slecht digitaal platform. opvragen data en vervolgens downloaden duurt 20 minuten, waarna het ophalen niet lukt. de volgende dag kun je gewoon het hele circus opnieuw invoeren. niet over nagedacht. W... Näytä lisää
4x verzoek moeten doen, stukken via mail opgestuurd en dan wordt aangegeven dat ze niet bij mijn dossier zijn gevoegd. Geprobeerd klacht in te dienen via klachtenformulier maar deze krijg je niet ver... Näytä lisää
Ik had een vraag over polis van mijn vader van 92 jaar oud, die niet meer aanspreekbaar is. Kan alleen een antwoord krijgen als hij aanwezig is en aan de telefoon kan komen, helaas is hij niet aans... Näytä lisää
Nog niet eens 1 ster waard. Niet direct bereikbaar, alles moet via Unive als tussenpersoon. Hebben de verkeerde brief gestuurd over een uitvaartverzekering, en nu blijken mijn kinderen ineens nie... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Na scheiding verzochten mijn ex en ik
Na scheiding verzochten mijn ex en ik
om onze lijfrente voor ieders helft maandelijks uit te keren, een fluitje van een cent? Vergeet het maar: 7 maanden en ik weet niet hoeveel klachten later
is het nog niet geregeld! Zelfs onze gerenommeerde adviseur krijgt het niet rond. Wat een door en door verrot bedrijf !!! Misschien het programma
Radar er maar eens op af sturen ?
Slordige administratie en onmenselijke behandeling
Op 1mei is door mijn hypotheekverstrekker bericht gedaan aan Reaal ivm een uitkering (aflossing op hypotheek) uit een overlijdensrisicoverzekering. Begin juni nog niets gehoord dus maandag 3 juni gebeld met de klantenservice. Daar wordt mij dus verteld dat er geen gegevens bekend zijn van mijn overlijden man en mij.. bovendien kwamen ze bij het checken van de postcode uit op de gegevens van de oude bewoners. We wonen hier al sinds 2007. Maandag na het telefoongesprek de polis gescand en gemaild, er werd toegezegd dat ik de andere dag bericht zou krijgen. Niet dus. Woensdag 5 juni weer gebeld, nog steeds niets bekend. Na lang aandringen zag de medewerker wel mailtjes waar dus niets mee gedaan is. Nu wordt het dus pas opgepakt en dan krijg je een standaard mail dat de termijn van afwikkelen ongeveer 5 weken bedraagt... vanaf nu dus. Ik heb wel laten weten dat ik dit schandalig vind!
Reaal mist de de aansluiting met de realiteit
De levensverzekering wordt niet uitbetaald; na 35 jaar de premie te hebben betaald, de garantie dat er binnen 5 weken een uitbetaling zou worden gemaakt, is er nog steeds niets uitbetaald. Als je na 30 minuten in de wacht iemand aan de lijn krijgt dan is er begrip MAAR helaas, de woorden van de medewerkers, ik zie dat u alles netjes heeft ingeleverd maar ik weet niet waarom de betaling niet geaccordeerd. Elke dag bel ik, en niemand mag je doorverbinden met de verantwoordelijke afdeling.
Concreet: De app Mijn Reaal geeft verkeerde informatie, de wachttijd om iemand te kunnen spreken is onaanvaardbaar en het nakomen van de gemaakte afspraken wordt compleet genegeerd.
Ook een hele slechte ervaring met de…
Ook een hele slechte ervaring met de uitkering van een uitvaartpolis. Er wordt een termijn aangegeven van 5 weken, we zitten nu bijna op 12 weken en er is nog niets uitgekeerd. Bij een telefoontje 2 weken geleden werd aangegeven dat het was blijven liggen!!!??? Maar geen reden om haast te maken. Wat extra pijnlijk na een overlijden van een dierbare.
Wat een oplichters ...
Wat een oplichters .... maanden bezig om je "eigen" geld terug te krijgen.... inmiddels 2 uitvaarten uit eigen zak kunnen voorschieten..... ik zeg Reaal regelt het allemaal.... NIET DOEN..
Martin van Geenen
Reaal niet in staat om verplichtingen na te komen?
Reaal is een bedrijf dat alleen maar aan zich zelf denkt en de klant steeds maar weer aan het lijntje houd. Polis beëindigd nadat we 30 jaar betaald hebben. Moet nu uitbetaald worden maar dan komt Reaal met een scala aan hindernissen. Steeds weer iets anders wat de klant moet doen. Als je belt krijg je na lang wachten iemand aan de lijn, die aangeeft dat in het kader van terrorisme je van alles moet doorgeven. Raar aangezien ze ons wel konden vinden voor de premie en nu niet in staat zijn om het geld weer op deze rekening over te maken. Steeds maar weer smoezen, krijg steeds meer het idee dat ze niet in staat zijn hun verplichtingen na te komen.
Als ik 0 sterren zou kunnen geven was…
Als ik 0 sterren zou kunnen geven was dat beter. Ben ook al weken bezig om de uitvaart polissen van mijn moeder uitgekeerd te krijgen, er gebeurt niets. Te weinig personeel is het excuus, moeten wij niet aan onze verplichtingen voldoen, ben benieuwd hoe de reactie dan is. Hoe moet de uitvaart onderneming betaald worden?
Reaal doet ongelooflijk lang over uitkeren waar je recht op hebt.
Hier gaat mis wat er, zo te zien, met de anderen ook mis gaat. Wacht al ruim 2 maanden op uitkering. Ik bel ze wekelijks en dan zeggen ze: ja het staat klaar; begrijp niet dat er nog niet is overgemaakt. En nu misschien maar eens dagelijks bellen.
overlijdens verzekering…
Als je voor een overlijdens verzekering maanden moet wachten op uitbetaling van de uitkering. Kan ik het gelukkig betalen maar andere zullen in de problemen komen door deze organisatie. Als het kan verzeker je nooit bij deze partij.
2 maanden bezig om twee uitvaartpolissen uitbetaald te krijgen.
Nu al 2 maanden bezig om twee uitvaartpolissen uitbetaald te krijgen. De uitvaartonderneming moet ook betaald worden, maar dat zal ze een biet wezen. Gewoon een oplichtersbende, telkens zeggen ze dat het volgende week afgehandeld wordt. Ben het een beetje zat aan het worden. Moet echt nu een keer worden afgehandeld, anders ga ik stappen ondernemen. NOOIT een polis bij REAAL nemen.
Wil begrafenispolissen afkopen
Wil begrafenispolissen afkopen. Tig aantal mails gehad dat ik me moest identificeren, dit nu al 3x gedaan, maar ze blijven maar emails sturen. Als je belt krijg je een keuze menu, waaruit je niet weet hoe je bij klantenservice moet komen. Op mails wordt niet gereageerd. Ze moeten nog 1 polis uitbetalen en dan hoop ik nooit meer met dit bedrijf te maken te hebben. Wat een toestand!😡
Verzuim tot uitkeren van polis
Er staat nog een polis bij reaal die ze moeten uitkeren. Mijn man is in 2022 overleden zijn ex had alle documenten nog. Ik heb in febr.2024 alles kunnen opsturen want ik wist dit niet eerder. Heb inmiddels alweer 3x gebeld. Ze hebben tot op heden nog niets overgemaakt komende week ga ik de advocaat benaderen. Toch erg dat het zo moet!! En zo hoog is het bedrag niet.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. We zijn 5 maanden bezig om ons geld over te zetten naar een ander bedrijf. Alle mails beantwoord, alle documenten ingeleverd, tig keer opgebeld. Ze blijven zeggen dat ze protocollen moeten volgen. Dit hebben we gedaan zoals ze gevraagd hebben, maar ze DOEN NIETS. Dit bedrijf mag opgeheven worden. Er staan niet voor niets zoveel 1 sterren hier.
Zielig
Bezig met uitbetalen lijfrente polis overleden zus van mijn vrouw November j.l en ze proberen alleen maar om het uit te stellen, schandalig bedrijf. Update 17 april: vanwege personeelsgebrek kan het nog 12 weken meer duren. Wat een ...... bedrijf
Tja 1 ster is al teveel
Tja 1 ster is al teveel. Als er betaald moet worden of er wordt minder premie ontvangen duurt het maanden voordat het wordt geregeld,
Vorige jaar hebben we er maanden over gedaan om het geld van de vrijgekomen polis te ontvangen. Tja en maar rente vangen over mijn geld!
Na een hypotheekrente wijziging veranderde de premie in Oktober 2023.Reaal heeft er 5 maanden over moeten doen om het aan te passen. Elke maand innen ze 301,= in plaats van de afgesproken 55.05 en je raad het al de rente gaat naar Reaal ...
Nu het aangepast is en we de polis thuis hebben schrijven ze nog steeds verkeerde bedragen af die we maar terugboeken en vervolgens handmatig de juiste bedragen overmaken.
Maar o nee dan snappen ze het helemaal niet meer en krijg je overzichten waar overboekingen op ontbreken.
Sorry maar denk dat er mensen werken die niet kunnen nadenken en maar klakkeloos op systemen af gaan.
Geen wonder dat men slecht bereikbaar is als je de dingen niet in één keer goed doet dan kom je om in het werk.
Gelukkig is de levensverzekering gekoppeld aan een hypotheek en mag de bank zijn best doen om het geld te ontvangen ik heb weinig vertrouwen in Reaal maar zit er mooi mee opgescheept.
Nu zijn we weer zowat 3 weken verder
Nu zijn we weer zowat 3 weken verder. Vorige week weer aan de telefoon gehangen met Reaal over de uitvaartverzekering. Kreeg een dag later een mail voor online identificatie .Dat gedaan en kreeg bericht dat het succesvol was afgerond .En dan staat er gelijk bij... Heeft u om een wijziging of een uitkering gevraagd en hebben wij nog meer informatie nodig? Dan laten wij dit zo snel mogelijk weten. U hoeft zelf geen contact met ons op te nemen, wij nemen uw verzoek automatisch weer in behandeling. Ze willen helemaal niet dat je contact met ze opneemt. Begrijpen ze dan niet dat het om een overlijden van een dierbare gaat? Vanmiddag op de site van Reaal een klacht ingediend...En niks van gehoord. Wat is dit toch voor een bedrijf...We zij al ruim 7 weken bezig om het geld van de verzekering te krijgen. Als het nog langer duurt zoeken we het hogerop. Niemand moet nog een verzekering bij Reaal nemen...Ze behandelen de mensen als derderangs burgers
Wolven in schapskleding
Dit bedrijf haar ingehuurde zogenaamd onafhankelijke schade experts bedonderen om er zelf beter van te worden verkeerskachtofers en onthouden ze bewust de de door wel onafhankelijke specialisten geadviserde nodige nazorg.
R.j.s. vink
Probeer contact te krijgen
Probeer contact te krijgen, dat is onmogelijk lijkt het.
Mijdt Reaal
Ga niet in zee en zeg uw betrkkingin op met bedrijven die zich schuldig hebben gemaakt aan aandelenlease en woekerpolisschandalen
Reaal
Reaal, het meest klant ONVRIENDELIJKE bedrijf welke ik gesproken ooit heb.
Kunnen niets voor mij betekenen nu ik een adres wijziging voor mijn dementerende moeder wil doorgeven