Coop Nordjylland har et samarbejde med Ready2Clean gennem længere tid. Her må vi bare sige vi aldrig har haft et bedre samarbejde end med Ready2Clean, service niveauet er i top, hurtig og effektiv res... Näytä lisää

Fantastisk service og meget arbejdsomme folk. De arbejder næsten på alle tidspunkter af døgnet. De fik vores gamle gulvtæpper og stole til, at se helt nye ud igen. Vi bruger dette firma, som fast re... Näytä lisää

We have customers with Ready2clean in Ikast since 2023 and they have always held their end of the bargain. Last week we had a end cleaning because of moving and the two women who (thank you Janina) di... Näytä lisää

Siden Ready to Clean startede, har vi benyttet os af deres tjenester. Vi har altid været mere end tilfredse:-) Står vi i en situation, hvor vi mangler øjeblikkelig assistance: Ready to Clean kan... Näytä lisää

1. Siivouspalvelut

Velkommen til Ready2Clean Vi er et veletableret selskab, med stor erfaring fra branchen som fundament, og med stabile prøvede kræfter på alle vigtige poster. Vi har en begrænset personaleudskiftning, der sikrer dig kvalitet og sikkerhed, når du vælger os som jeres nye leverandør af diverse facility løsninger.

3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Virker meget tilfældigt og…

Virker meget tilfældigt og uprofessionelt den måde vi har fået gjort rent i vores sommerhus. 3 gange skulle de ud i huset før det var godkendt.

5. huhtikuuta 2024

Hej Thomas

Jeg beklager din oplevelse

Ready2clean

Betalte ekstra for manglende rengøring

Jeg havde booket Ready2Clean til at stå for rengøringen, inden jeg skulle flytte ind i min nye bolig.

Da jeg ikke selv kunne være i boligen den pågældende dato, aftale jeg en række specifikke rengøringsopgaver med en medarbejder fra Ready2Clean, som bl.a. inkluderede rengøring af køkken og badeværelse samt vinduespudsning udvendigt og indvendigt. Her bad jeg om et prisestimat, som lå på 1.500-2.000 kroner.

To dage senere møder jeg op i boligen blot for at konstatere, at der stort intet er gjort rent. Vinduerne er snavsede, emhætten i køkkenet er stadig møgbeskidt, og brusenichen er stadig fyldt med kalk.
Prisen for denne manglende rengøring? 2.561 kr.

Uden sidestykke det mest uprofessionelle rengøringsfirma, jeg nogensinde har haft med at gøre.

6. marraskuuta 2024

Hej Thomas

jeg beklager din oplevelse og vi har strammet op i systemerne fremadrettet

Ready2clean

Ødelagt teltdug efter vask..

Ødelagt teltdug efter vask... Mit eget ansvar ja men har du vasket den sammen med noget andet... Det er hverken lynlås eller vinduer der er ødelagt ... Du burde kompensere for tabet af teltet... Og di det mindste sige det så man ikke står på campingpladsen med et ødelagt tag
Skulle ha taget mod betaling via faktura og ikke sorte penge
Så har du aldrig fået en krone...
Hilsen
Torben

15. maaliskuuta 2024

Hej Torben

Du har fået at vide fra starten at det var på egen ansvar, gamle møre telte kan ikke altid klare en rens og det var du informeret om.
Sorte penge ved jeg ikke noget om vi har en faktura på arbejdet hvis du mangler den så sender vi den selvfølgelig til dig

Virkelig god oplevels

Havde besøg af virkelig dygtig og behagelig rengøringsassistent. Hun ordnede hele lejligheden og var taget afsted igen efter jeg var en tur ved lægen. Meget behagelig oplevelse

28. helmikuuta 2024

Hej Rasmus

Tusind tak for den fine anmeldelse

Dårlig slutrengøring af min lejlighed

Dårlig slutrengøring af min lejlighed, da jeg måtte betale for en ny rengøring af hele lejligheden fra andet firma og endda selv inden havde brugt flere timer på rengøring efter rengøringsfolk havde været ude fra ready2clean, da der hverken var afkalket på badeværelse eller rengjort ved vinduer og ved de fleste steder og kroge i lejligheden eller hems samt bjælker i loftet mv. var støvede.

Træls oplevelse, men ready2clean gav efterfølgende afslag i prisen. Vil dog ikke anbefale til andre.

11. lokakuuta 2023

Hej Mathias

Jeg er glad for du er blevet kompenseret, men selvfølgelig ked af vores folk ikke leverede det ønskede resultat første gang.

Ringe kvalitet

Ringe kvalitet. Gulvet ikke vasket - bare tørret over.
Generelt var der ikke tid nok for de folk, der kom ud.

30. tammikuuta 2024

Hej Steffen

Jeg undskylder for den dårlige oplevelse

Ready2clean

Pretty lousy and unprofessional service…

Pretty lousy And unprofessional service lost around 200 of kitchen towels, without any apology or compensations, (still got billed )untrained staff had no clue how the system even works that they are supposed to pick up dirty wash, no laundry bags in general just stay away from this company, the service provided is awful

2. helmikuuta 2024

Useriøst firma med opdatering

Indledningsvist gik kontaktet super godt til Esbjerg afdelingen og jeg blev lovet at blive lagt ind i deres faste kalender til vinduesvask hver 4. uger

Der skal dog pointeres følgende.
Indledende kontakt juli måned og første vask blev udført slut oktober.

Efterfølgende har firmaet ikke været forbi og det har ikke været mulig at komme i kontakt med firmaet via deres kontakt email eller kontakt form fra deres hjemmeside.

Dybt useriøst og kan kun sige, at de andre anmeldelser har ret i deres vurdering

//// Opdatering;; Tak for svaret her inde. Kan desværre se jeg forsat ikke har fået respons på Email som er sendt direkte til kontaktpersonen i Esbjerg (Vis navn jeg åbenbart ikke må skrive her inde) ift. den indledende booking. Kan jeg forvente svar her på? Og kan jeg forvente besøg fremadrettet eller er jeg taget ud af systemet?
Opdateret d. 6/11-24;; Firmaet ønskede jeg fjernede kontakt personens navn i anmeldelsen men har ikke forholdt sig til indholdet om manglende kontakt eller manglende besøg. Så 0 stjerne burde være muligt

6. marraskuuta 2024

Hej Frank

beklager din oplevelse, vi har efter din anmeldelse tjekket op på vores kontaktmail og fundet en fejl på den og det skulle nu være rettet.

Ligeledes må jeg også beklage vi ikke har været ved dig rettidigt, vi har været lidt nede med mandskab og vi har nu mandet op så vi er klar til det nye år.

Håber du får et dejligt 2024

Værste service til dato jeg har oplevet…

Værste service til dato jeg har oplevet i en servicevirksomhed!!!

Der er gentagende gange ikke blevet gjort andet end at sprøjte lidt vand på vinduerne, svarer til det samme som lidt regnvejr, derudover er de ikke til at komme i kontakt med og fjerne mig fra deres system, men vil gerne sende en rykker på manglende betaling!

Undgå denne scam virksomhed!!!

11. tammikuuta 2024

Hej Lasse

Der er ikke gjort noget som vi ikke har informeret om, vi vasker vinduerne med børste og derefter skyller vi dem med rent vand, de første par gange kan det godt se lidt beskidt ud, og vi kommer gerne og laver en ommer, alt er kommunikeret da du bestiller varen, at du skal betale for en ydelse er vel kun fair, om vi er en scam virksomhed ved jeg ikke, vi har eksisteret i 10 år har 150 medarbejdere og har overenskomst med 3F og en sund egenkapital, og vi er altid til at tale med :o) med dialog udenom sociale medier kommer man langt :o), giv os et kald så tager vi en snak om det 86800039 vi sidder ved telefonerne fra 800-1600

Under al kritik

Vi har i december bestilt en flytterengøring af vores 59 m2 store 2-værelses lejlighed. Inden vi accepterede tilbuddet fik vi tilsendt en pdf-fil hvor vi kunne se præcis hvad en flytterengøring indebærer. Her var i alt 18 punkter.

Da vi efterfølgende, dagen før flyttesyn tager ud til lejligheden for at tjekke om der er blevet gjort rent, er vi meget uforstående overfor den rengøring der er blevet udført, eller mangel på samme. 14 ud af de 18 punkter er ikke blot udført med væsentlige mangler med er slet ikke udført. Der er blevet støvsuget, vasket gulv, døre er tørret af og forsiden af radiatorer er tørret af. Det er det. Her er de punkter som vi i tilbuddet er blevet lovet ville udføres, men som ikke er blevet udført.

