Reballers Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden met mijn aankoop bij Reballers. De scheenbeschermers zitten comfortabel, voelen stevig aan en zijn van goede kwaliteit. De levering was snel en alles kwam netjes verpakt aan. Zeker een g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn scheenbeschermers waren mooi op tijd afgeleverd! Ook zijn de scheenbeschermers top kwaliteit ze zakken niet af en ik voel ze bijna niet zitten wat me vrijer laat voetballen. Dus ik raad Reballers... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Nog steeds niks ontvangen, wacht al paar dagen op onderzoek vervoerder. Toch contact gehad met reballers en sturen mij alvast in afwachting van de eerste levering een tweede set toe. In dat geval prim... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Kaikki arvostelut

44 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top bedrijf!

Mijn bestelling was super snel geleverd, binnen 1 dag. De scheenbeschermers waren ook echt topkwaliteit. Echt een top bedrijf!!

12. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Mijn zoon heeft een bestelling gedaan…

Mijn zoon heeft een bestelling gedaan op 2 oktober! Helaas was hij vergeten het huisnummer in te vullen bij het adres, hier zo snel mogelijk achteraan gemaild, helaas geen contact te krijgen! Geen antwoord geen verzendbevestiging, alleen een bewijs van verzending en betaling, hoe gaan we dit oplossen, aangezien ik zie dat er op deze site wel gereageerd word! En nee ook geen mail in spam of ongewenst.. willen jullie dit netjes oplossen? Bedankt!

2. lokakuuta 2025

Beste Miranda,

We zien geen mail van u in onze inbox. Wilt u uw bericht (met ordernummer en huisnummer) opnieuw sturen naar inforeballers@gmail.com?
Normaal reageren we dezelfde dag en gaat de bestelling meteen met de post mee. Zodra we uw gegevens hebben, lossen we het direct op en gaat uw pakket vandaag nog de deur uit.

Onze excuses voor het ongemak.

Ik heb twee ingebouwde…

Ik heb twee ingebouwde scheenbeschermers besteld. Er staat dat het één maat is, maar dat is niet het geval. Dus de scheenbeschermers wil ik weer retourneren, echter krijg ik maar geen gehoor van de klantenservice. Al tot 3 keer toe contact proberen te zoeken via mail en contact formulier op de website.

7. lokakuuta 2025

Beste Piet,

U heeft een mail ontvangen met de instructies.

Saanut 1/5 tähteä

Ik wil iets retourneren maar ik heb al…

Ik wil iets retourneren maar ik heb al 2 mails gestuurd en ze reageren niet eens

25. elokuuta 2025

Hi Ruben,

Waarschijnlijk is onze eerdere mail met instructies in je spam terechtgekomen.

( opgelost )

Beste Ruben,

De retour is inmiddels volledig verwerkt en het bedrag is teruggestort op je rekening. Bedankt voor je review, zo kunnen we ons blijven verbeteren.

Saanut 2/5 tähteä

Bestelling niet compleet

Bestelling niet compleet. Na enige tijd reactie op mijn mail. Na veel verschillende mails en toezeggingen is er een oplossing gekomen.

24. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Reballers

Bedankt voor het plaatsen van je review, Karen.
Je had bij ons de ingebouwde scheenbeschermers besteld, inclusief de gratis gripsokken (maat 41-46). Helaas was er iets misgegaan waardoor de gripsokken niet goed in de bestelling waren doorgekomen.
We wilden deze alsnog naar je opsturen, maar ontdekten toen dat ze niet meer op voorraad waren. Daarom hebben we het bedrag ter waarde van de gripsokken netjes teruggestort op je rekening.
Fijn dat je ons hiervan op de hoogte hebt gebracht, zo kunnen we dit in de toekomst voorkomen.

Positief

Ik heb een winactie gewonnen en reballers stuurde mij de mini shin pads en de gripsokken.
Heel goede service snel geleverd en fijne communicatie.
Ook spelen ze heel comfortabel!

17. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin