Al jaren is Q cumputer centre onze steun en toeverlaat - niet alleen bij aanschaf, maar ook bij onderhoud en hand en spandiensten. Net zijn onze ipads bijgesteld voor het nieuwe xs4all email veilighei... Näytä lisää
Mijn laptop deed het gewoon niet meer zonder reden. Nam het naar het Quality Computer Centre. Mijn Nederlands is niet geweldig, maar ze waren blij om Engels met me te praten. Ze belden me later de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prima en vriendelijke service, bij problemen met de pc komt men via een snelle analyse tot de kern/oorzaak van het probleem en een (suggestie voor een) oplossing. Tot dusver geen klachten over reparat... Näytä lisää
- Tietokonekauppa
- Tietokoneet ja tarvikkeet
- Tietokonekorjaaja
- Tietokonehuolto
- Puhelimen korjaus
- Puhelimen korjauspalvelu
Yrityksen kirjoittama
Al sinds 1997 uw computerspeciaalzaak voor reparaties aan diverse soorten elektronica. Je kan ook bij ons terecht voor de aanschaf van je nieuwe laptop, computer, smartphone, tablet of onderdelen.
Goudreinetstraat 253, 2564PS, Den Haag, Hollanti
- 0703236991
- info@qualitycomputer.nl
- qualitycomputer.nl
Ik ben er drie keer naar toe geweest
Ik ben er drie keer naar toe geweest. De eerste keer omdat mijn oude pc niet meer wilde opstarten. Het probleem was snel gevonden en voor een goede prijs gerepareerd. De tweede keer heb ik gevraagd of ze er een nieuwe processor in wilden zetten. Ook toen goed geadviseerd. De derde keer heb ik advies gevraagd over welke videokaart ik het beste in een andere pc kon zetten om weer de laatste generatie videogames te kunnen spelen op mijn game-pc. Ook toen weer goed advies gekregen. Ze gaan hem er vandaag inzetten (ja, dat kan je prima zelf, maar ik gun ze het werk gewoon). Kortom, altijd goed advies gekregen en een goede prijs betaald voor hun diensten. Top winkel, ik ga er zeker vaker naar toe. Ga zo door, jongens!
Ik kom al jaren op de Goudreinet…
Ik kom al jaren op de Goudreinet straat. Behoorlijk onhandig als ik ben met iphone en tablet ben ik erg afhankelijk van hun.
ik kom er dan ook regelmatig 😀.
Ze staan altijd voor me klaar. Vriendelijk en geduldig.
Meestal valt hun hulp onder *service *.
Altijd vriendelijk
Altijd vriendelijk, stellen je goed op de hoogte en denken ook met je mee. Het is mijn voorkeur als er iets mis is met mijn computer en laptop
Nooit een andere computerwinkel voor…
Nooit een andere computerwinkel voor mij, geweldig
deskundig en hulpzaam
Goed geholpen en kundig
Goed geholpen, duidelijk wat ze wel en niet kunnen en gaan doen
Was update van mijn PC

Vastaus yritykseltä Quality Computer Centre
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen. Reparatie van mij iPhone snell en vakkundig uitgevoerd tegen een goede prijs. Zeer tevreden.
Ben uitstekend
Ben uitstekend, vakkundig en zeer snel geholpen
Super goede en snelle service
Super goede en snelle service. Was binnen 1 dag opgelost en nog een heel betaalbare reparatie! Mijn complimenten en echt aanrader.

Vastaus yritykseltä Quality Computer Centre
het is een fantastische bedrijf met een…
het is een fantastische bedrijf met een geweldige en snelle service
Goede dienstverlening
Goede dienstverlening, goede kwaliteit
This is a very good computer center and…
This is a very good computer center and its staffs are like a family member 😊😊😊
Langs gegaan met mijn grote JBL box welke geen verbinding meer maakte. Kosteloos binnen vijf minuten opgelost. Hartelijk dank daarvoor.
Snelle, goede en vriendelijke hulp
Snelle hulp, goed advies, vriendelijke behandeling en goede prijs voor de gehele service. Deze manier van werken kom je nog maar weinig tegen in deze veel te snelle maatschappij.
Net bedrag betaald om laptop waarover…
Net bedrag betaald om laptop waarover kop thee was gegaan te laten beoordelen en goed advies gekregen . Toetsenbord zou eigenlijk moeten worden vervangen maar dat was erg duur ten opzichte van de ouderdom. En zoals geadviseerd werk ik nu met een los toetsenbord.
Staan voor je klaar ,persoonlijke…
Staan voor je klaar ,persoonlijke benadering
Alleen ..ik heb een lenovo laptop gekocht en geen Hp ...maar dat is een slip of the pen ws
De garantie zal daar niet onder lijden verwacht ik
Super service hier
Super service hier, voor kleine en grote vragen. Altijd bereid om mee te zoeken naar een oplossing, zelfs als het gaat om een nieuw snoer voor een tondeuse👌. Heel fijn ook dat ze je in je waarde laten als je geen aanleg voor apparaatjes hebt.
Kwaliteit, vriendelijkheid en behulpzaamheid
Luisteren naar de klant, meedenken met diezelfde klant en dan met een goed beargumenteerd voorstel komen.
Kwaliteit, vriendelijkheid en behulpzaamheid staan bij Dik voor op!
Een veilige haven. Als je hier om hulp vraagt voor je…
Als je hier om hulp vraagt voor je mobiel of voor je computer kan je erop vertrouwen dat je die ook ècht krijgt.
Dik ,de eigenaar, is echt betrokken bij zijn werk en zet door totdat het probleem is opgelost.
Great!
Great - good service - impressive knowledge / skills and a very fair price
Weer een goede ervaring
Er werd een videodeurbel geïnstalleerd van een merk waarmeenog geen ervaring bestond. Toch verliep de plaatsing soepel omdat het nodige voorwerk was verricht en de laatste puntjes ter plekke konden worden opgelost.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.