Qibbel Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bij onze plaatselijke fietsenmaker de Qibbel junior 6 gekocht. Online al gezien in hoeveel leuke kleuren dit stoeltje verkrijgbaar is! Omdat mijn fiets het frame anders heeft lopen dan de gemiddelde... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij de fietsenmaker hier in de buurt een fietsstoeltje gekocht voor de kleine van 9 maanden! Erg tevreden over de fietsstoel. Makkelijk te installeren en om te zetten naar een andere fiets. Licht v... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

We bought 6+ 35kg seat and I must say I think it’s really simple an unsafe to be honest, the belt is really loose and it’s pretty hard seat. Go for another type.

1. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Qibbel is onderdeel van Widek, een Nederlands merk dat al sinds 1936 fietsaccessoires op de markt brengt. De fietsstoeltjes van Qibbel worden duurzaam lokaal gemaakt in Nederland, namelijk in de fabriek in Krimpen a/d IJssel. En dat maakt Qibbel fietsstoeltjes uniek. Qibbel fietsstoeltjes zijn veilig: ze voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. De stoeltjes zijn makkelijk en snel te monteren. De unieke mesh rugleuning op de air zitjes zorgen voor een comfortabel en ventilerend zitje!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Qibbel 7 Fietsstoeltje

Omdat mijn fiets het frame anders heeft lopen dan de gemiddelde fiets heb ik het stoeltje bij de fietsenmaker gekocht en erop laten zetten. De spatborden met voetensteun die meegeleverd waren pasten helaas niet op mijn fiets en met hulp van de fietsenmaker er fietstassen bij gezocht waar de voeten dan in kunnen. Ik vind het een fijn idee dat er een riempje bij zit om je kind vast te zetten. Ik ben er erg tevreden mee.

27. kesäkuuta 2026

Beste Ingeborg,

Bedankt voor je mooie review en wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met het Qibbel Junior 6+ zitje!

Fijn dat je ervoor hebt gekozen om het stoeltje bij je fietsenmaker te laten monteren. Goed om te horen dat jullie samen een passende oplossing hebben gevonden.

We wensen jullie heel veel veilige en plezierige fietskilometers samen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

Aanschaf fietsstoeltje

Erg tevreden over de fietsstoel. Makkelijk te installeren en om te zetten naar een andere fiets. Licht van gewicht wat ook prettig is en daarbij een mooie kleur. Wij hebben gekozen voor de walnoot versie. Een comfortabel stoeltje voor onze kleine waarmee we nog fijne ritjes gaan maken!

3. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Qibbel

Bedankt voor je mooie review Jean-Paul! Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het fietsstoeltje. De Hazel Brown uitvoering is inderdaad een prachtige keuze 😊 Fijn dat het lichte gewicht en het eenvoudig wisselen tussen fietsen zo goed bevallen. We wensen jullie en jullie kleine nog heel veel comfortabele en gezellige fietsritjes samen!

Qibbel achterzitje

Via een fietsenmaker een Qibbel achterzitje aangeschaft en daar zijn we erg tevreden over. Het zitje is al te gebruiken vanaf ongeveer 9 maanden, wat erg prettig is. De installatie was eenvoudig en snel gedaan. Daarnaast is het gemaakt van een licht en luchtig materiaal, waardoor het comfortabel zit voor het kind. Een praktische en gebruiksvriendelijke keuze voor fietstochten met de kleine man!

3. kesäkuuta 2026

Beste Manon,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het Qibbel achterzitje. We vinden het leuk dat je de eenvoudige installatie, het lichte materiaal en het comfort voor jullie kleine man benoemt. Ook prettig om te lezen dat het zitje al op jonge leeftijd goed van pas komt voor jullie.

We wensen jullie nog veel mooie, veilige en plezierige fietstochten samen!

Achterzitje

Achterzitje is gemakkelijk op de fiets te plaatsen en te verwijderen. Kindje zit erg comfortabel. Flexibele rugleuning is erg prettig

1. kesäkuuta 2026

Beste Peter,

Bedankt voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat het achterzitje gebruiksvriendelijk is en dat je kindje er comfortabel in zit. Fijn dat ook de flexibele rugleuning goed bevalt.

Veel fietsplezier!

Saanut 3/5 tähteä

We bought 6+ 35kg seat and I must say I…

7. toukokuuta 2026

Hi Kenneth,

Thank you for taking the time to share your experience. We’re sorry to hear that the Qibbel 6+ seat did not meet your expectations.

Safety is extremely important to us, and all our seats are tested. The harness is designed to allow some freedom of movement while still securing the child properly when adjusted correctly. We understand, however, that comfort and feeling of security can be experienced differently from person to person.

We appreciate your honest feedback regarding both the harness and seat comfort, and we will make sure to share this internally with our product team.

