Skøn hjemmeside, som har været en rigtig god hjælp ift. at finde de rigtige stofbleer, da de skriver en masse vejledning på hjemmesiden. Vil helt klart anbefale Pusleriet og vi kommer helt sikkert til... Näytä lisää

Jeg har haft en virkelig god og nærværende oplevelse hos Pusleriet. Man føler sig set og taget seriøst som kunde, og både levering og kundeservice var helt i top. Min bestilling kom hurtigt, og hele f... Näytä lisää

I had a wonderful experience with pusleriet. I ordered the trial-pack with nappies, I knew which brands I was looking for to try and they suggested me some other brands I didn't know about, that en... Näytä lisää

Varerne blev afsendt hurtigt, postnord var lidt langsomme. Men Jeg fik mine ting relativt hurtigt. Produkterne er jeg super glad for, de virker over forventning. Jeg kan sagtens anbefale pusleriet.dk... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastenvaatekauppa
  3. Äitiysvaatekauppa
  4. Hygieniatuotteet
  5. Alusvaatekauppa

Her kan du finde moderne stofbleer, økologiske bleer, og pusletilbehør til din baby, hvor omdrejningspunktet er naturlige og bæredygtige materialer uden skadelig eller unødig kemi. Du kan finde genanvendelige bleer og øvrige low-waste eller zero waste produkter til baby, mor og hjemmet, såsom menstruationsprodukter og vaskemidler i bæredygtige og økologiske materialer.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Intet at sætte finger på

Har netop hentet anden del af min ordre. Produkterne lever helt op til beskrivelsen på hjemmesiden, som var meget udførlig.
Desværre var der en fejl i lagerstatus, så de havde kun 3 af de 5, jeg bestilte. Dette kom der info om samme dag, som jeg bestilte og de 3 blev sendt med det samme, modtog vist 2 dage efter.
Blev kontaktet da de havde de 2 sidste på lager og her kunne jeg nå at bestille noget andet med, jeg havde glemt sidst, uden ekstra fragt.
Alt i orden - jeg kommer gerne igen. Skulle der ske en fejl af en eller anden art, er jeg helt tryg ved, at den bliver løst ordentligt.

24. toukokuuta 2024

Fik annulleret ordre efter 2 ugers ventetid

Bestilte varer 18. feb., og fik 21. feb. en mail om at noget af ordren var udsolgt. Da det var en gaveæske, blev det aftalt at jeg kunne få varerne uden at de lå i en gaveæske. 26. feb. får jeg besked fra postnord om at ordren er kommet frem, men den er blevet leveret til et posthus over 100 km væk. Efter mailen frem og tilbage med postnord og derefter pusleriet, kom vi frem til at fejlen for den forkerte levering lå hos Pusleriets eksterne fragthåndteringssystem. I mellem tiden var noget af ordren udsolgt. Jeg spørger derfor pusleriet om vi kan få ordren på anden vis d.28. feb. Den 4. marts har jeg ikke fået svar, og spørger derfor Pusleriet om hvornår jeg kan forvente at få min ordre. Her nævner jeg også at jeg har ventet med at anmelde trods opfordringer på mail, da jeg nu har ventet 2 uger på min ordre og egentlig forventer en form for kompensation. Først nu får jeg svar om at min ordre er annulleret, og jeg har derfor ventet 2 uger for så at få at vide at jeg kan købe min ordre et andet sted. Det gør jeg så.

4. maaliskuuta 2024

Fantastik service

Kan ikke andet sige at de gange jeg har handlet her, har servicen været ud over det sædvanlige, absolut alt for sine kunder. Serviceminde, løsningsorienteret og extrem venlig.

20. helmikuuta 2024

Fin kommunikation

Fin kommunikation, hurtig besvarelse af spørgsmål. Gode priser og udvalg af Ulrich natürlich produkter, som jeg er fan af.

12. joulukuuta 2023

Hej

Tak for din fine anmeldelse!

Fikk veldig god hjelp

Fikk veldig god hjelp, med oppfølging på mail.

20. lokakuuta 2023

Hej Sara

Dejligt at du er glad for vores service!

Manar

Nemt og hurtigt at bestille

Nemt og hurtigt at bestille. Hurtig levering. Ville ønske jeg kunne vælge leverandør selv.

Lækre produkter ved alle leveringer. Desuden fantastisk kundeservice via både sms og Facebook Messenger chat. Hurtigt, effektivt, venligt og personligt. Meget værdsat.

29. marraskuuta 2023

Hej Louise

Tak for den fine anmeldelse!

Manar

Great experience with their reuseable nappies trial pack

I had a wonderful experience with pusleriet.
I ordered the trial-pack with nappies, I knew which brands I was looking for to try and they suggested me some other brands I didn't know about, that ended up being perfect!. I recieved lots of help with takin care of the products.
Overall I highly recommend!, especially the trial pack of reuseable nappies, I wish other parents will know about it!

12. elokuuta 2023

Jeg modtog en forkert vare

Jeg modtog en forkert vare og skrev herefter til Pusleriet med det samme. Svaret lød “Vi beklager fejlen. Jeg kan ikke helt se hvordan det er sket. Men vi var mulighed for at sende dig den korrekte vare og en label til returnering af den forkerte.”.

Jeg fik hurtigt svar, men jeg synes ikke svaret eller servicen var tilfredsstillende. For det første at i skriver i ikke kan se hvordan fejlen er sket og for det andet fordi det har givet mig meget mere arbejde og ventetid at skulle sende varen retur til jer. Den primære grund til at jeg køber varer på nettet er for at få det leveret hjem, så jeg undgår at skulle i butikker. Det går meget tabt når jeg er nødsaget til at skulle afsted for at sende pakker unødigt retur. Det er sidste gang jeg vælger at handle her.

27. lokakuuta 2023

Hej Tenna

Tak for din ærlige tilbagemelding!

Der er sket en fejl. Vi er kede af at det har påvirket din købsoplevelse hos os og at du ikke har lyst til at handle her igen.

Manar

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. Kan anbefales

26. lokakuuta 2023

Hej Jannie

Mange tak for din anbefaling :)

Dejligt at du er tilfreds med vores service, og vi håber at du er glad for dit køb!