quatt.io Arvostelua 2 636

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 5/5 tähteä

Na installatie in augustus functioneerde de kamertemperatuur regeling in de herfst-winter 2025 goed. In maart jl. vertoonde de kamertemeratuur plots overshoots van ruim 1 graad. Met name in de ochtend... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het was mij niet opgevallen dat de stekker uit het contact was. Door een bericht van Quatt werd ik hierop geattendeerd. Met de mogelijke oplossingen die werden aangeboden was de storing snel opgelost.... Näytä lisää

1. Lämmityslaitetoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Wij willen de transitie naar een gasloze toekomst versnellen. 13% van de Nederlandse CO2-emissies komen van het verwarmen van de gebouwde omgeving met aardgas. Dat is ongeveer net zoveel als alle personen- en vrachtauto’s samen. Bij Quatt zijn we ervan overtuigd dat warmtepompen een bepalende rol gaan spelen in de toekomst van gebouwverwarming. In de nieuwbouw worden ieder jaar al grote aantallen all-electric warmtepompen geïnstalleerd, maar in de bestaande bouw beweegt de markt echter te traag. Voor de bestaande bouw is op de korte termijn de hybride warmtepomp het meest geschikt om snel en goedkoop veel gas te besparen. Afgelopen jaren werden er echter slechts enkele tienduizenden van geïnstalleerd. Met miljoenen woningen die van het gas af moeten, moet dit tempo radicaal omhoog om de klimaatdoelen te halen. Daarom ontwikkelen, verkopen en installeren wij een hybride warmtepomp die slimmer, mooi en goedkoper is: de Quatt Hybrid.

4,2

1 tähti

On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Het kunnen 5 sterren worden als de…

Het kunnen 5 sterren worden als de installatie net zo goed en soepel verloopt als het vrijblijvende gesprek en het traject daarna. Goede duidelijke mails en een persoonlijke begeleidster!
Helemaal top 😊

Saanut 5/5 tähteä

Waarom ik zo tevreden ben

De eerste afspraak was bij mij thuis, waar de situatie bekeken werd en besproken werd waar en hoe de installatie geplaatst kon worden. Het ‘persoonlijke’ contact was prettig, de afspraken helder. Zo ook de uitvoering: alles is keurig aangelegd en alle afval werd keurig opgeruimd. Een klein mankement werd daarna vlot hersteld. Aardige hardwerkende mannen. De afrekening was precies volgens afspraak. Het contact met een verantwoordelijk persoon is erg prettig.
Kortom: ik ben zeer tevreden.
En…..het gasverbruik is met meer dan 90 procent gedaald.

Saanut 5/5 tähteä

Prima ervaring bij installatie van…

Prima ervaring bij installatie van Quatt
Goede communicatie, alles ruim op tijd geleverd, goede instructies vooraf, prettig team dat de installatie in orde maakte, alles netjes achtergelaten en de verpakkingen e.d. werden dezelfde dag nog opgehaald

9. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Goed in vernieuwing ,beter mag…

Goed in vernieuwing ,beter mag verstaanbaarheid bij communicatie.Installatie mag professioneler.
De warmtepompen zijn vrijwel geruisloos.Bij vragen wordt er nu serieus antwoord verkregen !

quatt.io-logo

Vastaus yritykseltä quatt.io

Beste Rodrigues,

Bedankt voor het delen van je feedback op Trustpilot!

Fijn om te horen dat de warmtepompen naar tevredenheid en vrijwel geruisloos werken, en dat je vragen serieus door ons worden opgepakt. Dat is precies de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Tegelijkertijd heb ik je verbeterpunten over de communicatie en de professionaliteit van de installatie goed gelezen. Bedankt dat je hier zo eerlijk over bent; we waarderen het enorm als klanten ons een spiegel voorhouden.

We nemen je feedback dan ook zeker intern mee om onze service en diensten verder te verbeteren. Zo kunnen we elke dag weer een stapje beter worden in wat we doen.

Nog een fijne dag gewenst!

Erika - Quatt Support

Saanut 4/5 tähteä

Wij hadden problemen met onze CvKetel…

Wij hadden problemen met onze CvKetel en met het geluid van onze quatt installaties (2) op ons houten dak. Deze klachten goed omschreven en toen kwamen twee jongens uit Slovenië. Die hebben ons verschrikkelijk goed, coreect, vriendelijk en aandachtig geholpen en sindsdien zijn onze klachten geheel verdwenen. Quatt: Houd deze monteurs ajb in ere!! Vrgr Rob Kofman Warmenhuizen

Hulpverzoek

Na het hulpverzoek, dag erna al een mail dat het in behandeling is genomen en dag erna met een datum voor reparatie. Dat binnen 4 dagen.

22. huhtikuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin