Ik had een klein onderdeel van een product nodig wat ik al jaren geleden gekocht heb. Waarde; een paar euro. Maar de behandeling van de servicedesk was daar niet minder om. Mijn verzoek werd snel en a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik bestelde gisteren mijn Speedpedelac helm en volgens mij is ie ook per Speedpedelac bezorgt want ik heb hem nu al voor me liggen en precies zoals beschreven. Ik ben zéér tevreden en ga nu lekker ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had een hardloopvest gekocht bij R2B waarvan ik dacht toen ik hem ging gebruiken, het aanzuigventiel voor het drinken werkt niet. Gemaild naar R2B en gelijk een hele vriendelijke mail terug ontvan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tevreden met mijn artikel. Mooie kwaliteit. Oponthoud in de levering , wat kan gebeuren maar... waarop snel reaktie kwam. Heel goede en oplossingsgericht contact met de klantendienst. Vriendelijk e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In deze winkel vind je kwalitatieve en duurzame accessoires voor mobiele telefoons en laptops. Je vindt in deze online shop een ruim assortiment producten, zoals telefoonhouders voor in de auto, telefoon houders voor op de fiets, hardloop telefoonhouders, laptopstandaarden, tablethouders, telefoonhoesjes en meer! Klanttevredenheid staat in deze winkel altijd centraal. Dit wordt gerealiseerd door een aantal handige beloftes, zoals: - Snelle levertijd van één werkdag binnen NL en BE - Gratis bezorging binnen NL - Eenvoudig retourneren binnen een zichttermijn van 30 dagen - Duurzaamheid in het gehele proces - Vlotte en meedenkende klantenservice Steeds vaker is er behoefte aan goede kwaliteitsaccessoires voor telefoons, laptops en tablets. Veel telefoonhouders voor in de auto vallen bijvoorbeeld van het raam tijdens het rijden, wat veel ergernis oplevert bij automobilisten. Het doel van R2B Store is om dit te voorkomen door wél telefoonhouders te verkopen die goed blijven plakken aan het raam of blijven klemmen in het ventilatierooster. Vanuit deze basis is besloten om uit te breiden naar laptop accessoires. Nu er steeds meer wordt thuisgewerkt is er een grote behoefte aan ergonomische laptopstandaarden om de werkhouding te verbeteren en nare rug- en nekklachten te voorkomen. Naast laptopstandaarden en telefoonhouders voor in de auto worden nu ook sportarmbanden, telefoonhouders voor op de fiets en laptoptassen verkocht. Zoek nu jouw ideale accessoires op "www.r2bstore.nl"!
Polderweg 7, 1446AA, Purmerend, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Snel bezorgd. Goed en duidelijk contact met klantenservice.
Goed product.

Vastaus yritykseltä R2bstore
Zeker de after sales van R2B was perfect, heel snel en vriendelijk gereageerd en daarna ook snel tot een oplossing gekomen!

Vastaus yritykseltä R2bstore
Product nog niet binnen, die review volgt later. Waar ik wel onwijs van baal, is dat er uitdrukkelijk staat: voor 23:59 besteld, morgen gratis geleverd.
Ik bestel om 19:30 en dan komt de bestelling dus niet de dag erna. Ik heb geen haast met mijn producten, maar als je iets hard roept, maak het dan ook waar. En ja, het betrof 2 artikelen waarbij werd aangegeven dat ze de dag erna zouden worden geleverd.

Vastaus yritykseltä R2bstore
Super snelle levering, zeer goede kwaliteit! Complimenten.

Vastaus yritykseltä R2bstore
Snel duidelijk en goede website

Vastaus yritykseltä R2bstore
Snelle levering, prima prijs!
Heb het artikel nog niet uitgeprobeerd, omdat het een verjaardagscadeau voor mezelf is. Heb het wel even uitgepakt en het zag er prima uit!

Vastaus yritykseltä R2bstore
Op zoek naar een telefoonhouder, kwam Gemini met model Alkmaar als eerste keuze. Van R2Bstore kon ik meteen de handleiding downloaden. Daarna besteld en volgende dag geleverd.

Vastaus yritykseltä R2bstore
Snelle levering en goed product

Vastaus yritykseltä R2bstore
Helemaal zoals het hoort bij online bestellen. Makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle levering.

Vastaus yritykseltä R2bstore
Een snelle levering, makkelijk te bevestigen op stuur, en telefoon blijft veilig zitten bij het rijden.

Vastaus yritykseltä R2bstore
levering product op tijd en kwalitatief goed met sevice ip gbruik

Vastaus yritykseltä R2bstore
Correcte en snelle levering van een top product

Vastaus yritykseltä R2bstore
Snel goed en zelfs persoonlijke elvering in de avond.
TOP!

Vastaus yritykseltä R2bstore
Goed product, voor normale prijs en wordt snel afgeleverd bij de bezorgers.

Vastaus yritykseltä R2bstore
Op de site waren de productdata (zoals formaat) en gebruiksaanwijzing aanwezig wat de keuze makkelijker maakte.
Product voldoet aan de verwachtingen.

Vastaus yritykseltä R2bstore
Goede website, eenvoudig te bestellen, snelle levering,prima product.

Vastaus yritykseltä R2bstore
Levering was op tijd. Verpakking vond ik niet geweldig. Fietspomp in een soort van plastic zak verstuurd, zonder ook maar enige bescherming tegen beschadigingen. Was dus niet verpakt in een doos of wat dan ook.