If you would like, you can also contact our customer service (info@qibbel.nl) directly so we can better understand your experience and help where possible.

Kind regards,

Uitstekende klantenservice

Inmiddels maken wij al een paar jaar met veel plezier gebruik van ons achterzitje van Qibbel. Ook de klantenservice is uitstekend te noemen. Zowel in het begin, bij aanschaf, als nu, nadat de garantie al enige tijd verlopen was, werden wij netjes en goed geholpen en stuurden zij kosteloos een onderdeel ter vervanging toe.

28. huhtikuuta 2026

Beste Froukje,

Wat fijn om te lezen dat jullie al jarenlang met veel plezier gebruikmaken van het Qibbel achterzitje. Bedankt voor de mooie woorden over onze klantenservice.

Ook na de garantieperiode vinden we het belangrijk om mee te denken en waar mogelijk een passende oplossing te bieden. Goed om te horen dat het vervangende onderdeel snel en naar tevredenheid is aangekomen.

We wensen jullie nog veel veilige en plezierige fietskilometers toe!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne en accurate hulp door Widek!

De gesp van onze Qibbel Air sloot niet goed. Eén mailtje aan Widek volstond voor een accurate oplossing. Er werd kosteloos een nieuwe gesp opgestuurd! Bovendien werden we erg vriendelijk geholpen! Erg fijne ervaring dus.

12. tammikuuta 2026

Beste Joep,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en voor de mooie woorden over onze service. Wat fijn om te horen dat de nieuwe gesp het probleem volledig heeft verholpen en dat u onze hulp als vriendelijk en accuraat heeft ervaren.

Wij vinden het belangrijk om snel en goed mee te denken, zodat u weer met een gerust gevoel en veilig op pad kunt met de Qibbel Air.

Nogmaals dank voor uw review en wij wensen u en uw gezin nog heel veel veilige en plezierige fietsritten toe!

Saanut 1/5 tähteä

The front seat uses a not that common…

The front seat uses a not that common 6nm Allen screw, with the position they have it's not possible to use short Allen keys or electric screwdriver short heads and unless my bobike seat this one does not include the key being more expensive

17. marraskuuta 2025

Hi Álvaro,

Thank you for sharing your feedback.

We’re sorry to hear that installing the front seat wasn’t as smooth as you expected. The seat uses a standard 6 mm Allen key, and with a regular Allen key the bolt should be easy to reach. We also clearly mention in our product information that tools are not included.

We appreciate you taking the time to let us know about your experience. Feedback like yours helps us continue improving our products. If there’s anything we can help you with, please feel free to contact our customer service team (info@qibbel.nl).

Kind regards,
The Qibbel Team

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben een hele goede ervaring met…

Wij hebben een hele goede ervaring met het achterzitje van Qibbel én met de klantenservice. Hele fijne service waarin mee wordt gedacht en heel vriendelijk.
Het achterzitje is super makkelijk te monteren en fijn in gebruik. Ons dochtertje zit er heel graag in en daardoor maakt het fietsen met kinderen extra leuk.

16. syyskuuta 2025

Beste Kelly,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het Qibbel achterzitje én onze service! Fijn dat het monteren gemakkelijk ging en dat jullie dochter met plezier achterop zit. Dat is precies waar we het voor doen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We wensen jullie heel veel fijne en veilige fietstochtjes samen!

Hartelijke groet,

Kindersitz Qibbel

ir sind Großeltern und unser Enkel ist 3 Jahre, da ist uns Sicherheit sehr wichtig.
Flexibilität war der 2. Grund für die Entscheidung einen Qibbel Air zu kaufen. Wir fahren 2 verschiedene Räder, für Stadt und für längere Radtouren und da ist der Qibbel unschlagbar. Einfach und schnell umzubauen und das auch noch für verschiedene Gepäckträger- typen!!
Einfach und Vielseitig für einen gerechten Preis

25. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Qibbel

Vielen Dank, Jonny, für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem Qibbel Air rundum zufrieden sind und er sowohl in puncto Sicherheit als auch in Flexibilität überzeugt. Gerade für Großeltern ist es wunderbar, wenn der Kindersitz sich unkompliziert an verschiedene Fahrräder anpassen lässt – so steht gemeinsamen Ausflügen mit dem Enkel nichts im Weg.

Wir wünschen Ihnen viele schöne und sichere Fahrradtouren mit Ihrem Enkelkind!

Herzliche Grüße,
Ihr Qibbel Team

Wij zijn groot fan

Wij zijn groot fan! Gebruiken het stoeltje nu ruim een jaar. Eenvoudig te monteren op je stoel, stevig en kindje is snel en makkelijk vast te zetten

25. elokuuta 2025

Beste Debby,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie al ruim een jaar met zoveel plezier gebruikmaken van het stoeltje! Dankjewel voor je mooie woorden en het delen van je ervaring. Geweldig om te horen dat het monteren eenvoudig gaat en dat jullie kindje er veilig en comfortabel in zit.

