Quality Cards TCG Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Online een aantal Pokemon TCG boxen gekocht met de optie deze zelf op te halen. Benaderd via WhatsApp om een afspraak te maken, wat voor mij persoonlijk vlotter werkt dan via mail. Om op zaterdagochte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Erg tevreden over deze verkoper. Het contact via WhatsApp verliep prettig: er werd snel en duidelijk gereageerd en de communicatie was vriendelijk. Daarnaast was de verkoper erg flexibel nadat door... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had 2 acryl cases besteld en had per ongeluk 2 cases van een ander formaat binnen gekregen. Foutje, kan gebeuren. Ik had contact op genomen en er werd gelijk werk van gemaakt. Ik kon de bestelling... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leuk en snel contact. Order leuk gepersonaliseerd. s'Avonds besteld en volgende ochtend al gelijk ophalen. Super! Wel op de parkeerplaats, maar begrijpelijke uitleg. Ben allang blij dat ze de optie ge... Näytä lisää

1. Keräilyliike
  2. Lasten lelukauppa
  3. Lelu- ja pelivalmistaja

Yrityksen kirjoittama

Allereerst van harte welkom op onze pagina! Wij zijn een jong team van Pokemon hobbyisten die ervoor gekozen hebben om onze eigen onderneming te starten. Natuurlijk is dat dan Pokemon! Met onze kennis en kunde van het bespelen en sparen van Pokemon kaarten, zullen wij ons best doen om kwaliteit te leveren aan andere Pokemon fans. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Wij hameren vooral op onze klantvriendelijkheid en snelle levering, ons assortiment bestaat voornamelijk uit de nieuwere sets. Wij proberen altijd een eerlijke prijs te bieden. Pokemon is een enorm leuk fenomeen, maar het moet wel betaalbaar blijven. Wij staan altijd open voor verbetering en ontvangen graag feedback, wij zijn een jong bedrijf en hopen te groeien tot een bedrijf waar wij trots op kunnen zijn. Bedankt voor uw tijd om dit te lezen en hopen u snel weer te zien!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

top producten ontvangen!

top producten ontvangen!! en alles is super verpakt + snel verzonden.
En de persoon waar ik contact mee had was ook super vriendelijk.
ik raad deze site dan ook zeker aan!

15. tammikuuta 2025

10/10

Really good service! Nice and polite owner.

Good communication and quick response.

Really happy with my order and I would recommend to order all your Pokémon stuff @ QualitycardsTCG

15. tammikuuta 2025

Prismatic evolution madnesss

Daar waar de prismatic evolution bijna nergens te verkrijgen is hebben ze mijn order kunnen leveren!! Super blij mee ook fijn dat je op de hoogte gehouden word ! Nogmaals bedankt voor de goede service

14. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Pre-order annulering

Prismatic evolutions een tijd geleden gepre-ordered. Vervolgens een maand later de annulering van de order gekregen, om te zien dat ze dezelfde pre-order nog op hun site hebben staan voor de marktwaarde van nu. En in de hele annuleringsmail geen verantwoordelijkheid nemen en alles afschuiven op de distributeurs.

20. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Pre order gedaan van prismatic…

Pre order gedaan van prismatic evolution een case etb voor een prijs onder €40 per etb krijg ik een mail dat er tekorten zijn vanuit pokemon maar vervolgens bied hij ze zelf aan op marktplaats voor €100,- per stuk ophalen op release
Beetje vreemde situatie
Niks pre orderen hier dus!

10. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fijne en overzichtelijke site en veel…

Fijne en overzichtelijke site en veel in stock! Goed contact en goede prijzen die ze hanteren. Aanrader voor elke collector van TCG’s!

9. tammikuuta 2025

Dear Maarten,

We kindly thank you for your evalution. We try to give our customers the best experiences, thank you for chosing us & hope to see you again soon!

Saanut 5/5 tähteä

Prima product en snelle service.

Prima product en snelle service.

8. tammikuuta 2025

Dear Matthijs,

Snelle en goede service

Na een snelle reactie hebben wij een bepaalde Pokemonkaart gekocht. Nog geen drie dagen later hadden we de kaart in huis, ondanks het weekend ertussen. De kaart was bovendien goed verpakt. De service is dus snel en uitstekend!

6. tammikuuta 2025

Dear Gaby,

We kindly thank you for your evaluation. We try to give our customers the best experiences, thank you for chosing us & hope to see you again soon!

Snelle service

Snelle service, Aardig en behulpzaam in de chat. Perfecte ervaring gehad

6. tammikuuta 2025

Dear Joost,

Perfect

Perfect! Quick and neat delivery for a beautiful figurine, thank you very much ☺️

20. joulukuuta 2024

Dear Brenda,

Saanut 5/5 tähteä

Vendeur sérieux et à l'écoute

Vendeur sérieux et à l'écoute. Transaction parfaite. Produit conforme. Je recommande vivement

30. joulukuuta 2024

Dear Compe,

Saanut 5/5 tähteä

very kind and fast i loved that

very kind and fast i loved that! also ty sm<3

Dear Gaiy,

Toppers!

Ik kan deze verkoper(s) aan iedereen aanbevelen. Ze hebben kennis van hun product(en) en bieden ze aan een correcte prijs aan. Ze staan open om de ophaling te bespreken en willen hiervoor zelf ook kijken naar de mogelijkheden.
Zelf zeer fijne ervaring gehad! Bedankt voor de topservice.

Dear Wim,

Saanut 5/5 tähteä

Echt top service zijn netjes

Echt top service zijn netjes en beantwoorden je snel

Dear Davey,

YOUR Team Quality Cards TCG

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin