Saanut 4/5 tähteä

Fijne tandenborstel... alleen 1 minpunt helaas... ik heb een groene besteld maar krijg 4 pakjes gele opzetborstels erbij 😵‍💫😵‍💫 Beetje jammer, tanden worden er niet minder schoon van maar ziet e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor dit geld een geweldige tandborstel. Kost ongeveer de helft van duurdere concollega en is volgens mensen die meerdere tandenborstels hebben vergeleken even goed.De borstels zijn ook stukken goedk... Näytä lisää

1. Suunhoituotteet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Omdat ik mij afvroeg waarom goede tandenborstels altijd zo duur moeten zijn in aanschaf en bij de vervanging van opzetborstels ben ik begonnen met Pütz. Met een handtandenborstel poetsen is een optie, maar elektrisch poetsen is beter en zou bereikbaar moeten zijn voor iedereen. De elektrische tandenborstel is al goed doorontwikkeld. Een goede elektrische tandenborstel hoeft echt geen 100 euro meer te kosten. Toch heeft het ruim een jaar gekost om een fabrikant te vinden die voor een faire prijs een goede tandenborstel kan leveren met daarbij kwalitatief goede opzetborstels. Ondertussen poets ik zelf al anderhalf jaar tot volle tevredenheid met de demo modellen. Pütz is blij dit ook aan het grote publiek door te kunnen geven. Een kwalitatief goede tandenborstel met daarbij opzetborstels voor ruim de helft van de prijs in vergelijking met bekende merken. Elk kwartaal je opzetborstels vervangen behoort dan tot de mogelijkheden, biedt preventie van tandbederf en bespaart op je tandartskosten. Uiteindelijk een positieve spiraal! Veel Pützplezier, Marc

3,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Mijn tandenborstel is binnen een jaar…

Mijn tandenborstel is binnen een jaar kapot gegaan. De aan/uit-knop werkt niet meer. In het begin ging mijn accu heel lang mee, maar na een half jaar ook niet meer. Het bedrijf lijkt gestopt, dus ik kan ook nergens achteraan gaan. Goedkoop blijkt hier duurkoop.

6. maaliskuuta 2026

Blinkende ervaring

Nieuwe (zomer)borstels - snel besteld, correct verzonden. En, by the way: ik ben nog altijd enthousiast over mijn - voortreffelijk werkende - tandenborstel.

12. tammikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Fijne tandenborstel..

Beetje jammer, tanden worden er niet minder schoon van maar ziet er toch niet zo leuk uit..

14. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik krijg geen reactie van jullie

Ik heb nu alleen mijn borsteltjes in bestelling. Ik was van plan om ook een nieuwe tandenborstel te kopen. Dit is mij in 20221 via mail met korting voor trouwe klanten aangeboden met korting. Toen ik een aantal maanden geleden op dit aanbod wilde ingaan heb ik geen enkele reactie gekregen. Ook niet via het contactformulier op jullie site. Maakt op mij geen professionele indruk helaas.

16. marraskuuta 2025

Good product

Good product, nice deals.
I have been using their electric toothbrush for quite some time. Now we bought one for one of our kids and added a lot of extra brushes for a good price.

31. lokakuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Duur en trage levering

Toch nog vrij duur, ook langzame levering, en ben benieuwd of onze tandenborstels lang genoeg meegaan dat we alle bestelde opzetstukjes kunnen gebruiken want de kwaliteit lijkt matig

27. heinäkuuta 2025

geen service bij defect

de tandeborstel poetst prima, maar laadt na een half jaar niet meer op. De klantenservice is via website en telefoonnummer onbereikbaar.

Niet kopen dus!

4. heinäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Een ezel stoot zich in het gemeen.....

Een ezel stoot zich in het gemeen.....
1e Putz na een paar maanden kapot, nieuwe gekregen.
De 2e ook uiteindelijk kapot, geen nieuwe gekregen, maar zelf aangeschaft.
De 3e; na een jaar toch ook weer kapot, nu is het klaar en stap ik over op een ander merk

22. toukokuuta 2025

0 klantenservice

Na korter dan een jaar is de oplader er mee opgehouden/laadt de tandenborstel niet meer op. Ik val nog binnen de garantieperiode, maar ik probeer al een maand tevergeefs de klantenservice te bereiken. Op mailtjes wordt niet gereageerd en het telefoonnummer is niet meer in gebruik… niet meer kopen hier dus!

4. huhtikuuta 2025

Onbereikbaar

Onbereikbaar, nadat tandenborstel niet meer werkt na een jaar. Via website, via email, telefoon, geen gehoor. Dat is niet ok.

24. maaliskuuta 2025

Tandenborstel stuk, klantenservice onbereikbaar

Klantenservice is onbereikbaar. Tandenborstel doet na een jaar niets meer. 3x geprobeerd via de mail contact te zoeken om een nieuwe te ontvangen. 0 respons. Telefoonnummer van de klantenservice is een 06 nummer dat onbereikbaar is.

10. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin