Quality Cards TCG Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Online een aantal Pokemon TCG boxen gekocht met de optie deze zelf op te halen. Benaderd via WhatsApp om een afspraak te maken, wat voor mij persoonlijk vlotter werkt dan via mail. Om op zaterdagochte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Erg tevreden over deze verkoper. Het contact via WhatsApp verliep prettig: er werd snel en duidelijk gereageerd en de communicatie was vriendelijk. Daarnaast was de verkoper erg flexibel nadat door... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had 2 acryl cases besteld en had per ongeluk 2 cases van een ander formaat binnen gekregen. Foutje, kan gebeuren. Ik had contact op genomen en er werd gelijk werk van gemaakt. Ik kon de bestelling... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leuk en snel contact. Order leuk gepersonaliseerd. s'Avonds besteld en volgende ochtend al gelijk ophalen. Super! Wel op de parkeerplaats, maar begrijpelijke uitleg. Ben allang blij dat ze de optie ge... Näytä lisää

1. Keräilyliike
  2. Lasten lelukauppa
  3. Lelu- ja pelivalmistaja

Yrityksen kirjoittama

Allereerst van harte welkom op onze pagina! Wij zijn een jong team van Pokemon hobbyisten die ervoor gekozen hebben om onze eigen onderneming te starten. Natuurlijk is dat dan Pokemon! Met onze kennis en kunde van het bespelen en sparen van Pokemon kaarten, zullen wij ons best doen om kwaliteit te leveren aan andere Pokemon fans. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Wij hameren vooral op onze klantvriendelijkheid en snelle levering, ons assortiment bestaat voornamelijk uit de nieuwere sets. Wij proberen altijd een eerlijke prijs te bieden. Pokemon is een enorm leuk fenomeen, maar het moet wel betaalbaar blijven. Wij staan altijd open voor verbetering en ontvangen graag feedback, wij zijn een jong bedrijf en hopen te groeien tot een bedrijf waar wij trots op kunnen zijn. Bedankt voor uw tijd om dit te lezen en hopen u snel weer te zien!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Service

Er zijn hele goede prijzen en pokemon kaarten. Alles word er ok snel geleverd ben heel blij met mijn bestelling

2. lokakuuta 2023

Service

Er zijn hele goede prijzen en pokemon kaarten. Alles word ook snel geleverd ben heel blij met mijn bestellingen

2. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Makes up to the name quality cards tcg

I have been a customer for 3 months now and quality cards tcg never failes to satisfy me with their customer service. They deliver the cards fast and quick and sometimes throw an extra little gift😁

6. syyskuuta 2023

Dear Enes,

Thank you very much for your kind words. We try our best to keep growing and give our customers the best experiences! We are happy to have you as a regular customer and you know you are always welcome!

Best of regards,

Saanut 5/5 tähteä

Top ervaring gehad met deze webwinkel

Top ervaring gehad met deze webwinkel. Order netjes op tijd geleverd en er zat zelfs een kleine verrassing bij! Zeker een aanrader!

9. elokuuta 2023

Beste Quintin,

Wij willen u enorm bedanken voor uw review. Wij vinden het enorm belangrijk dat onze klanten goed worden geholpen, vooral omdat wij zelf als verzamelaars zijn begonnen. Erg leuk om te horen dat alles naar wens is gegaan, u bent altijd weer welkom!

Saanut 5/5 tähteä

Super schnelle Lieferung und…

Super schnelle Lieferung und höchstfreundlicher Service :) Alles war gut

5. elokuuta 2023

Dear Dieter,

Thank you very much for your kind words. We try to give the best service & experience to our customers, your evaluation motivates us to keep up our good work! Thank you very much and you are always welcome again ^^.

Wishing you the best,

Top zaak

Top zaak, door met kaarten helemaal nieuw en perfecte staat. Goede afhandeling en zeer goed contact onderhouden. Zeker aanrader

1. elokuuta 2023

Beste Davey,

Wij bedanken uw voor uw fijne recensie. Wij doen ons uiterste best om kwaliteit te leveren zoals in onze naam staat, wij hechten enorm veel waarde aan duidelijke communicatie. Het is erg fijn om te horen dat dit bij u is opgevallen, bedankt en hopelijk tot de volgende keer!

Nette verkoper

Vlotte communicatie.
Nette prijs en snelle verzending.
Alles netjes en veilig ingepakt. + nog een klein extraatje mogen ontvangen

28. heinäkuuta 2023

Beste Robin,

Het doet ons enorm goed om te zien dat onze harde werk wordt gewaardeerd. Wij doen ons uiterste best om kwaliteit te brengen aan onze klanten, erg fijn dat dit is gelukt bij u! U bent weer van harte welkom, tot de volgende keer!

Snellere levering dan verwacht

Snellere levering dan verwacht, product keurig verpakt. Prettig snelle communicatie.

12. heinäkuuta 2023

Beste Ginny,

Enorm bedankt voor uw review. Wij doen ons best om altijd de beste service te verlenen, een snelle verzending en duidelijke communicatie is daar erg belangrijk in! Het doet ons goed om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad, bedankt en (hopelijk) tot de volgende keer!

Top!

Heel chill contact en snelle service. Is zeker een aanrader voor je Pokemon packs en ben van plan hier vaker te bestellen!

12. heinäkuuta 2023

Beste Lennert,

Allereerst wil ik u enorm bedanken voor uw positieve review. Het doen ons goed om te horen dat u tevreden bent met onze service & contact. Wij proberen altijd het beste uit ons te halen voor onze klanten, daarin zijn we erg flexibel and chill zoals u al benoemd.

Wij zien u graag terug en u bent altijd van harte welkom!

Supergoed!

Vriendelijke en fijne verkoper, goede communicatie en goed contact, snelle en verzorgde levering van mooi item, heel goed allemaal en ben heel blij met de aankoop en superbedankt ervoor! Alle 5 sterren van kwaliteit ☀️☀️☀️☀️☀️!!! Leidse Ed

Beste Ed,

Wij waarderen uw review enorm. Wij doen ons best om altijd de beste service te verlenen aan onze klanten, u bent daar een mooi voorbeeld van. Het doet ons deugd om te zien hoe tevreden u bent over ons! Enorm bedankt en tot de volgende keer Leidse Ed.

Saanut 5/5 tähteä

Good price and great service

Good price and great service. The people working there were very careful with the package and helpful with my questions!
Definitely recommend them!

Goodmorning dear Guideo,

We always try to deliver the best services to our customers. We are very proud to hear you are happy with our order. We are always welcome again, thank you very much.

Best of regards,

Bedankt Quality CardsTCG!

Bedankt Quality CardsTCG!

Werd netjes op de hoogte gehouden van mijn pre-order en kon zonder moeite bij bestellen. Contact verliep soepel en netjes. Daarnaast was het product ook nog is heel goed verpakt waardoor het netjes binnen kwam.

Kortom top service!

Beste F C,

Enorm bedankt voor uw vertrouwen in ons. Wij proberen altijd het beste uit ons te halen om onze klanten kwaliteit te brengen. We hebben u ook een kleine cadeau erbij gegeven als gebaar van waardering. Wensen wij u een leuke tijd toe en u bent altijd weer welkom bij ons!

Met vriendelijke groet

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg bedankt voor het appart houden…

Heel erg bedankt voor het appart houden van de exclusive boosterbox en de snelle service!

Aanrader om hier je TCG te halen ook veel keuze en schapelijke prijzen!

27. kesäkuuta 2023

Beste Rvd,

Het doet ons deugd om te zien dat u zo tevreden bent met onze service! Wij hebben de MTG:Lord of the rings collectors box apart gehouden voor u omdat wij altijd achter onze beloftes willen staan.

Tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Reageert snel, is vriendelijk en goede prijzen! Zeker een aanrader!

4. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG

U bent altijd wederom welkom, bedankt voor uw review!

Saanut 5/5 tähteä

Al zoek je een bedrijf voor je pokemon spullen? Dan moet je hier zijn!

Het beste bedrijf waar ik top nu toe mijn pokemon kaarten haal! Niet alleen omdat de prijzen zo goed zijn maar vooral door de perfecte service die mij elke keer opnieuw verleend word. Ga zo door. Mij zal je vaker terug zien om nieuwe spullen bij je te kopen.👍🏼

4. kesäkuuta 2023

Beste Sjon,

Super bedankt voor je leuke recensie. Wij doen altijd ons uiterste best om de beste service te verlenen aan onze klanten, u bent daar een mooi voorbeeld van geworden. U bent natuurlijk ook altijd weer welkom en we zullen onze goede service blijven verlenen!

Best Regards,
Quality Cards TCG

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin