Online een aantal Pokemon TCG boxen gekocht met de optie deze zelf op te halen. Benaderd via WhatsApp om een afspraak te maken, wat voor mij persoonlijk vlotter werkt dan via mail. Om op zaterdagochte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erg tevreden over deze verkoper. Het contact via WhatsApp verliep prettig: er werd snel en duidelijk gereageerd en de communicatie was vriendelijk. Daarnaast was de verkoper erg flexibel nadat door... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had 2 acryl cases besteld en had per ongeluk 2 cases van een ander formaat binnen gekregen. Foutje, kan gebeuren. Ik had contact op genomen en er werd gelijk werk van gemaakt. Ik kon de bestelling... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Leuk en snel contact. Order leuk gepersonaliseerd. s'Avonds besteld en volgende ochtend al gelijk ophalen. Super! Wel op de parkeerplaats, maar begrijpelijke uitleg. Ben allang blij dat ze de optie ge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Allereerst van harte welkom op onze pagina! Wij zijn een jong team van Pokemon hobbyisten die ervoor gekozen hebben om onze eigen onderneming te starten. Natuurlijk is dat dan Pokemon! Met onze kennis en kunde van het bespelen en sparen van Pokemon kaarten, zullen wij ons best doen om kwaliteit te leveren aan andere Pokemon fans. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Wij hameren vooral op onze klantvriendelijkheid en snelle levering, ons assortiment bestaat voornamelijk uit de nieuwere sets. Wij proberen altijd een eerlijke prijs te bieden. Pokemon is een enorm leuk fenomeen, maar het moet wel betaalbaar blijven. Wij staan altijd open voor verbetering en ontvangen graag feedback, wij zijn een jong bedrijf en hopen te groeien tot een bedrijf waar wij trots op kunnen zijn. Bedankt voor uw tijd om dit te lezen en hopen u snel weer te zien!
Van der steenhovenplein 4-40, 3317NM, Dordrecht, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Er zijn hele goede prijzen en pokemon kaarten. Alles word er ok snel geleverd ben heel blij met mijn bestelling
Er zijn hele goede prijzen en pokemon kaarten. Alles word ook snel geleverd ben heel blij met mijn bestellingen
Fijne ervaring met een leuke service, hartelijk bedankt en tot de volgende keer!
Voor je Pokemon kaarten ben je hier bij het goede adres, snelle levering, goede communicatie en goede prijzen , wat wil je nog meer!
Top service! Goede communicatie en hulp, zeker een aanrader.
Netjes de spullen geleverd zoals afgesproken.
I have been a customer for 3 months now and quality cards tcg never failes to satisfy me with their customer service. They deliver the cards fast and quick and sometimes throw an extra little gift😁

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Top ervaring gehad met deze webwinkel. Order netjes op tijd geleverd en er zat zelfs een kleine verrassing bij! Zeker een aanrader!

Super schnelle Lieferung und höchstfreundlicher Service :) Alles war gut

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Top zaak, door met kaarten helemaal nieuw en perfecte staat. Goede afhandeling en zeer goed contact onderhouden. Zeker aanrader

Vlotte communicatie.
Nette prijs en snelle verzending.
Alles netjes en veilig ingepakt. + nog een klein extraatje mogen ontvangen

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Snellere levering dan verwacht, product keurig verpakt. Prettig snelle communicatie.

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Heel chill contact en snelle service. Is zeker een aanrader voor je Pokemon packs en ben van plan hier vaker te bestellen!

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Vriendelijke en fijne verkoper, goede communicatie en goed contact, snelle en verzorgde levering van mooi item, heel goed allemaal en ben heel blij met de aankoop en superbedankt ervoor! Alle 5 sterren van kwaliteit ☀️☀️☀️☀️☀️!!! Leidse Ed

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Good price and great service. The people working there were very careful with the package and helpful with my questions!
Definitely recommend them!

Bedankt Quality CardsTCG!
Werd netjes op de hoogte gehouden van mijn pre-order en kon zonder moeite bij bestellen. Contact verliep soepel en netjes. Daarnaast was het product ook nog is heel goed verpakt waardoor het netjes binnen kwam.
Kortom top service!

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Heel erg bedankt voor het appart houden van de exclusive boosterbox en de snelle service!
Aanrader om hier je TCG te halen ook veel keuze en schapelijke prijzen!

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Reageert snel, is vriendelijk en goede prijzen! Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Het beste bedrijf waar ik top nu toe mijn pokemon kaarten haal! Niet alleen omdat de prijzen zo goed zijn maar vooral door de perfecte service die mij elke keer opnieuw verleend word. Ga zo door. Mij zal je vaker terug zien om nieuwe spullen bij je te kopen.👍🏼