Super zufrieden. Geiles Shirt, was auf der offiziellen Homepage längst ausverkauft war für einen fairen Preis erhalten. Qualität ist super, Original Etikette alle erhalten. 5/5 ⭐️ *Jungs/ Mädels,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat een leuke website! Was opzoek naar een speciaal shirt van de Dominicaanse republiek en hier bij globalsoccer gevonden. Was eerst geen voorraad, via Instagram snel contact gehad met de vraag wannee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Købte to trøjer fra selskabet. Den ene trøje var tydeligvis produceret af den dårlige meter af stoffet. Globalsoccer kan ikke være ansvarlig for en dårlig produktion. Mén de var i høj grad ansvarlige... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gezeik door dpd as usual Jeffrey heeft mij uitstekend geholpen en alles tot de laatste minuut gecheckt. Maar heel eerlijk Jeffrey een andere bezorgdienst zou beter zijn voor t bedrijf just saying
Yritys on vastannut
Bij Globalsoccershop draait alles om passie voor voetbal. Wij bieden een breed en uniek assortiment aan voetbalshirts van clubs en nationale teams van over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar dat ene zeldzame retroshirt of het nieuwste special edition shirt van jouw favoriete club uit Mexico, bij ons ben je aan het juiste adres!
Zuster van Donkstraat 13, 4341LS, Arnemuiden , Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä globalsoccershop.nl
Ik had echt een shirt nodig van afgelopen seizoen van mijn clubbie uit Spanje. Was nergens te vinden in mijn maat behalve hier.
Maar ik dacht laat me eerst even checken of het allemaal klopt want er zijn genoeg neppe verkopers. Dus op insta berichtje gestuurd en kreeg gelijk antwoord. Met foto's van het shirt omdat ik zeker wou zijn.
Service was dus al top vanaf het begin. Gelijk besteld en via DHL binnen gekregen in 3 werkdagen + 1 voor de bezorging. Is een prima snelheid al zeg ik het zelf.
Shirt was inderdaad orgineel nog in de verpakking gesealed vanuit de leverancier/fabriek. Geweldig! Ik kon ook duidelijj verifieren dat hij echt is, omdat ik letterlijk die shirt al had gekocht in de orginele winkel afgelopen zomer. Wou er alleen nog 1 voor in de toekomst als die van mij stuk gaat.
Ik raad deze site zeker aan als het gaat om niche voetbal shirts. Ik zal hier zeker vaker bestellen als er iets gaafs op staat.

Vastaus yritykseltä globalsoccershop.nl
Niche shirt dat ik zocht hier gevonden en besteld. Authentiek product, netjes in de brievenbus geleverd met track & trace.

Vastaus yritykseltä globalsoccershop.nl
Top never arrived . Tried calling and only ever get a message to leave all your details .

Vastaus yritykseltä globalsoccershop.nl
Shirt van kaap verdië was goed aangekomen net op tijd voor de wedstrijd goeie kwaliteit.

Vastaus yritykseltä globalsoccershop.nl
Leider gab es Probleme bei der Zustellung durch DPD. Jeffrey vom Kundenservice hat sein Bestes gegeben, dass die Lieferung doch noch zugestellt werden konnte. Super Abwicklung. Vielen Dank

Vastaus yritykseltä globalsoccershop.nl
Salut Jeffrey,je viens de recevoir mon maillot et mes accessoires,tout vas bien,tout est beau et de bonne qualité ! Je recommande globalsoccershop !!Merci

5/5 ⭐️
*Jungs/ Mädels, wenn ihr nach Deutschland schickt, bitte nutzt nicht DPD, die sind echt schlecht - Danke. :)

Vastaus yritykseltä globalsoccershop.nl
Versand ging schnell. Qualität des Trikots aber ungenügend, kann der Händler aber nichts für.
Für die Retoure werden 8€ verlangt was ich als sehr happig empfinde, gerade bei Initialen Versandkosten die schon recht hoch wären.

Vastaus yritykseltä globalsoccershop.nl
Zoals altijd heb ik leuke en originele shirts besteld en ontvangen. Communicatie en levering verloopt zoals altijd vlekkeloos...