Banner for Qred Bank AB

Qred Bank AB Arvostelua 1 166

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Det var enkelt och smidigt process. En grejen som är besvärlig är att bokstaven på alternativet som man måste markera på ansökan , oftast man gör den på telefonen, är små och trånga. Det lätt , att m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag mår bra när jag gör så Jag tiker när man delar så går det betre för mig Och det är betre det är så att nåra behöver dela med sej Och jag filer år i dag så jag vill dela liti Och jag hopa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

- Qred Bank skiljer sig från traditionella långivare genom en mycket interaktiv låneansökningsprocess som betonar personlig kommunikation. - Denna strategi återspeglar Qreds engagemang för att vå... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag är mycket nöjd med QRED företagskort. Det är enkelt att skapa virtuella kort till medarbetare och hantera köp med kvitton och uppgiftsinmatning. Jag hade dock önskat lite mer flexibilitet i kate... Näytä lisää

1. Pankki
  2. Lainaa tarjoava yritys

Yrityksen kirjoittama

Som företagare har vi själva upplevt hur svårt det kan vara att vända sig till de traditionella storbankerna. Därför bestämde vi oss för att erbjuda enkel och flexibel finansiering för småföretag. Vi på Qred hjälper företagare i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Nederländerna, Belgien och Tyskland med rätt typ av finansiering. Idag erbjuder vi företagslån, kreditkort och factoring online. Ansökan tar bara någon minut, du får svar inom en timme och pengarna utbetalas samma dag. Qred grundades år 2015 och har hjälpt tiotusentals företag i sina tillväxtresor. Tillsammans med våra kunder har vi skapat över 5 000 nya jobb i samhället. Det är vi extremt stolta över! Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda snabb, trygg och enkelt företagsfinansiering. Dessutom förändrar och förbättrar vi branschen som helhet tillsammans med branschkollegorna i Swedish Fintech Association och en rad andra organisationer för olika branscher. Oavsett om ditt företag behöver mycket eller lite hjälp med finansiering, hittar vi lösningen för just dig. Vi tillhandahåller snabb, rättvis och flexibel finansiering för småföretag. Vår utmärkta kundtjänst finns alltid tillgänglig bara ett knapptryck bort - du kan kontakta oss via telefon, email eller chatt. Vi är här för dig varje steg på vägen. Vi strävar efter att skapa långvariga kundrelationer. Vi hjälper dig med den finansiella rådgivning du behöver idag, och fortsätter ständigt att utveckla våra tjänster för att kunna hjälpa dig med den rådgivning du möjligtvis behöver i framtiden. Kontakta oss på telefon på 020-150 333 eller maila oss på support@qred.se. Välkommen till oss på Qred!

Qred - Powering Entrepreneurs

Yrityksen kirjoittama

Flexibla lösningar för småföretag
Vi hjälper små- och medelstora företag att växa med rätt typ av finansiering. Idag erbjuder vi företagslån, kreditkort och factoring till företag i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Belgien och Tyskland.

Snabbt, tryggt och säkert!

Signera med BankID. Vi håller högsta säkerhetsstandard.

Signera med BankID. Vi håller högsta säkerhetsstandard.
Vi garanterar en transparent ansökningsprocess med en fast månadsavgift. Du vet alltid exakt hur mycket du behöver betala varje månad. - Ingen startavgift - Ingen bindningstid - Inga dolda kostnader

Företagsfinansiering till småföretag

Företagslån och företagskort online!

4,7

1 tähti

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Pinnochio is a child

Hi..I take a credit card from this company with 10000 sek.In contract write you can use free 45 day without interest.On date 29 and 30 decembre 2025 I bought something and on date 01 01 2026 I recive invoice to pay all money till 15 January.I.i cal customer service and ask why not respect contract and they tell and this is procedure. Credit was realy only for 16 days.So they lie,when tell give use free 45 days this credit card. SO I WILL PAY INVOICE AND I DONT WANT HEAR FROM THEM ENYMORE. Beware of LIARS.

1. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB

Hi Catalin! We are sorry to hear that you have had a negative experience with using our credit card. Our terms and conditions stipulate that you have up to 45 days free use of the card. This would have been the case if you made your first purchase on December 1st (as your billing period is until January 15th), meaning 45 days. We are of course happy to clarify this process further over phone if you are open to discussing further. Again, we apologize for any inconvenience this may have caused. Best, Qred Bank

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt

24. joulukuuta 2025

Hej Christer!

Tack snälla för att du tagit dig tiden och ge oss din feedback.
Det glädjer oss att höra att du är nöjd, och att du tycker det har gått snabbt och enkelt.

Du är varmt välkommen att kontakta oss vid minsta fundering.

Funkade bra

17. joulukuuta 2025

Hejsan!

Tack snälla du för att du tagit dig tiden att ge oss din feedback.
Så kul att du är nöjd med oss.

Har du några som helst funderingar, är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon på 020150333 eller via mail på support@qred.se.

Du kan även chatta med oss via vår hemsida

Vi önskar dig en god fortsättning och ett Gott Nytt År!

Snabb och bra service

Snabb och bra service, trevlig attityd i kommunikationen är viktigt för att känna sig väl omhändertagen som kund. Duktiga medarbetare.

15. joulukuuta 2025

Hej Björn,

Tusen tack för din feedback och dina otroliga ord! Det glädjer oss enormt att höra att du är så pass nöjd med oss och vårt arbete.
Har du några funderingar framöver är du alltid välkommen åter.

Vi önskar dig en fin måndag!

Snabba kontaktvägar och beslut

Snabba kontaktvägar och beslut. Ingen krångel har många duktiga medarbetare.

15. joulukuuta 2025

Hej Carl-Arne,

Tack snälla du för att du tagit dig tiden att ge oss din feedback. Så kul att du är nöjd med oss och vårt arbete .
Har du några som helst funderingar, är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon på 020150333 eller via mail på support@qred.se.
Du kan även chatta med oss via vår hemsida!

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling, tydlig information och betalningsplan

10. joulukuuta 2025

Hejsan Monica!

Tack snälla du för att du tagit dig tiden att ge oss din feedback. Vi blir otroligt glada av att höra att du fått den hjälpen du efterfrågat.

Snabbt och enkelt

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB

Tack snälla för att ni tagit er tiden att ge oss er feedback. Vi blir så glada av att höra hur pass nöjda ni är.

Har ni några som helst funderingar, är ni varmt välkomna att kontakta oss via telefon på 020150333 eller via mail på support@qred.se.

Ni kan även chatta med oss via vår hemsida

Vi önskar er en fortsatt trevlig dag!

Bra o smidigt

Bra o smidigt

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB

Tusen tack för denna snälla recension. Det glädjer oss att gå höra att du är så nöjd med oss och vårt arbete.

Återkom gärna om du har några ytterligare frågor.

Vi önskar dig en jättefin dag!

Saanut 5/5 tähteä

Bra service och snabb hantering!

Bra service och snabb hantering!
Det är andra gången vi använder Qred och vi är nöjda!

2. joulukuuta 2025

Hej Ali!

Tack snälla för denna fina feedback. Vi blir oerhört glada av att höra att du tycker vi gett dig bra service och hanterat ditt ärende så snabbt!

Du är alltid välkommen åter vid frågor eller funderingar.

Vi önskar dig en fin dag!

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB

Tusen tack för att ni tagit er tiden att gett oss denna fina recension.
Vi blir otroligt glada av att höra att ni är nöjda med oss och vårt arbete.

Ni är alltid välkomna åter vid frågor eller funderingar.

Vi önskar er en fin onsdag!

Saanut 5/5 tähteä

Bra kommunikation med kundtjänsten och…

Bra kommunikation med kundtjänsten och snabb återkoppling. Bra att lyssnar på vad kunden önskas och uppfyller kundens önskan på bra sätt.

11. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB

Tack snälla för att du gett oss denna fina recension. Vi blir oerhört glada av att höra att du är nöjd med oss och vår service. Vi ser alltid att kunden kommer först!

Är det något annat vi kan hjälpa till med, är du varmt välkommen åter.

Snabbt

Snabbt, proffsigt och inlyssnande. Alltigenom nöjd!

9. joulukuuta 2025

Hejsan Christine!

Tack snälla för denna fina recension, det glädjer oss att höra att du är så nöjd med oss och vårt arbete.

Har du några funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi önskar dig fin helg.

Rulla

Mycket bra med allt

4. joulukuuta 2025

Hej Gabriel!

Tusen tack för att ni tagit er tiden att ge oss er feedback.
Det värmer att höra att du är så pass nöjd.

Har du några funderingar är du varmt välkommen åter.

bäst

bästa företag

Hejsan,
Tack snälla för din recension. Det glädjer oss att höra att du är så pass nöjd med oss och vårt arbetet.

Saanut 3/5 tähteä

Det står att det är lån till förtag

Det står att det är lån till förtag. Men med enskild firma o samlingslån för att bilda ab går inte. Trots bra vinst första 6 mån. Fick ett lån till privat för att kunna utveckla min verksamhet.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB

Hej! Vi vet att det är svårt att bedriva företagsverksamheter, särskilt i början av bolagets upprättande. Av den anledningen brukar vi välja att avstå från att exponera er till för höga externa kapitalskulder. Däremot har vi våra företagskreditkort som är helt kostnadsfria, förutsatt att du betalar in fullt varje månad. Hör av dig till oss om det vore aktuellt så hjälper vi dig gärna att undersöka möjligheterna. Mvh Qred Bank

Saanut 1/5 tähteä

De skrev aldrig (åtminstone inte…

De skrev aldrig (åtminstone inte tydligt) vad räntan på lånet var. När jag försökte få kontakt med kundtjänst för utbetalning fanns en chat där jag fick vänta i evigheter på svar

3. joulukuuta 2025

Hej bästa kund!
Vi beklagar att du upplevt det som svårtolkat vad våra räntor är. När det kommer till våra företagskrediter är de alltid individuellt anpassade utifrån företagens riskprofil. Vi kan därför aldrig på förhand lämna ett besked om en potentiell månadsavgift. Hade vi gjort det, skulle det troligtvis vara missledande. Vi hjälper dig gärna att ta en närmare titt på just ditt ärende. Välkommen att höra av dig till oss igen om det är aktuellt. Mvh Qred

Saanut 1/5 tähteä

Det är dålig bank betalar höga avgifter…

Det är dålig bank betalar höga avgifter fast man betalar nästan hela skulden

4. joulukuuta 2025

Hej Milan!
Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension om din upplevelse som kund hos oss. Vi beklagar att du inte varit nöjd med din omkostnad, och givetvis eftersträvar vi att göra vårt bästa. Om du vill kan du alltid höra av dig till oss så ser vi om det går att anpassa ditt upplägg för att vara mer anpassat. Tack för att du vänt dig till oss. Mvh Qred Bank

Saanut 4/5 tähteä

Snabbhet och klarhet i kommunikation…

Snabbhet och klarhet i kommunikation och bedömning.

24. marraskuuta 2025

Hejsan!
Tack snälla för denna trevliga recension. Vi blir superglada av att höra att du uppskattar vår service och vårt arbete.
Har du några som helst funderingar, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Jätte bra företag

Jätte bra företag

27. marraskuuta 2025

Hej Maria,

Tack för att du tagit dig tiden att ge oss din feedback. Vi blir superglada att höra att du är nöjd med oss.
Du kan även chatta med oss via vår hemsida
Vi önskar dig en fin måndag.

Saanut 5/5 tähteä

Qred bank var en räddare i nöden för…

Qred bank var en räddare i nöden för mig.

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Qred Bank AB

Vi vill framföra vårt uppriktiga tack för din positiva recension. Det gläder oss mycket att höra att du är så nöjd och att vi kunde vara till hjälp.
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.
Vi önskar dig en trevlig torsdag.

Qred Bank AB

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin