J'ai pu participer à un quiz lors d'un évènement d'entreprise. Ludique, énergisant et surtout collaboratif ! Puisqu'on ne joue pas les uns contre les autres, ça favorise les échanges. Play list vari... Näytä lisää
Ik heb al vaker quizzen besteld t.b.v. onze personeelsavonden. Nu voor een sponsoravond voor het goede doel een muziek Bingo avond georganiseerd met behulp van de Bingo's van Quizmaestro. Onze gasten... Näytä lisää
De quiz was best lastig. Er waren veel specifieke vragen over vrij onbekende films. Dit had breder gemogen. Eerlijk gezegd vond ik hem (voor een familiedag met verschillende leeftijden) wat tegenvalle... Näytä lisää
What a fabulous way to spend New Years Eve!!!! Thank you so much we all enjoyed ourselves thoroughly. Gave us a couple of hours of fun, singing and dancing while waiting for the midnight fireworks. Al... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Organiseer je een Quiz? Bestel dan nu eenvoudig een kant-en-klare PubQuiz vanaf slechts 19 euro. Met onze PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier!
Minckelersstraat 16B, 6211GX, Maastricht, Hollanti
- info@quizmaestro.nl
- quizmaestro.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Ontzettend goed tijdverdrijf
Ondertussen meerdere malen gebruik gemaakt van deze quiz. Leuke extra is om gepersonaliseerde quizrondes te maken met vragen over familie/vriendengroep. Ondanks dat de diversiteit van vragen al meer dan goed is!
Top Quiz!!!
De pub- en muziekquiz gespeeld met vrienden. Een uitstekende manier om je avond mee door te brengen op een gezellige manier. Ontzettend hard gelachen! Vragen zijn leuk en goed te beantwoorden. Zeer zeker een aanrader voor iedereen die een leuke avond met vrienden en familie wilt doorbrengen.
Leuke quiz en goede beschrijving.
De quiz was duidelijk en voor iedereen…
De quiz was duidelijk en voor iedereen goed toegankelijk
Absoluut de moeite waard
Alles goed voor elkaar en werd door de groep als zeer leuk ervaren
Goede quizzen
Vind het altijd leuk een quiz via jullie te bestellen voor ons bedrijf en de stichting
Fijne site .
Disney muziekbingo
Onlangs hebben we als onderdeel van ons commissie-uitje de Engelse Disney muziekbingo gespeeld, en het was echt heel leuk! De bekende Disney liedjes zorgde af en toe zelfs voor een spontane karaoke-sessie.
De bingokaart is ook heel gemakkelijk te gebruiken, gewoon op je telefoon alles afvinken.
Ik kan me voorstellen dat het ook super leuk is om met kinderen/familie te spelen, wellicht dan de Nederlandse versie.
Dit is gewoon echt ontzettend handig
Dit is gewoon echt ontzettend handig! Spotify playlist.. bingokaarten en hupsakee! Scheelt heel geregel voor het bedrijfsfeest.
Disneyquiz
Als een grote Disneyfan samen met mijn familie deze quiz gedaan. Erg leuke quiz. Als je de films hebt gezien is de quiz goed/erg leuk om te doen.
Super liedjes voor inderdaad jong en…
Super liedjes voor inderdaad jong en oud! Gegarandeerd een gezellige avond!
Het was een geweldige middag
Het was een geweldige middag. De muziekbingo was geslaagd. Achteraf had ik de kaarten (50) moeten schudden voor de variatie. Pas op het einde was er bingo met een volle kaart, leer voor de volgende keer.
Het downloaden en printen ging zonder problemen. Spotify ging ook foutloos.
Makkelijk en duidelijk in gebruik
Makkelijk en duidelijk in gebruik ! Super avond gehad hierdoor
Quiz met familie gespeeld
Deze quiz met kerst gedaan met de familie. Geweldige ervaring! Leuke, interessante en vernieuwende vragen. Ook de korte clips tussen de vragen door zijn een toevoeging aan deze quiz. Zeker een aanrader dus!
het was een leuke quizz
het was een leuke quizz. goede vragen en makkelijk te spelen
Aanrader!
Met oud en nieuw 'de grote 2023 pubquiz' en 'NYE Party Bingo' met een groep van 20 personen gedaan.
Heldere en makkelijke instructies, leuke vragen en muziek. Wij hebben een hele leuke jaarwisseling gehad. Zeker het geld waard. Aanrader!
Heel erg leuk om te doen!
Spel met vieren gespeeld op de TV. Werkt fantastisch. Goede vragen!
Christmas- and Pubquiz
Did the Christmas quiz and Pub quiz during the holidays. What a good choice it was. Super fun quizzes with all sorts of facts and videos from the past year. Highly recommended!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.