GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro) Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

J'ai pu participer à un quiz lors d'un évènement d'entreprise. Ludique, énergisant et surtout collaboratif ! Puisqu'on ne joue pas les uns contre les autres, ça favorise les échanges. Play list vari... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb al vaker quizzen besteld t.b.v. onze personeelsavonden. Nu voor een sponsoravond voor het goede doel een muziek Bingo avond georganiseerd met behulp van de Bingo's van Quizmaestro. Onze gasten... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De quiz was best lastig. Er waren veel specifieke vragen over vrij onbekende films. Dit had breder gemogen. Eerlijk gezegd vond ik hem (voor een familiedag met verschillende leeftijden) wat tegenvalle... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

What a fabulous way to spend New Years Eve!!!! Thank you so much we all enjoyed ourselves thoroughly. Gave us a couple of hours of fun, singing and dancing while waiting for the midnight fireworks. Al... Näytä lisää

1. Pelikauppa

Yrityksen kirjoittama

Organiseer je een Quiz? Bestel dan nu eenvoudig een kant-en-klare PubQuiz vanaf slechts 19 euro. Met onze PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

78 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Gegarandeerd een gezellig evenement.

Wat een enorm goede quiz met leuke afwisselende vragen en voor elke leeftijdsgroep. Hiermee heb je absoluut een gezellige avond. Onze quizmaster was ook top vanwege de duidelijke instructies. Absoluut een aanrader.

25. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Leuk voor een avondvullend programma

Leuke pubquiz voor thuis met hele diverse vragen waardoor er voor iedereen iets tussen zit. Ook de bingo al eens gespeeld met vrienden, en het zorgt voor een avondvullend programma; zeker een aanrader!

Saanut 5/5 tähteä

Teambuilding met een lach!

De pubquiz met mijn collega's was een bruisende mix van competitie en gezelligheid! Uitdagende vragen, een vleugje humor en de toevoeging van eigen foto's maakten dit een erg prettige ervaring. Een absolute aanrader voor teambuilding met een lach!

AANRADER!

Super leuke en originele quiz! Perfecte activiteit voor een gezellige avond met familie en/of vrienden! 👍😄 Laatst hebben we ook de muziekbingo uitgeprobeerd, een sfeervolle avond is gegarandeerd.

Aanrader voor gezellige gebruiksvriendelijke Quiz

Wij hadden voor onze kerstborrel de Pubquiz gekocht en 10 persoonlijke vragen toegevoegd. Dit werkt heel erg fijn en gemakkelijk. De quiz afspelen is ook gebruiksvriendelijk dus top. Wij hadden de Pubquiz over 2023 gekocht en vonden het alleen jammer dat de vragen vrij simpel waren. Dit mag best iets uitdagender:) Verder zeer tevreden!

5. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Engaging and Fun - Perfect for Events!

QuizMaestro's Big 2023 Pub Quiz transformed our office Christmas party! It offers a mix of challenging questions, humorous videos, and catchy music, all easily accessible via Kahoot. The instant delivery and easy setup made it ideal for a last-minute plan. Highly recommend for an enjoyable and interactive group experience!

1. joulukuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Helaas veel storingen gehad en…

Helaas veel storingen gehad en problememen met dr Kahoot server. Ook zijn er veel spelers uitgegooid die een nieuw account aan moesten maken. We waren met 60 spelers. Vragen waren wel leuk, lekker afwisselend.

16. marraskuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Ein gelungener Abend!

Gutes Quiz, teilweise waren die Übersetzungen etwas „daneben“, was das Spielen etwas ins Stocken brachte.
Gute Toleranz bei der Schreibweise von selbst einzugebenden Antworten - aber schön wäre noch, wenn die echte Lösung noch deutlicher wird.

Freue mich auf das nächste Quiz!!!

10. marraskuuta 2023

Quiz Maestro ist das perfekte Spiel für einen Spieleabend

Quiz Maestro ist das perfekte Spiel für sowohl kleinere Gruppen als auch für eine größere Runde! Es gibt verschiedene Quiz Varianten von Halloween bis zu traditionellen Optionen, für jeden ist etwas dabei🤩 ich kann quiz maestro auf jeden Fall weiter empfehlen und werde es auch in Zukunft für Spieleabende mit meinen Freunden benutzen:)

31. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin