le poele fonctionne bien, il cahauffe bien assez et quasi sans odeur sauf sur le programme économie
Beste, Ik heb 2 Qlima split-unit airco's aangekocht, bij één toestel ontbreekt de afstandsbediening en de wifi usb module, ik heb deze bij Gamma aangekocht. Ben langs geweest bij Gamma om dit te... Näytä lisää
Na één dag kan ik nog niet veel zeggen maar tot hiertoe tevreden, ik heb Qlima premium 20l gekocht en hoop dat deze ook voldoet, na het opstarten en na het afzetten toch wat geur, of is dit misschien... Näytä lisää
Werkt goed met zeker NIET een storende geur zoals velen zeggen, wel met Kristal petroleum erin...Ik moet alleen nog zoeken omdat mijn gevraagde temperatuur instelling niet klopt met room temperatuur..... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht
Hollanti
- qlima.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
heel makkelijk hanteerbare stofzuiger…
heel makkelijk hanteerbare stofzuiger met veel optie s
voor een mooie prijs.
Koel, koeler, koelst
Prachtig product en doet wat het doen moet. Eenvoudig en zeer gemakkelijk in gebruik.
Mooi design en makkelijk te verplaatsen.
Ideaal in zeer warme omstandigheden, onmiddellijk koeling van de bovenste plank.
Zeer gelukkig met deze aankoop, mooi en efficiënt.
goed product
Wij zijn prima tevreden met het…product en de afhandeling daarvan
Wij zijn prima tevreden met het product, de afhandeling ging prima, vriendelijk te woord gestaan bij het ophalen.
Prima afgehandeld
Correct en op tijd geleverd.
Correct en op tijd geleverd.
Spijtig van de summiere beschrijving van de installatie deze had beter mogen zijn.Er zijn onderdelen bij waarvan men niet weet waar en hoe te gebruiken.
Verder een goed product.
Toestel geinstalleerd en werkt niet…
Toestel geinstalleerd en werkt niet naar behoren. Temperatuur ingesteld op 16gr en het word alleen maar warmer.

Vastaus yritykseltä Qlima
Airkoeler monoblok
Ik heb het toestel nog maar pas gekocht bij Brico ik was snel overtuigd bij,
de proef opstelling dat het zoo weinig lawaai maakt op lage snelheid en,
het monteren lukt ook vrij goed prima toestel.
We zijn heel tevreden van deze aankoop
bijlage kachel mag iets eenvoudig…
bijlage kachel mag iets eenvoudig gehouden worden voor de rest top
Werkt heel goed en is makkelijk te…
Werkt heel goed en is makkelijk te installeren.
De petroleum kachel is nu bijna 2 weken…
De petroleum kachel is nu bijna 2 weken in gebruik en tot dusver tevreden over de werking en verbruik. De brandstofprijs zou wel wat goedkoper mogen.
Waar voor he geld.
Zeer tevreden met aankoop van…
Zeer tevreden met aankoop van petroleum kachel, vooral besparend en doet wat moet, een echte aanrader!
Groeten Maria uit Tremelo.
Over het nieuw aangekochte toestel kan…
Over het nieuw aangekochte toestel kan ik nog niets zeggen, tenzij dat het in werking stellen vlekkeloos is verlopen. Telefonische hulp bij registratie, nodig gezien invullen van apparaatgegevens niet lukte, was excellent.
Met vriendelijke groet.
Frank Dirickx
Verwarmt efficiënt
Verwarmt efficiënt. Eén klein minpuntje voor mij als vrouw is dat de slang etc er zou moeten bijgeleverd worden zodat je alles gelijk met de aankoop kan installeren. Misschien als optie mee aanbieden.
Ideaal verwarmingstoestel om bij te warmen.
De petroleumkachel doet wat hij moet doen. Zorgen voor een aangename bijwarmte en zonder geurhinder. Ik gebruik de Qlima kristal petroleum en die voldoet uitstekend. Een alternatief voor de te dure gasprijzen.