We wensen jullie nog heel veel fijne momenten samen met het stoeltje!

Hartelijke groet,

Top zitje

Ik gebruik het Qibbel voorzitje nu al een jaar en ben heel tevreden. Je klikt hem heel makkelijk vast. We hebben op beide fietsen een bevestiging gezet waardoor we het stoeltje op beide fietsen kunnen gebruiken. Kost totaal geen moeite om te wisselen. Dochter zit er ook fijn in achter het windscherm.

28. heinäkuuta 2025

Beste Tessa,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het Qibbel voorzitje! Superhandig inderdaad om het stoeltje op meerdere fietsen te kunnen gebruiken – goed om te horen dat het wisselen zo makkelijk gaat. En nog belangrijker: dat je dochter er comfortabel in zit, veilig achter het windscherm.

Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring!

Het Qibbel team

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik al een tijdje het junior…

Ik gebruik al een tijdje het junior zitje van Qibbel. Het is een erg fijn zitje, mijn dochter van 6 zit er perfect op, en het zitje is erg makkelijk te installeren, zelfs op een ebike.

28. heinäkuuta 2025

Beste Manuela,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het Qibbel junior zitje en dat je dochter er prettig op zit. We vinden het belangrijk dat onze producten gebruiksvriendelijk zijn, dus het is extra leuk om te lezen dat de installatie op je e-bike ook zo makkelijk ging.

Veel veilige en plezierige ritjes samen gewenst!

Het Qibbel team

Een nieuwe stoel

Een nieuwe stoel. Klik, draaien en vast. Licht gewicht en mooi design. Toppers!!

9. toukokuuta 2025

Beste CJN Koning,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de nieuwe stoel zo eenvoudig te monteren is en dat het lichte gewicht en het design in de smaak vallen. Daar doen we het voor! Veel veilige en plezierige kilometers gewenst.

Saanut 5/5 tähteä

Qibbel Junior 6+ rear child seat is an awesome product.

Qibbel Junior 6+ rear child seat is an excellent product. Easy to mount on the bike.
The feet protections provide extra safety and peace of mind.
Clear instructions with the included user manual.
Videos on the website and on YouTube provide easy tutorials and guidance.

My children were so happy.

Thank you!

29. huhtikuuta 2025

Dear K. Mourad,

Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that you’re happy with the Qibbel Junior 6+ rear child seat and that installation was easy. Safety and ease of use are very important to us, so we’re glad the foot protection and clear instructions provided peace of mind.

It’s especially heartwarming to know your children are enjoying the ride — that’s what it's all about!
Thanks again for choosing Qibbel, and we wish you many happy and safe cycling adventures together.

Best regards,
The Qibbel Team

Saanut 5/5 tähteä

Draai knop van junior zitje stuk

Draai knop van junior zitje stuk , mail gestuurd qibbel bericht terug gehad dat ze nieuwe knop gratis opsturen. TOP service van dit bedrijf
Tonnie ten Brincke

5. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Qibbel

Hi Tonnie, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Het is belangrijk voor ons dat jullie veilig en comfortabel kunnen fietsen. Geniet van jullie ritjes!

Saanut 5/5 tähteä

knop van junior zitje was stuk gegaan…

knop van junior zitje was stuk gegaan door val van de fiets.
na contact met medewerker is deze gratis opgestuurd
met zelfs een montage handleiding begeleid met duidelijke foto`s

5. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Qibbel

Bedankt voor je review, Rudi! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en dat de montagehandleiding duidelijk was. Veel veilige fietsritjes gewenst!

Top service

De clip van de veiligheidssluiting van een 2e hands aangekocht Qibbel air fietsstoeltje ontbrak. Na mail aan Qibbel binnen 24 uur bericht dat clip kosteloos opgestuurd zou worden. Top service.

11. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Qibbel

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Het is belangrijk voor ons dat je veilig kunt fietsen met je kind. Geniet van jullie fietstochten!

Goede klantenservice

Top !
Er was een onderdeel van een kinderstoeltje kapot.
Na contact met de klantenservice , kreeg ik gratis het nieuwe onderdeel toegestuurd

19. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Qibbel

Hartelijk dank voor je compliment over onze klantenservice, Jo. Het is fijn om te horen dat we je konden helpen. Veel plezier met het kinderstoeltje!

Saanut 5/5 tähteä

Fietsstoel en Scherm zijn van super…

Fietsstoel en Scherm zijn van super kwaliteit, er ontbrak een klein onderdeel die is heel snel gratis naar ons toegestuurd!

14. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Qibbel

Beste Sjonny, bedankt voor je lovende woorden! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en de service! Veel plezier met het fietsstoeltje!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin