette service.

4. elokuuta 2026

Bedankt voor je review! ✨
Fijn dat alles in de smaak is gevallen.

Levering ging perfect

Levering ging perfect. Op de website gaf men aan dat maten groter uitvallen dan elders. Klopt, vandaar dat ik eerste bestelling heb geruild en de nieuwe (goede maat) had ik daarna supersnel.
Producten zijn degelijk en mooi afgewerkt. Goede sluiting!! Dik tevreden mee

23. heinäkuuta 2026

Bedankt voor je fantastische review! ✨
Fijn om te horen dat het ruilen naar de juiste maat zo supersnel is verlopen.

Zeer goede service

Zeer goede service, en snelle levering.
Ze mailde mij gelijk toen ik wat vergeten was bij mijn bestelling en nog had ik het de volgende dag thuis.

7. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je geweldige review! ✉️✨
Super dat onze klantenservice je snel kon helpen met je vergeten item.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige armbanden en uitstekende service!!

Ik ben erg blij met mijn armbanden van Rebel & Rose. Ze zien er prachtig uit en zijn van mooie kwaliteit. De levering was bovendien snel. Wat ik ook erg waardeer, is de uitstekende service. Ik was zelf iets vergeten in te vullen bij mijn bestelling en kreeg daar netjes een e-mail over, zodat ik het alsnog kon aanvullen. Dat noem ik echt klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

6. elokuuta 2025

Bedankt voor je prachtige review! ✨
Super om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen met je bestelling.

Mooie sieraden

Ik heb mooie armbanden gekocht, deze zijn precies zo als op de site, ook snelle levering, een goed bedrijf om online je sieraden uit te zoeken, dat kun je niet van ieder bedrijf zeggen! Dit is top 👍

24. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je geweldige review! 👍✨

armbanden

Rebel en Rose hebben mooie armbanden. Ze zijn zoals het plaatje aangeeft. De maten zijn duidelijk bij de bestelling dus het past meteen.
Ze passen bij elk gelegenheid.
We zullen er echt wel meer bestellen.

5. elokuuta 2026

Bedankt voor je fantastische review! ✨
Super dat de sieraden perfect passen.
Graag tot de volgende bestelling! 💎

Saanut 5/5 tähteä

Goede service! Armband deed er langer over tijdens bezorging. Ik mailde naar hun info mailadres en binnen 5 minuten had ik antwoord. Ze gingen het uitzoeken en na een half uurtje hadden ze een compleet antwoord en kwam de armband uiteindelijk de volgende dag zoals ze hadden uitgezocht. Ook de kwaliteit van de armbanden, ik heb kraaltjes, die is zeer goed.

28. heinäkuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Nadat we de verkeerde maat hadden…

Nadat we de verkeerde maat hadden besteld hebben we het artikel teruggestuurd en binnen 2 dagen een nieuwe in huis echt top service

28. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose

Bedankt voor je top review, Richard!✨
Super om te horen dat het omruilen voor de juiste maat zo razendsnel is gegaan. 🔄
Graag tot de volgende keer! 💎

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin