Det var enkelt och smidigt process. En grejen som är besvärlig är att bokstaven på alternativet som man måste markera på ansökan , oftast man gör den på telefonen, är små och trånga. Det lätt , att m... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Jag mår bra när jag gör så Jag tiker när man delar så går det betre för mig Och det är betre det är så att nåra behöver dela med sej Och jag filer år i dag så jag vill dela liti Och jag hopa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- Qred Bank skiljer sig från traditionella långivare genom en mycket interaktiv låneansökningsprocess som betonar personlig kommunikation. - Denna strategi återspeglar Qreds engagemang för att vå... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag är mycket nöjd med QRED företagskort. Det är enkelt att skapa virtuella kort till medarbetare och hantera köp med kvitton och uppgiftsinmatning. Jag hade dock önskat lite mer flexibilitet i kate... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Som företagare har vi själva upplevt hur svårt det kan vara att vända sig till de traditionella storbankerna. Därför bestämde vi oss för att erbjuda enkel och flexibel finansiering för småföretag. Vi på Qred hjälper företagare i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Nederländerna, Belgien och Tyskland med rätt typ av finansiering. Idag erbjuder vi företagslån, kreditkort och factoring online. Ansökan tar bara någon minut, du får svar inom en timme och pengarna utbetalas samma dag. Qred grundades år 2015 och har hjälpt tiotusentals företag i sina tillväxtresor. Tillsammans med våra kunder har vi skapat över 5 000 nya jobb i samhället. Det är vi extremt stolta över! Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda snabb, trygg och enkelt företagsfinansiering. Dessutom förändrar och förbättrar vi branschen som helhet tillsammans med branschkollegorna i Swedish Fintech Association och en rad andra organisationer för olika branscher. Oavsett om ditt företag behöver mycket eller lite hjälp med finansiering, hittar vi lösningen för just dig. Vi tillhandahåller snabb, rättvis och flexibel finansiering för småföretag. Vår utmärkta kundtjänst finns alltid tillgänglig bara ett knapptryck bort - du kan kontakta oss via telefon, email eller chatt. Vi är här för dig varje steg på vägen. Vi strävar efter att skapa långvariga kundrelationer. Vi hjälper dig med den finansiella rådgivning du behöver idag, och fortsätter ständigt att utveckla våra tjänster för att kunna hjälpa dig med den rådgivning du möjligtvis behöver i framtiden. Kontakta oss på telefon på 020-150 333 eller maila oss på support@qred.se. Välkommen till oss på Qred!
Yrityksen kirjoittama

Signera med BankID. Vi håller högsta säkerhetsstandard.

Drottninggatan 98, 111 60, Stockholm, Ruotsi
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Hi..I take a credit card from this company with 10000 sek.In contract write you can use free 45 day without interest.On date 29 and 30 decembre 2025 I bought something and on date 01 01 2026 I recive invoice to pay all money till 15 January.I.i cal customer service and ask why not respect contract and they tell and this is procedure. Credit was realy only for 16 days.So they lie,when tell give use free 45 days this credit card. SO I WILL PAY INVOICE AND I DONT WANT HEAR FROM THEM ENYMORE. Beware of LIARS.

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB
Snabb och bra service, trevlig attityd i kommunikationen är viktigt för att känna sig väl omhändertagen som kund. Duktiga medarbetare.

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB
Snabba kontaktvägar och beslut. Ingen krångel har många duktiga medarbetare.

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB
Bra service och snabb hantering!
Det är andra gången vi använder Qred och vi är nöjda!

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB
Bra kommunikation med kundtjänsten och snabb återkoppling. Bra att lyssnar på vad kunden önskas och uppfyller kundens önskan på bra sätt.

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB
Snabbt, proffsigt och inlyssnande. Alltigenom nöjd!

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB
Det står att det är lån till förtag. Men med enskild firma o samlingslån för att bilda ab går inte. Trots bra vinst första 6 mån. Fick ett lån till privat för att kunna utveckla min verksamhet.

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB
De skrev aldrig (åtminstone inte tydligt) vad räntan på lånet var. När jag försökte få kontakt med kundtjänst för utbetalning fanns en chat där jag fick vänta i evigheter på svar

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB
Det är dålig bank betalar höga avgifter fast man betalar nästan hela skulden

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB
Snabbhet och klarhet i kommunikation och bedömning.