QualityKitsNLArvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had mijn bestelling op 15 juni geplaatst. Door drukte duurde de levering iets langer dan verwacht: ik ontving de Track & Trace op 26 juni en mijn bestelling werd op 29 juni bezorgd. De communi... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

• bewerkte recensie• 26 mei bestelling geplaatst en aantal weken gewacht. Na een paar weken afgewacht te hebben en een aantal appjes zijn we er pas uitgekomen en heb ik geld terug gekregen en beste... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

QualityKits raad ik zeker aan. Top kwaliteit sportshirts die tijdens het sporten goed ademen. Vriendelijke klantenservice die heel snel reageren en met de klant meedenken! Levertijd mag sneller, maa... Näytä lisää

1. Urheiluvaateliike

Yrityksen kirjoittama

"QualityKits – Specialist in voetbalshirts en trainingspakken. Wij leveren complete voetbalsetjes, retro shirts en gepersonaliseerde tenues in heel Europa. Bekende namen als Josylvio, Charbonn, IliasVietto, KleineJohn, Chavante, Moeman en Bokke8 hebben met trots onze unieke designs gedragen. Of je nu een teamoutfit nodig hebt of een opvallend shirt voor jezelf – wij staan voor kwaliteit, stijl en snelle levering. 100% personaliseerbaar en altijd met de juiste uitstraling. QualityKits – Voetbalstijl. Op jouw manier."

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

76 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kaikki arvostelut

70 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kwaliteit 10/10 , service 7/10

De communicatie had iets beter gekund, maar achteraf begreep ik dat ze het erg druk hadden doordat meerdere collega’s waren ontslagen. Uiteindelijk hebben ze het netjes opgelost.

De bestelling was compleet en alles was correct geleverd. De kwaliteit is echt top en daar ben ik erg tevreden over. Ondanks de iets mindere service in het begin, zou ik hier zeker opnieuw bestellen. Goede kwaliteit en uiteindelijk een nette afhandeling.

3. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Ik heb ruim een maand op mijn voetbalshirt moeten wachten, zonder enige duidelijke communicatie. Ik moest zelf telkens contact opnemen om te vragen wat de status was. Iedere keer kreeg ik weer een ander excuus: eerst was het vanwege de zomerse drukte, daarna werd gezegd dat ze dachten dat ik het shirt bedrukt wilde hebben, terwijl ik dat helemaal niet had besteld.

Meerdere keren werd mij beloofd dat ik een Track & Trace-code zou ontvangen, maar die is nooit verstuurd. Er werden telkens beloftes gedaan die niet werden nagekomen.

Toen ik aangaf een slechte review te willen plaatsen en op Instagram kritisch reageerde, werd mijn reactie verwijderd en ben ik vervolgens geblokkeerd. Daarna werd ik gebeld. Omdat ik niet opnam, kreeg ik een spraakbericht waarin de medewerker steeds bozer en geïrriteerder begon te praten. Ook probeerde hij mij een schuldgevoel aan te praten door te zeggen dat zij moslims zijn, terwijl dat totaal niet relevant is voor de manier waarop een klant behandeld wordt. Daarnaast werd mij een screenshot gestuurd van een positieve review, alsof dat mijn ervaring zou veranderen.

Het enige positieve aan deze hele situatie is dat ik uiteindelijk mijn geld terug heb gekregen. Maar dat was niet wat ik wilde; ik wilde gewoon het voetbalshirt ontvangen waarvoor ik had betaald.

De klantenservice is naar mijn mening erg onprofessioneel. Slechte communicatie, loze beloftes, het verwijderen van kritiek op social media en het blokkeren van klanten zijn geen manier om een bedrijf te runnen. Ik zal hier niet nogmaals bestellen en kan dit bedrijf helaas niet aanbevelen.

Ik heb alle screenshots en spraakmemo om het te bewijzen

2. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä QualityKitsNL

Youssef, de 2 andere bedrijfsleiders + t gehele team van QUALITYKITS.

Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht al drie weken op me pakket heb…

Ik wacht al drie weken op me pakket heb niks nog gekregen vraag me af of ik iets krijg nog

29. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä QualityKitsNL

Goedemiddag, dit is de bedrijfsleider. Youssef Aangenaam, hierbij een korte toelichting hoe dit ooit heeft kunnen gebeuren met onze ex-collega’s We zijn nu een bedrijf dat nu 2 jaar bezig is met circa 20 collega’s/werkenden in dienst voor mij en 2 andere bedrijfsleiders. Helaas na vele waarschuwingen betreft onze klantenservice die we aan 2 collega’s hadden overhandigd eind april, is t niet gegaan zoals we hadden gehoopt en hun ons hadden beloofd. Daarom zijn ze dus ook eind juni ontslagen en per direct niet meer werkende bij ons. Hierbij hebben zij dus blijkbaar nog paar klante “geholpen” waar t dus enorm misgegaan is. We hebben hun ouders gesproken en hun alle vormen van contact verboden via ons of klanten met overeenkomsten die zijn getekend. Excuses dat t zo heeft moeten lopen, er zijn nu weer nieuwe collega’s die je van harte zouden willen tegemoet komen met een tegoedbon van maarliefst 100 euro en iedereen die hier ook geraakt door is met de slechte klantenservice destijds. Met vriendelijke groet, Youssef, de 2 andere bedrijfsleiders + t gehele team van QUALITYKITS.

Saanut 1/5 tähteä

Wacht 1maand op mijn bestelling zie ik…

Wacht 1maand op mijn bestelling zie ik zo gezegd dat het bezorgd is terwijl het niet zo is blijven ze ook maar datum verplaatsen echt slechte service en jullie worden ook aangeklaagd

25. kesäkuuta 2026

Saanut 2/5 tähteä

Een bestelling geplaatst op 26-05

• bewerkte recensie•
26 mei bestelling geplaatst en aantal weken gewacht. Na een paar weken afgewacht te hebben en een aantal appjes zijn we er pas uitgekomen en heb ik geld terug gekregen en bestelling geannuleerd. Door de drukte duurde het eenmaal zo lang, maar op het gebied van communicatie kon het soepeler. Ik werd niet goed genoeg op de hoogte gehouden van mijn bestelling waardoor ik ongeduldig werd en het gevoel kreeg dat er iets mis was.

Na een gesprek zijn we er nu uitgekomen maar helaas dat het zo is afgelopen. Ondanks een enorme drukte is een maand levertijd voor een setje te lang en kan je je klanten niet zo lang met weinig info laten wachten.

20. kesäkuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Komen hun woord niet na, slechte service

Komen hun woord niet na jammer genoeg. Antwoorden zeer laat en onduidelijk/met tegenzin op simpele vragen. Meer uit op geld van de klant dan op tevredenheid. Influencers/celebrities behandeld hij met de beste service maar normale klanten zijn derderangs. Ondertussen ook al leveranciers gevonden die betere kwaliteit voor helft van de prijs verkoopt, van hun kopen!

5. kesäkuuta 2026

Saanut 3/5 tähteä

Uiteindelijk tot een oplossing gekomen

Levering was laat. We zijn uiteindelijk tot een oplossing gekomen.

13. kesäkuuta 2026

Enorm goeie service gehad

Enorm goeie service gehad! Pakketje zat vast bij PostNL maar heel snelle reactie van QualityKits. Kwaliteit van het (Brazilië) truitje is ook top!

4. kesäkuuta 2026

Top!

Het is het wachten waard! Top kwaliteit en als je vragen hebt wordt je uitstekend geholpen! Aanrader!

31. toukokuuta 2026

Bestelling niet ontvangen

Je besteld zeggen duurt 1 week maar na 1 hele maand is het er nog steeds niet en als je een berichtje stuurt zeggen ze, vandaag krijg je track en trace maar die krijg je toch niet

30. toukokuuta 2026

Slecht

Slecht! geen aanrader
ik wacht al een maand op 2 setjes terwijl er 7-9 werkdagen staat . telkens word er gezegd dat het zo een dag verstuurd word en toch wacht ik nog steeds.

26. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä QualityKitsNL

Bericht ons via 31 6 57 67 16 09 aangezien dit gaat om een imitatie bedrijf die ons nadoet! Dit zijn wij niet alles wordt bij ons op tijd geleverd! Compensaties voor de vertraging zijn ook al verstuurd!

Niks gaat binnen komen

Niks gaat binnen komen, via app werd mij 1,5 week geleden verteld dat die binnen 2 dagen binnen is. Als ik erom vraag? “Komt het binnen 1-2 dagen” maandje verder niks binnen gekregen. Advies? Niet bestellen!

25. huhtikuuta 2026

Heel quality kits is slecht

Heel quality kits is slecht
China kleren zogenaamd laten ze rappers vesten passen dat we komen kopen koop nooit meeeer!!!

3. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit en zeer betrouwbaar

Top kwaliteit en top service! Er was wat vertraging met mijn bestelling en dit hebben de heren van QualityKits heel netjes opgelost en ze houden je goed op de hoogte over je bestelling. Ze verkopen mooie items van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

21. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin