Online een aantal Pokemon TCG boxen gekocht met de optie deze zelf op te halen. Benaderd via WhatsApp om een afspraak te maken, wat voor mij persoonlijk vlotter werkt dan via mail. Om op zaterdagochte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erg tevreden over deze verkoper. Het contact via WhatsApp verliep prettig: er werd snel en duidelijk gereageerd en de communicatie was vriendelijk. Daarnaast was de verkoper erg flexibel nadat door... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had 2 acryl cases besteld en had per ongeluk 2 cases van een ander formaat binnen gekregen. Foutje, kan gebeuren. Ik had contact op genomen en er werd gelijk werk van gemaakt. Ik kon de bestelling... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Allereerst van harte welkom op onze pagina! Wij zijn een jong team van Pokemon hobbyisten die ervoor gekozen hebben om onze eigen onderneming te starten. Natuurlijk is dat dan Pokemon! Met onze kennis en kunde van het bespelen en sparen van Pokemon kaarten, zullen wij ons best doen om kwaliteit te leveren aan andere Pokemon fans. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Wij hameren vooral op onze klantvriendelijkheid en snelle levering, ons assortiment bestaat voornamelijk uit de nieuwere sets. Wij proberen altijd een eerlijke prijs te bieden. Pokemon is een enorm leuk fenomeen, maar het moet wel betaalbaar blijven. Wij staan altijd open voor verbetering en ontvangen graag feedback, wij zijn een jong bedrijf en hopen te groeien tot een bedrijf waar wij trots op kunnen zijn. Bedankt voor uw tijd om dit te lezen en hopen u snel weer te zien!
Van der steenhovenplein 4-40, 3317NM, Dordrecht, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
al meer dan een jaar klant en alles is zoals gewenst. Vriendelijke eigenaar, goeie prijzen en snelle levertijd. Echt een super winkel zeker een aanrader voor al je merchandise!

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Ik ben al jaren klant en elke keer wordt ik weer geweldig geholpen, ze zijn ook erg gul en geven vaak iets extra. Super serieus bedrijf & ik raad het iedereen aan!
Bedankt voor alles Team Quality Cards 🌸

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Ik heb vaker producten gekocht bij deze bedrijf en altijd op tijd geleverd gekregen en voor goedkope prijzen! :)
Nu met Prismatic evolutions een gegarandeerde levering van mijn pre orders. Hartstikke blij mee.
Zeer tevreden met Quality Cards TCG.

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Ze hebben het snel afgehandeld voor het nieuwjaar nog ben zeer te Vreden met hun ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Very nice guy! Open and transparant in the communication and always smiling..

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Snel bezorgd en goede service, ik raad aan om hier te bestellen.

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Annuleren pre-orders voor prismatic elite trainer boxen (gekocht voor 49,99) en re-listen ze voor 79.99 in back-end van de site.

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
0% allocatie op Prismatic Evolutions? Wel betalen voor pre-orders, maar niks ontvangen.

Aardig, goede prijs/kwaliteit en vlug contact 10/10

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Super vriendelijk, rappe verzending en goeie kwaliteit!

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Onwijs vriendelijk, super kwaliteit , onwijs flexibel !
Koop nu ruim in maand in bij jullie , 💯 procent aan te raden !

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Helemaal top! Goede prijs en een klein detail bij de aankoop. Super aardige kerel. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen!

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Goede prijs! Goede service. Bij een lichte beschadiging van een map kon ik de map direct omruilen. Ik ga zeker vaker hier bestellen.

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Product afgehaald: goed en netjes geholpen snel geregeld vriendelijke gast kom hier zeker terug

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Mijn bestelling is heel snel en precies zoals beschreven geleverd. Perfect!👍🏻

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Leuk en snel contact. Order leuk gepersonaliseerd. s'Avonds besteld en volgende ochtend al gelijk ophalen. Super! Wel op de parkeerplaats, maar begrijpelijke uitleg. Ben allang blij dat ze de optie geven om het op te halen, zodat het verzendkosten scheelt. Zal hier zeker vaker gaan bestellen!

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Een bestelling geplaatst en samen met de verkoper de bestelling persoonlijker gemaakt voor de kids.Ik ben zeer verrast door de klantvriendelijkheid en de service van dit bedrijf het is van top kwaliteit dat je bijna niet meer meemaakt. Quality cards tcg is zeker een aanrader als je een top service wilt en goede prijzen

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
De funko pop kwam volledig beschermd aan het doosje had nog geen krasje beste service ooit

Everything was great,
And great package im very happy keep up the great work! 💪

Vastaus yritykseltä Quality Cards TCG
Nette service, reageren snel en komen de afspraken na.
Binnen 1 dag waren de producten geleverd met zelfs een extraatje erbij.