Alle vandrette flader aftørres - Der ligger skidt og krummer på køkkenbordplade og i vindueskarme.

Bordplade og vask med armatur i køkken rengøres - Vasken er plettet med en hvid væske af en art.

Afkalkning/rengøring af alt i badeværelse - Vi er indforståede med at kalkpletterne på gulvet har været svære at fjerne, men brusehovedet er slet ikke forsøgt rengjort.

Ventilations studser rengøres (Ventilations indblæs og udsug, klapventiler mm. støvsuges med børstemundstykke og aftørres) - udsugning på badeværelse er helt blevet overset, der er en hel ring af støv i denne.

Køle/fryseskab rengøres ind- og udvendigt. (Enheden rykkes ud, skabssider, væg og gulv rengøres) - fryser er ikke engang blevet åbnet, denne er beskidt og er ikke afrimet.

Komfur/ovn rengøres indvendig og udvendig. (Enheden rykkes ud, skabssider, væg og gulv rengøres) - komfur er ikke rengjort, der er fortsat skidt rundt omkring kogepladen. Ovn er ikke rengjort. Komfuret er slet ikke rykket ud, og da vi rykker det ud vælter det ud med skidt. Der er meget beskidt bag komfuret.

Emhætte rengøres ind- og udvendigt. - Vi har ikke kigget indvendigt, men da den ikke engang er rengjort udvendigt tvivler vi på at den er rengjort indvendigt.

Alle skabe afvaskes ind- og udvendigt. - Samtlige køkkenskabe er ikke rengjort indvendigt, der ligger skidt og krummer i alle skabe.

El-kontakter, antennestik, dørtelefoner etc. rengøres. - El kontakter og antennestik er ikke rengjorte, der er støv og skidt der ikke er fjernet.

Fodlister, gerichter og karme afvaskes. - I stuen hænger der en eller anden klump sort klister fast på fodliste.

Væg- og loftarealer afvaskes. - Dette er ikke gjort i nogle rum.

Vinduer/døre rengøres (inkl. Gummilister, falser mm.) - Gummilister omkring vinduerne fremstår med skimmelsvamp. Vinduer og karme er ikke rengjort.

Vinduer og døre pudses indvendigt. - dette er ikke gjort. Der ses støv og fedtede fingre på alle vinduer og hoveddør.

Køkken rengøres. - Ovnen er ikke rengjort, der sidder tydelig skidt rundt i kanten af ovnen.

Vi har forsøgt at kontakte virksomheden flere gange ang. dette nu, både telefonisk og pr. Mail, uden held. Vi har dog modtaget betalingspåmindelse, men når vi forsøger at svare på denne mail mislykkes det, da det er en No-reply mail.

Vi har billeder af det hele, disse har vi også sendt i en mail til virksomheden, men som sagt er der ingen respons fra deres side.

Vi er meget rystede over mangel på service og er meget skuffede over at den aftale vi har indgået med virksomheden ikke er blevet overholdt. Vi har hvertfald ikke fået hvad vi er blevet lovet, og har måtte være nødsaget til selv at tage fri for arbejde for at i sidste øjeblik inden flyttesyn at udføre arbejdet.

Da de ikke vil svare på mails eller telefonopkald, vælger jeg at dele vores oplevelse her, og håber at de vil imødekomme en løsning på problemet, da vi ikke har fået den rengøring vi er blevet lovet.

11. joulukuuta 2023

Hej Catrine

jeg må beklage at vi ikke har modtaget dine mails og telefonopkald, kan se min administrator har svaret dig og holdt dig skadesløs, vi sidder klar på vores hovednummer 86800039 fra 8-16 hver dag

se svar fra vores personale, håber det er et plaster på såret.

Det er virkelig beklageligt, at den e-mail er havnet i "junk" mail.

Efter at have gennemgået billederne, er jeg fuldstændig enig i, at rengøringen ikke er blevet udført som forventet. I skal selvfølgelig ikke betale for dette. Jeg vil straks tage kontakt til mit personale, som har været ansvarlig for opgaven.

-Svar fra Ready2clean-

"Jeg beklager dybt, at rengøringen ikke er blevet udført som lovet, og jeg vil kreditere det fulde beløb. Det er beklageligt, at vores personale ikke har levet op til den service, I blev lovet."

Mindre end en stjerne fra mig

Mindre end en stjerne fra mig. Jeg føler mig bondefanget af Ready2clean. Jeg har haft rengøring i mit hjem i sommer. 1 gang. Får stadig rykker fir faktura. JEG HAR BETSLT. det har jeg vist gået bekræftet af chefen 6 gange. Men de har altså igen i dag sendt en rykker. Så bestil dem ikke til rengøring for nogen. I slipper ikke ud af deres spind igen

28. joulukuuta 2023

Hej Hanne

der er ingen binding på vores rengøring, men vi skal nok lige tjekke op på det her så vi kan få styr på dette, jeg skriver herinde når vi lige har fundet hoved og hale i det hele.

Manglende kvalitet

Kun overfladisk rengøring, men det kan nok ikke være anderledes, når der kun bruges ca. 1 time (til 600kr), og når der kommer skiftende medarbejdere

18. joulukuuta 2023

Hej Torben

Vi prøver og gøre vores bedste, der er sat 1 time og 15 min af til opgaven men er ked af vi ikke har levet op til forventningerne.

Rigtig god service

Rigtig god service, professionelt arbejde. Pris matchede aftalte og mere til. Venlig betjening af Anne Mette, Malene og især Thomas.
Vil bruge Ready2clean igen.

11. joulukuuta 2023

Hej Torben

Tusind tak og tak for et godt samarbejde

Det er meget utilfredstillende

Det er meget utilfredstillende - helt basale ting bliver ikke rengjort, og trods gennemgang adskillige gange er det ikke blevet bedre.

15. syyskuuta 2023

Hej FGU Odder

Vi har dialogen igang på denne opgave og vi forholder os professionelt til den.

hav en dejlig dag

Rengøring??

Vi havde bestilt slutrengøring efter mere eller mindre totalrenovering af vores hus, således et hus uden møbler eller andet der skal flyttes eller er i vejen. Af særligt kritisable punkter er, at vinduerne ikke er gjort ordentligt rene (der er byggestøv rundt i karmene), overflader er ikke tørret af over alt (flere steder herunder i skabe ligger savsmuld), gulvene var så beskidte at vores barn blev helt hvid/grå på maven af at krybe rundt. I min optik bliver det ikke nemmere end at gøre rent i et hus uden møbler, men READY2CLEAN formåede ikke at løfte opgaven - dette endda til trods for, at man da bestemt får lov at betale for deres ydelse. Kan på ingen måde anbefale firmaet.

28. marraskuuta 2023

Hej Marie

Vi har desværre ikke løftet opgaven på denne helt så tilfredsstilende som ønsket, ville ønske du havde kontaktet os med det samme efter endt rengøring så ville vi selvfølgelig have været forbi igen og rettet op, vi kan desværre ikke tjekke op på alle medarbejdere og stoler selvfølgelig på de udfører arbejdet tilfredsstillende.

men beklager endnu engang

Skuffende rengøring og manglede svar

Opdatering:
De har nu ringet og undskyldt for den dårlig oplevelse vi har haft og givet os det fulde beløb tilbage, men det har taget for lang tid, så derfor kan de kun få 3 stjerner.

De skulle rengøre to rum, køkken og badeværelse, i forbindelse med at vi skulle fraflytte vores lejemål.
Det startede med at de ikke kom til den aftalte tid, men var en hel time forsinket uden varsling. Vi ringede til dem for at hører hvor de blev af, men ingen tilbagemelding …
Badeværelset var efter vores vurdering godt rengjort.
Men køkkenet var kun rengjort delvist godt, her er et uddrag af vores mail til READY2CLEAN, som de stadigvæk ikke har svaret på:

Hej,

Nu har I været og gør rent hos os.

Badeværelset kan vi ikke sætte en finger på.

Men der imod køkkenet, er der flere ting der ikke er i orden:
Køkkenbordet var drivvådt, hvilket som vist på IMG_1934, hvor man kan se at bordpladen har taget skade, hvilket gør at lågen ikke kan lukkes uden at den skal presses.
IMG_1936 viser hvordan at ovn skuffen sidder skævt
IMG_1937 viser håndtaget, som ikke er gjord særligt godt rent
Lågerne og håndtagene er ikke blevet taget godt nok, der er flere steder hvor der er pletter, se IMG_1935, toppen af skabene er stadigvæk fedte.

Så vi mener ikke at I har leveret det aftalte, hvad er jeres kommentar til dette?

22. elokuuta 2023

Hej

Tak for anmeldelsen den har vi lært af og noteret os de fejl der er begået