Randomshop.dk Arvostelua 2 108

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg købte en drone, som jeg ikke kunne give i gave fordi oplysningerne på hjemmesiden var mangelfulde, det indrømmer de, alligevel kommer jeg til selv at betale for retur forsendelsen, det kalder jeg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg måtte returnere mit køb og kontaktede virksomheden hurtigst muligt og forklarer oversagen. De oplyste at varen desværre allerede var sendt men at jeg kunne gå til pakkeshop og få det sendt retur t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte julegave Den blev forsinket i julegaveræset. Men Randomshop svarede hurtigt både på telefon og mail og sendte en ny pakke, der nåede frem inden jul og den første pakke kunne ryge retur da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en god oplevelse da jeg handlede julegaver. Efter jul var der en gave der skulle byttes, det fik jeg kyndig hjælp af af en meget venlig medarbejder, som guidede mig igennem. Så helt igennem... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lahjatavaraliike

Tietoja yrityksestä Randomshop.dk

Yrityksen kirjoittama

Vi vil være din foretrukne gadget- og gavebutik. Stedet du kigger for at finde de nyeste og fedeste legetøj, gadgets og fede gaver. Vi har en unik og inspirerende webshop, hvor vores mål er at give dig en god og anderledes brugeroplevelse. Hos Randomshop tilbyder vil følgende: - Dag til dag levering - 365 dages fuld retur - Gratis fragt - Skarpe priser
Se mere på vores hjemmeside:
www.Randomshop.dk

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Hej Bjarne

Hvor er det bare skønt at høre — tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner på Trustpilot 🌟
Det betyder virkelig meget for os!

Rigtig god dag til dig 🌿

Rigtig god hjemmeside

Rigtig god hjemmeside, som er nem at finde rundt i.
Hurtig levering og varen var rigtig fin

29. syyskuuta 2025

Hej Per

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at du synes hjemmesiden er nem at bruge, og at du er tilfreds med både levering og vare.

Rigtig god dag til dig 🌿

Saanut 2/5 tähteä

Lang leveringstid

Bestilte udendørs solcellekugler d. 01.06.25, der først kom d. 05.09.25.
Måtte selv rette henvendelse til virksomheden, da der ikke kom besked om den lange leveringstid.

3. syyskuuta 2025

Hej Louise

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget den lange leveringstid på dine solcellekugler. Ved bestilling stod der levering i august, men desværre fik vi først varerne hjem fra leverandøren d. 3/9, hvorefter vi sendte dem samme dag.

Vi forstår din frustration over, at du ikke modtog information undervejs, og vi tager din feedback til os, så vi fremover bliver bedre til at holde vores kunder opdateret, når der opstår uventede forsinkelser.

Saanut 1/5 tähteä

Godt nok ik i orden

Godt nok ik i orden. Jeg har bestilt en MacBook oplader fordi jeg skal til at starte i min skole, men der går 1 måned og jeg kan ligeså rolig mærke at den begynder at fungere mindre og mindre. Nu er jeg nået til det punkt hvor den slet ikke fungere. Jeg har endda passet rigtig godt på den og den har haft sit helt eget rum i tasken. Kvaliteten må i gerne lige få styr på, så jeg ikke står og har misted 300kr på en oplader for en måned

11. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Catarina

Vi er kede af at høre, at opladeren ikke lever op til forventningerne. Vi har desværre ikke hørt fra dig tidligere, men vi vil naturligvis gerne erstatte den defekte oplader.

Skriv venligst til os på kundeservice, så sørger vi for en hurtig løsning. Vi håber, du vil overveje at opdatere din anmeldelse, når sagen er løst.

Alt var bare i orden.

28. elokuuta 2025

Hej Jesper – tak for din anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at alt var i orden. Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med noget som helst næste gang.

Hjælpsomme

Super hjælpsomme, og rigtig god service 😊

28. heinäkuuta 2025

Kære Betina 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 💖
Vi er så glade for, at du oplever vores service som hjælpsom og god 🙌✨

Saanut 5/5 tähteä

Det var en hurtig levering

Det var en hurtig levering, og varen var pakket godt ind.

23. heinäkuuta 2025

Kære Dorthe 🌷

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💖
Vi er rigtig glade for at høre, at du har modtaget din ordre hurtigt, og at varen var godt pakket ind 📦✨

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering. Kan anbefales.

23. heinäkuuta 2025

Kære Else 🌸

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💖
Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig og effektiv levering – og at du vil anbefale os 🙏✨

Saanut 4/5 tähteä

Modtog en defekt vare, men fik tilsendt en ny uden beregning, og ganske hurtigt.

30. kesäkuuta 2025

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse – og fordi du gav os mulighed for at rette op på fejlen 🙏
Det glæder os, at du hurtigt modtog en ny vare, og at vi kunne løse det til din tilfredshed.

Du er altid velkommen hos os igen 🌟

super sjov æske

super sjov æske. tak for hurtig levering

17. kesäkuuta 2025

Hej Kirsten

Tusind tak for din søde besked – det glæder os, at æsken vakte begejstring! 😊
Og dejligt at høre, at leveringen også var hurtig.

Saanut 4/5 tähteä

Returnering af vare uden problemer.

Returnering af vare uden problemer.
Fik tilsendt en returlabel. Efter få dage var pengene indsat på konto. Super service.

26. toukokuuta 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Vi er glade for at høre, at returprocessen gik nemt og hurtigt – sådan skal det være.

Du er altid velkommen igen.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. Varen var som forventet

2. kesäkuuta 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at både levering og produkt levede op til dine forventninger!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin