Pust Filter Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

1. Ilmansuodattimien toimittaja

Pust Filter — din enkle løsning for ventilasjonsfilter Hos Pustfilter.no gjør vi det enkelt å holde ventilasjonsanlegget ditt i topp stand. Vi selger komplette filtersett til Flexit, Systemair og Villavent — tre av de mest brukte ventilasjonsaggregatene i norske boliger — til én fast pris: 379 kr. Ingen varierende priser, ingen overraskelser i kassen. Vi er en del av Pust Ventilasjon AS, og vi vet at de fleste boligeiere ikke vil bruke tid på å finne ut av filtertyper, dimensjoner og kompatibilitet. Derfor har vi gjort jobben for deg. Du velger anlegget ditt, vi sender riktig filtersett — direkte i postkassen din innen 2–5 virkedager. Filterbyttet tar under 5 minutter og krever ikke verktøy. Det er slik det skal være. Vi tilbyr også abonnement for deg som vil slippe å huske det selv. Velg mellom levering hver 6., 9. eller 12. måned, og spar opp til 10 % på hvert kjøp. Du kan pause eller avslutte når som helst — ingen binding. Frakt er fast 79 kr, uansett hvilken modell du bestiller. Vi leverer i hele Norge. Regelmessig filterbytte holder ventilasjonsanlegget ditt energieffektivt, forlenger levetiden på aggregatet og sikrer at luften som sirkulerer i boligen din er ren. Vi anbefaler bytte to ganger i året — én gang på våren og én gang på høsten. Har du spørsmål om hvilken modell som passer til ditt anlegg? Ta kontakt med oss på info@pustfilter.no eller ring 91 00 95 05 — vi hjelper deg raskt og gjerne.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Mottatt filtre fra selgeren

Gjelder en anmeldelse jeg skrev 17. aug. 2026, da jeg etter 2 måneder ikke hadde mottatt de bestilte varene fra selgeren.
Hadde søkt etter dette firmaet (PustFilter) på nett og fant et annet telefonnummer, 92967790. Ringte dette nummeret samme dag og kom gjennom til en fyr som heter Aksel. Jeg antar at dette er firmaeieren som stemmer til organisasjonsprofilen på nett. Etter at jeg forklarte utfordrengen min med å ikke ha mottatt de bestilte varene på 2 måneder, beklaget han på det sterkeste og sa at selskapet hadde sommerferie, og at de skulle sjekke ordren og sende varene så fort som mulig. Etter et par dager fikk jeg en tekstmelding fra Helthjem om at pakken er sendt. Fikk filtrene 27. august.
Anbefaler å bare ringe dette nummeret og prøve å få de bestilte varene.
Jeg håper kommentaren min vil være til hjelp for flere som fikk samme utfordringen.

27. elokuuta 2026

Filtre ble aldri sendt

Bestile filtre og tegnet abonnement, men filtrene kom aldri og de svarer heller ikke på e-post. Har bedt om å kansellere ordren, så får vi se om det blir noe refusjon.

16. heinäkuuta 2026

Bestilte filtre 13.Juni

Bestilte filtre 13.Juni. Nå er det 3. Juli. Sendte mail for en uke siden for å spørre hvor i løypa de var, har enda ikke hørt noe om hverken filtre eller mail, annet enn ordrebekreftelsen 13. Juni. Det er for dårlig.

13. kesäkuuta 2026